Home » , » Ας προσλάβουν καλύτερα την Καμερέως στο γραφείο Τύπου και προπαγάνδας οι δεσποτάδες

Ας προσλάβουν καλύτερα την Καμερέως στο γραφείο Τύπου και προπαγάνδας οι δεσποτάδες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 | 8:17 μ.μ.

Γράφει ο Νίκος από Βόλο

Οι εκπαιδευτικοί δεν πρέπει απλώς να διεκδικούν το "να μην εφαρμοστούν" ή "να μείνουν στα χαρτιά" οι φετβάδες του διαβόητου πολυνομοσχεδίου και τα χουντικού τύπου διατάγματα για τη χαφιεδοκάμερα στη σχολική αίθουσα.
Πρέπει να θέσουν ανοιχτά το αίτημα ή να πάρει τώρα πίσω όλα τα λερωμένα τ' άπλυτά της η νεοφιλελού καντηλανάφτρα κυρία... Καμερέως ή να πάει άμεσα από... κει που ήρθε, ως παντελώς ακατάλληλη για υπουργός Παιδείας. 
Τώρα, εννοείται, προτού "ψηφίσει" το ανεκδιήγητο λεφούσι του ζάπλουτου γαλαζόμαυρου λόχου! Όχι μετά!

 Ή μαζεύει η Καμερέως τις άγριες λόξες της ή απαιτούμε να αποπεμφθεί το ταχύτερο δυνατόν από το χώρο της Παιδείας, κι αν δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει στο μαγαζί των.. Κούληδων, ας την προσλάβουν για το γραφείο Τύπου και προπαγάνδας οι δεσποτάδες.
Για το χώρο και τις απαιτήσεις της έννοιας "Παιδεία", έτσι κι αλλιώς η κυρία αυτή αποδείχτηκε απολύτως ακατάλληλη. Και όπως θα έλεγε, αν την είχε μπροστά του κι ο αρχαίος ιδεαλιστής φιλόσοφος Πλάτων -που ήταν εντελώς κατηγορηματικός απέναντι σε κάτι τόσο άσχετα με το θέμα προσώπατα και που κάτι περισσότερο σκάμπαζε από λιβανιστήρια τύπου Μπαμπινιώτη- επιβάλλεται η ταχύτατη απομάκρυνσή της, αφού δεν έχει ουδ' ιδέαν μουσικής, επομένως δεν μπορεί να έχει απολύτως καμιά θέση σε ένα τέτοιο χώρο, που πλάθει Ανθρώπους κι όχι υποταγμένα σκουλήκια αφενός και άφθονα κέρδητα αφετέρου για αχόρταγους καπιτάλες,που καμιά θέση δεν έχουν σε μια Ανθρώπων Πολιτεία!

Οι εκπαιδευτικοί θα χάσουν ολότελα το παιχνίδι,αν μπουν σε διαδικασία συνδιαλλαγής και κομπρεμί με την Καμερέως, δίνοντάς της την ευκαιρία να περάσει τη χλαμπάτσα αυτή για νόμο.
Ευελπιστούμε ότι δεν θα γίνει, επειδή γενικώς η σκληρή αυτή νεοφιλελού βαράει γροθιά στο μαχαίρι και δεν είναι της διαλεκτικής τέχνης ή της μεθόδου των συζητήσεων.
Πόσω μάλλον που τη διαβεβαίωσαν ότι έχει τη στήριξη του Δρακουμέλ και των βοθροκάναλων. 

Δάσκαλοι μή μασάτε και μην κάνετε ρούπι πίσω απέναντι σε δαύτην, αν καλώς εννοήσατε τι επιδιώκει. Κηρύξτε καθολική απεργία διαρκείας, τίναξτε στον αέρα τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, οργανωθείτε για αποφασιστική μάχη.
Τονίστε προς πάσα κατεύθυνση ότι αν στηρίξουν την Καμερέως, καλό θα ήταν να πάνε μόνοι τους στη Σακελλαροπούλου και να υποβάλουν παραίτηση. Μην τους αφήσετε σε χλωρό κλαρί.
Καλέστε στο πλευρό σας τη νέα γενιά, που, άπαξ και πάρει χαμπάρι τι καρβέλια της ψήνουν οι αδίστακτοι νεοφιλελεδες, τότε ούτε ψύλλος στον κόρφο τους!

Στριμώξτε την κυβέρνηση ενόψει Πανελλαδικών, τόσο γερά και τόσο στενά, που να αναγκαστεί ο ίδιος ο Δρακουμέλ ή να ξεφορτωθεί την Καμερέως ή να στείλει το νομοσχέδιό της εκεί που αναγκάστηκε να στείλει την "επιμόρφωση ελικικού σκόιλ" του απερίγραπτου Βρούτση, για να σώσει φυσικά κάτι τι από τη δική του τη μόστρα, από τη δική του δυνατότητα πολιτικών ελιγμών.

Καμιά άλλη λύση δεν χωρεί με αυτά τα άτομα. Μόνο αυτή τη γλώσσα καταλαβαίνουν οι επίγονοι της ΕΡΕ και των "αποστατών". Τη γλώσσα που τους μίλησαν κάποτε οι απεργοί των λεωφορείων της Αθήνας που τα πήγαιναν για παράδοση σε "νοικοκυραίους" της μαύρης φάρας! 
Ή ταν ή επί τας που λέει ο λόγος, για να τους κοπεί μια και καλή η φούρια.
(Θα το κάνετε όμως; Ιδού η απορία μας. Ποιος ξεχνά ότι το 2013,τέτοια εποχή καλή ώρα, οι 'προέδροι' των ΕΛΜΕ έφευγαν από τις συνελεύσεις τους με εντολή να ψηφίσουν ΑΠΕΡΓΊΑ, κι όταν πήγαν στας Αθήνας ψήφισαν ότι πρώτα οι Πανελλαδικές;... Αυτή η χρόνια παθογένεια του κλάδου αυτού είναι που έχει αποθρασύνει όλους τους Δρακουμέλ κι όλες τις τυχάρπαστες... Ψιψινέλ των αντιλαϊκών κυβερνήσεων,ανεξαρτήτως χρώματος. Αυτό είναι που και τώρα βάσιμα πρέπει να μας ανησυχεί. Αλλά ίδωμεν και κρίνωμεν!)
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger