Home » , » Τα σαγόνια του κουμπάρου.

Τα σαγόνια του κουμπάρου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 | 1:22 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τι να δαγκώσεις βρε σκυλόψαρο; Νομίζεις πως έχεις σαγόνια; Τρίχες κατσαρές! Τις μασέλες των κουμπάρων της Νέας Δημαγωγίας (ΝΔ) δεν τις έχει κανείς!

Το τι τρώνε δεν περιγράφεται. Πάνω από 50.000.000.000 η συνολική ζημιά το χρόνο! Τι να φτουρίσει ο καρχαρίας, η ύαινα, το λιοντάρι κι όλα τα αρπακτικά μαζί; Αυτοί τρώνε όχι με 10, με εκατό μασέλες ο καθένας. Με δόντια δίμετρα και κοφτερά σαν καλοακονισμένο ξουράφι.
Πω πω μάσες!

Site που δεν τα ήξερε κανείς, καταβρόχθισαν τεράστιες ποσότητες δημοσίου χρήματος. Το μισθό και τη σύνταξη σας κορόιδα!

Ο υπουργός Πέτσας, με απευθείας ανάθεση, δίνει παράνομα 20.000.000 στην εταιρεία Initiative, για να τα δώσει με τη σειρά της σε ΜΜΕ για την καμπάνια του κορονοϊού. Αυτό δεν υποτίθεται πως ήταν τζάμπα και κοινωνική προσφορά; Πολύ ακριβό το τζάμπα, μαύρη αγορά.

“Από την καμπάνια αυτή όπως είναι γνωστό, εξαιρούνται τρία μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης, το Documento, το documentonews.gr και το koutipandoras.gr (Όπως άλλωστε είχε γίνει και με το ΚΕΕΛΠΝΟ). Η διοχέτευση των χρημάτων και της διαφήμισης γίνεται χωρίς διαφάνεια, παρότι πρόκειται για δημόσιο χρήμα. Ο υπουργός κύριος Πέτσας, κλήθηκε στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου, να απαντήσει σε Ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ για δύο πράγματα: γιατί απέκλεισε τα Μέσα αυτά και σε ποια Μέσα έδωσε, ποια ποσά”, γράφει το koutipandoras.

“Ο υπουργός δεν δίνει κατάλογο με τα ποσά (δε θέλει να πάει φυλακή), αλλά “κουτοπόνηρα και επιμένοντας στην αδιαφάνεια, δίνει κατάλογο με 1.230 Μέσα που πήραν διαφήμιση”.
Ακόμα κι εκεί όμως φαίνεται η σκανδαλάρα.

Μένιος Φουρθιώτης. Τσεπώνει χιλιάρικα σε blog που υπάρχει μόνο η διαφήμιση! Νταξ, την αποκλειστικότητα πλήρωσαν. Αλλά με δικά μας φράγκα έκαναν μάγκα το Μένιο.
“Για τραγική ειρωνεία το blog λέγεται «πρώτη είδηση» και έχει ανεβάσει πρώτη και τελευταία, τη διαφήμιση Πέτσα”. Ένα άλλο το menta.gr πουλιέται (ακριβά) για 4.900 ευρώ ενώ είναι ανενεργό από 2016.
“Πιθανόν δόθηκαν λεφτά στο ίδιο άτομο και το ποσό «έσπασε» σε διάφορα site για να φαίνεται μεγάλη διασπορά της διαφήμισης”.

Σε όλα αυτά πρέπει να προστεθεί η παρανομία του υπουργού, να διαθέσει κρατική διαφήμιση σε site που δεν είναι στο μητρώο online media του υπουργείου.
Με δυο λόγια η ΝΔ δίνει τα λεφτά ΜΑΣ στους δικούς της. Πρόκειται για φοβερό πλιάτσικο, τεράστια κλοπή, μεγάλη λεηλασία. Μας κλέβουνε! Ξυπνάτε ρε!

“Δώσατε σε παρουσιαστή ένα εκατομμύριο ευρώ κύριε Πέτσα”; ρωτάει το Κουτί της Πανδώρας; Μάγκες, άμα είναι να κάνετε τέτοιες ερωτήσεις, κάντε το σωστά.
Δώσατε μόνο σε ένα παρουσιαστή φράγκα ή έφαγαν κι άλλοι; Φυσικά έφαγαν τον αγλέουρα! Οι άλλοι δεν είναι ανόητοι να γλείφουν τζάμπα. Κάτι θα αρπάξανε κι αυτοί.

Εργαζόμενε, αγάπη μου, μην μένεις άλλο σπίτι γιατί πρέπει να βγάλεις λεφτά. Τα όσα είχαμε τα έφαγαν οι κουμπάροι και τα βαφτιστήρια. Πάμε τώρα για άλλα.

10.000.000 πήραν μόνο από τα πρόστιμα για τον κορονοϊό. Κατάλαβες τώρα γιατί από τη μια άνοιξαν τα μαγαζιά κι από την άλλη κοπανάν 20.000 το πάρτι; Γιατί κάνουν κι αυτοί πάρτι με τα κλεμμένα. Γι αυτό καίγονται οι ρουφιάνοι των ΜΜΕ να δουν που υπάρχει κόσμος.
Οι μπάτσοι θα χαρατσώσουν, οι υπουργοί θα τα δώσουν στα κανάλια, που θα γλείφουν την κυβέρνηση.

Και λέτε μετά η Ελλάδα δεν έχει οργάνωση! Πιο οργανωμένο έγκλημα από τη ΝΔ δε θα βρείτε πουθενά ρε!

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να παραιτηθεί ο Πέτσας. Σιγά ρεφορμιστές, θα σκίσετε το καλσόν. Απαίτηση για φυλακή κι άμεση επιστροφή των κλοπιμαίων. Τίποτε λιγότερο
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger