Home » , » Καταγγελίες του Τράγκα-Φράγκα για Τσιόδρα, κυβέρνηση, που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες

Καταγγελίες του Τράγκα-Φράγκα για Τσιόδρα, κυβέρνηση, που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020 | 6:50 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αυτά που καταγγέλλει ο Τράγκας δεν σηκώνουν απλά δικαστήριο, αλλά κατευθείαν εκτελεστικό απόσπασμα!
Κι αυτό γιατί τα όσα ισχυρίζεται είναι τρομερά, με ανυπολόγιστες κυριολεκτικά επιπτώσεις στη ζωή όλων μας.

Είχαμε πει πως ο Τράγκας δεν είναι και ο πιο αξιόπιστος. Όμως τώρα φαίνεται να στοιχειοθετηθεί τα όσα κατήγγειλε για το Μητσοτάκη.
Πως ο Κορωνιός ήταν αφορμή για την επιβολή δικτατορικών μέτρων, για καταπάτηση όλων των δικαιωμάτων και βέβαια για πλιάτσικο.
Αυτά τα είχαμε υποψιαστεί κι εμείς. Είχαμε γράψει πως η ΝΔ βρήκε αφορμή να λεηλατήσει και να περάσει το νέο Μνημόνιο, το χειρότερο όλων.
Η διαφορά μας είναι πως εμείς θεωρούμε επικίνδυνο τον ιό. Ο Τράγκας ισχυρίζεται πως ακόμα και η επικινδυνότητα είναι συνωμοσία. Επειδή ούτε αυτός ούτε εμείς είμαστε ιατροί, δεν θα το αναλύσουμε τώρα.

Όμως καταγγέλλει συγκεκριμένα τον Τσιόρδα κι όχι μόνο.
“Λέει ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας με τις εισηγήσεις του κατέστρεψε την ελληνική οικονομία . Αναφέρεται στην πρακτική να καταγράφουν ως θύματα της πανδημίας ηλικιωμένους ασθενείς με πολύ σοβαρές και ανίατες ασθένειες ως "υποκείμενα νοσήματα".
Χαρακτηρίζει αντικρουόμενες τις προβλέψεις και εκτιμήσεις του Τσιόδρα, από τον αριθμό των νεκρών που θα υπήρχαν , χωρίς την καραντίνα, μέχρι το αν πρέπει να φοράμε ή όχι μάσκα και αν τα παιδιά μεταδίδουν τον Covid-19”.

Για τα αντιφατικά που έλεγε ο δεξιός ψάλτης τα οποία ήταν προφανώς κομματικές παραγγελιές και όχι επιστημονικά συμπεράσματα, είχαμε κάνει κι εμείς τις παρατηρήσεις μας.

Ο Τράγκας προχωρά όμως σε συγκεκριμένες καταγγελίες.
Λέει πως παίρνει (νόμιμα αλλά όχι ηθικά) χρήματα από εταιρίες φαρμάκων!
Μάλιστα υποστηρίζει ότι “ο καθηγητής θα πρέπει να διωχθεί ποινικά για την υπόθεση των εμβολίων Η1Ν1 καθώς, όπως φαίνεται από έγγραφα που έχουν αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, η φαρμακευτική εταιρεία που παρασκεύασε τα εμβόλια ,είχε καταθέσει διάφορα ποσά στο όνομα του”!!!
Αυτό δεν το έψαξαν όλοι οι προηγούμενοι; Και καλά το ΠΑΣΟΚ που είναι τσόντα της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ;

Έπρεπε να τσακωθεί ο Φράγκας με το Βρικολακούλη για το μάθουμε;
Και τώρα που το μάθαμε, τι λέει η δικαιοσύνη για όλα αυτά; Ότι εκτός από τυφλή είναι κουφή και μουγκή!

Ο καπιταλισμός είναι σαπίλα και η σαπίλα καπιταλισμός.

Νόμιμα λοιπόν κάποιοι που χρηματίζονται από συγκεκριμένες εταιρείες κατευθύνουν την πολιτική της κυβέρνησης, βγαίνουν σε όλα τα ΜΜΕ και έχουν άμεση επίδραση στη ζωή μας.
Αυτό μόνο εμάς ενοχλεί;
Τα πρόσωπα που αναφέρει ο εκδότης, πρέπει να δώσουν εξηγήσεις. Εξηγήσεις για το παλιό υπαρκτό σκάνδαλο των 16.000.000 πειραματικών εμβολίων, εξηγήσεις για τις αντιφάσεις τους όσον αφορά τον κορονοϊό.

Αν κλειστήκαμε μέσα για το αντίστοιχο μιας γρίπης, τότε ο Μητσοτάκης πρέπει να περάσει Λαϊκό Δικαστήριο.

Αν ο ιός είναι όντως επικίνδυνος πρέπει να καταδικαστεί για το έγκλημα του ανοίγματος των δημοτικών και η έλλειψη ελέγχου για τους τουρίστες.

Γιατί ή πριν μας κορόιδεψε (όπως ισχυρίζεται ο Τράγκας) ή τώρα μας εξαπατά, αφού τα όσα κάνει τώρα είναι εντελώς αντίθετα με όσα έλεγε και έκανε πριν.

Δεν περιμένουμε από κανένα τίποτα. Θα διεκδικήσουμε δυναμικά τα όσα μας στέρησαν, μας έκλεψαν. Όλοι στον αγώνα για Ελεύθερη Αξιοπρεπή ζωή!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger