Home » , » Αντιλαμβάνονται την εγκληματική ανευθυνότητά τους;

Αντιλαμβάνονται την εγκληματική ανευθυνότητά τους;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020 | 10:48 μ.μ.


Την διπλανή φωτογραφία που την συνοδεύει με την λεζάντα: "επίσης, ο ιός είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνος όταν ο συνωστισμός γίνεται παρουσία Μητροπολίτη. Αν μάλιστα υπάρχει εκεί κοντά και άγαλμα μαρμαρωμένου βασιλιά, τότε οι πιθανότητες μηδενίζονται" την έχει αναρτήσει ο χρήστης του twitter Νίκος Σαραντάκος.

Κι αυτό όταν μόλις σήμερα ανακοινώνονται 97 νέα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα  με τον γενικό διευθυντή του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, να δηλώνει ότι "δεν είναι τώρα η ώρα, για οποιαδήποτε χώρα, να τραβήξει το πόδι της από το πετάλι", να χαλαρώσει δηλαδή τα μέτρα περιορισμού της διάδοσης του ιού.

Και να σκεφτείτε ότι είναι ελάχιστα τα τεστ που γίνονται ενώ από την επόμενη βδομάδα αρχίζουν να καταφτάνουν διεθνείς πτήσεις με τουρίστες από χώρες στις οποίες υπήρξαν χιλιάδες κρούσματα και θάνατοι εξ' αιτίας του κορονοϊού και οι οποίοι ουσιαστικά δεν θα υποβάλλονται σε κανένα τεστ.

Ακούσαμε κυβερνητικό παπαγαλάκι να μας μιλάει πάλι για "προσωπική ευθύνη", γιατί λέει δεν αντέχει η οικονομία και η κοινωνία δεύτερο lockdown, κάτι που επανέλαβε με διαφορετικές εκφράσεις και ο υφυπουργός Ν. Χαρδαλιάς ο οποίος απηύθυνε έκκληση σε όλους τους πολίτες να είναι σε εγρήγορση και να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα.

Ας παραβλέψουμε ότι αυτό που ονομάζουν "προσωπική ευθύνη" δεν έχει καμιά ανταπόκρισημ -όπως βλέπουμε και την φωτογραφία-, από τα πρόσωπα που έπρεπε να δίνουν το παράδειγμα. 

Θέλουμε όμως να κάνουμε μια αφελή ερώτηση. Αν με μια τέτοια "χαλαρότητα" -εγκληματικότητα είναι κυριολεκτικά- που δείχνει η κυβέρνηση στην αντιμετώπιση της διασποράς της πανδημίας, οδηγηθούμε σε ανοιχτά καταστήματα και ξενοδοχείαμ, ενώ ταυτόχρονα μετρούμε θανάτους, έχοντας υπερπλημμυρισμένα τα νοσοκομεία από ασθενείς θα το "αντέξει η οικονομία και η κοινωνία";
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger