Home » , » Οι αργόμισθοι, τα γαλάζια γατόνια και τα "λεφτόδεντρα" της Ν.Δ.

Οι αργόμισθοι, τα γαλάζια γατόνια και τα "λεφτόδεντρα" της Ν.Δ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 | 8:47 μ.μ.

Σκεπτόμαστε να φτιάξουμε μια καινούργια κατηγορία αναρτήσεων -προβληματιζόμαστε πώς θα την ονομάσουμε- όπου θα περιλαμβάνονται οι αμειβόμενοι από τα "λεφτόδεντρα" που ποτίζονται με τον ιδρώτα του ελληνικού λαού και υπάρχουν στον κομματικό μπαχτσέ της Νέας Δημοκρατίας. 

Και αν σκεφτεί κανένας ότι είναι ελάχιστος ο αριθμός που αποκαλύπτεται από τους αργόμισθους και τα γαλάζια γατόνια που με διάφορα προσχήματα λεηλατούν το κρατικό χρήμα, -τα λεφτά του αιματηρά φορολογούμενου λαού δηλαδή-, αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Χτες γράφαμε για μια καλή "αρπαχτή" που έκανε ο γραμματέας στρατηγικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας και με μεγάλη θητεία συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Βασίλης Φεύγας.

Η καινούργια λαμογιά, έρχεται σήμερα στην δημοσιότητα από δημοσίευμα του "Documento". Εχει πρωταγωνιστές τον Αδωνη Γεωργιάδη και το στέλεχος της Ν.Δ. Δ. Χρόνη,.
Απ' ότι αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας, ο υπουργός Ανάπτυξης, τοποθέτησε πρόεδρο στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, τον γνωστό ΟΒΙ, τον 34χρονο Δημήτρη Χρόνη, στενό του συνεργάτη και μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ. Βάπτισε μετά από οκτώ μήνες έμμισθης και αποκλειστικής απασχόλησης τη θέση του προέδρου προβλέποντας αμοιβή 3.750 ευρώ. Έδωσε στον πρόεδρο αναδρομικά έξι μηνών, αν και δεν είχε σχεδόν πατήσει πόδι στον Οργανισμό.

Και αναρωτιέται ειρωνικά το δημοσίευμα: "Αρκεί να είσαι ομορφόπαιδο, μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και φίλος του Άδωνη Γεωργιάδη για να αμείβεσαι με σχεδόν 4.000 ευρώ τον μήνα; για να δώσει την απάντηση: "Στο «Κράτος – Λάφυρο» της κυβέρνησης Μητσοτάκη αρκεί και περισσεύει".

Μόνο σκωπτικά μπορεί να σχολιαστούν αυτές οι "επιδώσεις" της κυβέρνησης των "αρίστων". Το λεξιλόγιο του Μπαμπινιώτη δεν περιέχει λέξεις με τις οποίες θα μπορούσαμε να γράψουμε αυτό που σκεπτόμαστε χωρίς να κινδυνεύουμε από ποινική δίωξη. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger