Home » , » Κ. Μονογιού (βουλευτής Ν΄Δ): Εύχεται στον μακαρίτη Μητσοτάκη "να είναι καλά ο άνθρωπος εκεί που είναι" (Βίντεο)

Κ. Μονογιού (βουλευτής Ν΄Δ): Εύχεται στον μακαρίτη Μητσοτάκη "να είναι καλά ο άνθρωπος εκεί που είναι" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 | 5:05 π.μ.

Αν έχετε συναντήσει στους τηλεοπτικούς δέκτες σας την βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογιού, να αγορεύει από το βήμα της βουλής, ή αν έτυχε να παρακολουθήσετε αυτό το επιφανή στέλεχος του κυβερνητικού κόμματος να είναι καλεσμένη σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή, θα συμφωνήσετε απόλυτα με την διαπίστωση που κάναμε - και μάλιστα για να την τεκμηριώσουμε παραθέσαμε και 2 βίντεο- ότι στο πρόσωπο της απεικονίζεται η συμπυκνωμένη "αριστεία" της Ν.Δ.

Χτες το βράδυ πάντως, υποθέτουμε, ότι αν υπήρχαν νοήμων τηλεθεατές -κάπως δύσκολο αλλά όχι απίθανο- και παρακολουθούσαν την εκπομπή του  Γρηγόρη Αρναούτογλου. The 2night Show, όπου μεταξύ των καλεσμένων τους ήταν και η Μονογυιού, θα έσκασαν αυθόρμητα ένα τόσο πλατύ χαμόγελο, σαν αυτά που μόνο η Πυργιώτικη φούντα μπορεί να δημιουργήσει.
Μπορεί σαν επακόλουθο να τους ήρθε και στην σκέψη η γνωστή ατάκα συντρόφου εδώ: "Τι ψηφίσατε ρεεεε γίδια ..!!! ".

Η πιο πιστή μας, λοιπόν αναγνώστρια, μας έστειλε το παρακάτω βιντεάκι το οποίο το συνοδεύει με πέντε πανομοιότυπα Emoji τα οποία παριστάνουν πρόσωπα που έχουν δακρύσει απ' τα γέλια.

Και ειλικρινά πιθανολογούμε ότι ούτε ο Μπαμπινιώτης θα έβρισκε λέξεις που να μην περιέχουν υποτιμητική χροιά για να σχολιάσει μια "εκπρόσωπο του έθνους", η οποία αναφερόμενη στον μακαρίτη Κώστα Μητσοτάκη τον αποκαλεί "άνθρωπο" και του εύχεται "να είναι καλά εκεί που είναι". 

(Και το γράφουμε αυτό γιατί δεν επιθυμούμε να μιλήσουμε συνολικά, απαξιωτικά, γι' αυτό το άτομο. Ο λόγος είναι ότι αναζητήσαμε και παρακολουθήσαμε ολόκληρο το βίντεο της συνέντευξης. Η αίσθηση που αποκομίσαμε είναι ότι η  κ. Μονογυιού είναι μια θεοσεβούμενη  κοπέλα, με έναν αυθορμητισμό και πηγαία λαϊκότητα, που δεν θα συναντήσεις σε κανέναν άλλο πολιτικάντη της συντηρητικής παράταξης 
Προφανώς ένα όργανο της αδίστακτης αντιλαϊκής κυβέρνησης του Μητσοτάκη είναι, αλλά παράλληλα αποτελεί τον τελευταίο τροχό του οδοστρωτήρα που ισοπεδώνει τις ζωές μας.  
Οι λεκτικές γελοιότητες της δεν έχουν μέτρο συγκρίσεις με τις βάρβαρες ταξικές κυβερνητικές επιλογές που υλοποιούν οι υπουργοί. Η ίδια μεν ψηφίζει στην βουλή και στηρίζει τις εφαρμοζόμενες πολιτικές αλλά ενδεχομένως να έχει το ελαφρυντικό του ακαταλόγιστου. 
Ασε που μας έγινε και συμπαθής εκδηλώνοντας την λαχτάρα της να γίνει μητέρα και μιλώντας για τα προβλήματα δυσλεξίας και διάσπασης προσοχής που αντιμετωπίζει).

Φυσικά είναι προβληματική η απίστευτη θρησκοληψία που την διακατέχει, ενώ το πόσο απλοϊκά αντιλαμβάνεται τα κηρύγματα της μεταφυσικής δοξασίας που ασπάζεται μας είναι αδύνατον να αντιληφθούμε.    

Και επειδή πιθανόν να υπάρξουν αναγνώστες/ιες που θα το θεωρήσουν ότι υπερβάλουμε, παραθέτουμε το οπτικό στο οποίο ακούμε την βουλευτή της Ν.Δ να λέει επί λέξη: "Ο Μητσοτάκης -εννοεί τον αποθανόντα πρώην πρωθυπουργό- που έχει κάνει πάρα πολλά έργα για το νησί μας, να είναι καλά εκεί που είναι ο άνθρωπος και τον ευχαριστούμε γιατί μας είχε λύσει τα χέρια αυτός ο άνθρωπος".

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger