Home » , » Δυο λόγια περισσότερα, για την ρατσίστρια και το καραμπινάτο φασιστόμουτρο που λέγεται Ραχαήλ Μακρή

Δυο λόγια περισσότερα, για την ρατσίστρια και το καραμπινάτο φασιστόμουτρο που λέγεται Ραχαήλ Μακρή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 6 Ιουνίου 2020 | 2:25 π.μ.

Γράφει ο Νίκος από Βόλο 

Στην περίπτωση όλων αυτών των ανόητων αναρτήσεων της Μακρή, που σωστά επισημαίνει κι αναδεικνύει το ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ,πρέπει να δούμε ένα ολόκληρο υπαρκτό ρεύμα σκόπιμης σύγχυσης και εξαπάτησης, καθαρά ακροδεξιάς και φασιστικής προέλευσης, που δυστυχώς για την ώρα πιάνει τόπο σε ένα μέρος πολύ καθυστερημένων πολιτικά λαϊκών στρωμάτων.

Ο μηχανισμός που μεταχειρίζονται όλοι αυτοί οι τύποι σαν τη Μακρή, είναι εκείνος του ... μίξερ όπου κατασκευάζεται μια σκορδαλιά μπόλικου φασιστικού ψεύδους αναμεμιγμένου με μια δόση πραγματικών γεγονότων, τα οποία όμως διαστρεβλώνονται χυδαία και αποδίδονται σε διεθνείς συνωμοσίες αόρατων "σκοτεινών δυνάμεων".

Εδώ μάλιστα το κατά τόπους φασισταριό ανακατεύει όποιον "εχθρό" έχει κάθε φορά στο μάτι, άλλοτε τους ...Εβραίους, άλλοτε τους ... εχθρούς της "ελληνορθοδοξίας" και δε συμμαζεύεται.
Κοινός φυσικά πραγματικός εχθρός όλου του φασισταριού και κοινό σημείο αναφοράς που πάνε και τον κολλάνε δίπλα στους άλλους "συνωμότες" είναι διαχρονικά το Κομμουνιστικό μας Κίνημα.

Αντικομμουνιστές είναι οι φασίστες ακόμη κι όταν καμώνονται τους πολέμιους του Σόρος, του Κίσινγκερ ή του Σόιμπλε, αφού η συνωμοσιολογία τους μόνο επιδερμικά αναφέρεται σε ιμπεριαλιστικά εγκλήματα κατά των λαών όπου συμμετείχαν οι καταγγελλόμενοι, ενώ ταυτόχρονα αποκρύπτει πλήρως την καπιταλιστική ρίζα της καταπίεσης και εκμετάλλευσης λαών και κρατών από το διεθνή ιμπεριαλισμό.

Στην περίπτωση των τωρινών ανοησιών της Μακρή, αυτή η τύπισσα ξεκινάει από το πραγματικό γεγονός ότι η νεκροψία του δολοφονημένου νέγρου εργάτη Τζων Φλόιντ έδειξε πως ο άνθρωπος κατάφερε να επιβιώσει και να αναρρώσει από τον κορωνοϊό, για να τον δολοφονήσουν κτηνωδώς οι ρατσιστές και φασίστες -ως το μεδούλι- μπάτσοι του αμερικανικού ιμπεριαλιστικού καθεστώτος.

Αντί, λοιπόν, η Μακρή να στηριχτεί στην πραγματική πληροφορία και να πει την αλήθεια,μια αλήθεια η οποία μετά την αποκάλυψη της νεκροψίας κάνει το έγκλημα των μπάτσων του Τραμπ χίλιες φορές πιο φρικτό, η ρατσίστρια, φασίστρια και φευγάτη πρώην βουλευτίνα των ψεκασμένων συνεταίρων του κ. Τσίπρα, σκάρωσε μια χυδαία τρισάθλια θεωρία συνωμοσίας, που εξυπηρετεί πλήρως τον ... Τράμπ, την Κου Κλουξ Κλαν και όλες τις αντίστοιχες μερίδες του πιο σιχαμερού και βάρβαρου σκοταδισμού.

Η Μακρή ουσιαστικά γαργαλίζει τα πιο καθυστερημένα ένστικτα των οικονομικά κατεστραμμένων και περιθωριοποιημένων λαϊκών στρωμάτων στην Ελλάδα, που στερούνται ταξικής προλεταριακής συνείδησης, στρέφοντάς τα όχι βέβαια εναντίον του ιμπεριαλισμού ή εναντίον του ... Σόρος ή του...Ομπάμα, αλλά προσπαθεί να τα στρέψει εναντίον... των μαύρων εργατών και γενικά εναντίον των ξένων και μεταναστών εργαζομένων ή προσφύγων στην Ελλάδα και στον κόσμο!

Δείχνει η μαντάμ ως δήθεν εχθρό και κίνδυνο για τους ...λευκούς εργάτες ή ανέργους όχι τους ντόπιους και διεθνείς εκμεταλλευτές, αλλά τους νέγρους, τους μουσουλμάνους κλπ εργάτες και κατατρεγμένους της γης.

Σπέρνει το πιο παράλογο μίσος και τη διχόνοια ανάμεσα στα διάφορα τμήματα της παγκόσμιας Εργατιάς και ανάμεσα στους λαούς, εξυπηρετώντας μόνο την παγκόσμια κεφαλαιοκρατία ώστε να μας διαιρεί και να βασιλεύει.

Από την άποψη αυτή, η Μακρή αντιπροσωπεύει τους πιο ύπουλους εχθρούς της εργατικής τάξης, που πρέπει να αποκρουστεί ριζικά και αποφασιστικά ο σκοταδισμός τους, ως προϋπόθεση για την ενότητα και τη νίκη του παγκόσμιου προλεταριάτου.

Ας κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να ξυπνάνε οι συνειδήσεις και να απαλλάσσονται από το δηλητήριο του φασιστικού οχετού.
Νομίζω ότι αυτός ο ιστότοπος προσπαθεί καθημερινά να εκπληρώσει αυτό το καθήκον,με εντιμότητα και αποφασιστικότητα.

Β/Κ: Προβοκατόρικη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αρχική φωτογραφία της ανάρτησής μας, αλλά είναι καλό κάποια πράγματα να την τα ξεχνάμε.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

6 Ιουνίου 2020 στις 4:14 π.μ.

Σύντροφε Νίκο, εξαιρετικό άρθρο.
Βαθύ, η φωτογραφία είναι πολύ καλή επιλογή. Γιατί θυμίζει λάθη τα οποία δεν πρέπει να επαναλαμβάνονται.
Ο βλάκας λούμπεν φασίστας, όπως σωστά αναφέρθηκε, είναι ο ένας τύπος πιονιού. Ο άλλος είναι ο βολεμένος.
Η διαφορά είναι πως ο βλάκας πιστεύει τα ψέματα. Εδώ κάποιοι πίνουν χλωρίνη, επειδή το είπε ο Τραμπ! Φυσικά δεν είναι το 40%, που λένε οι δημοσκοπήσεις, είναι πολλοί λιγότεροι, αλλιώς οι ΗΠΑ θα είχαν περισσότερους θανάτους από δηλητηρίαση παρά από κορονοϊό.
Ο βολεμένος ξέρει πως λέει ψέματα αλλά δεν τον νοιάζει τίποτε άλλο παρά η μάσα.

6 Ιουνίου 2020 στις 9:24 π.μ.

Έτσι ακριβώς σύντροφε Μήτσο. Όσο για τον καημένο το Λαφαζάνη της φωτογραφίας, τον λυπάμαι ειλικρινά για το κάζο αυτό και για όλα του τα παθήματα, γιατί βέβαια, παρά τα χίλια λάθη, ο Λαφαζάνης δεν έχει σχέση με τη Μακρή. Εγώ συνυπέγραψαν το κείμενο ενάντια στον άδικο πασχαλιατικο κατατρεγμό του Λαφαζάνη από τους δικαστάδες του άθλιου σημερινού συστήματος. Μην είμαστε λοιπόν ποτέ ισοπεδωτικοί! Πολλοί απλοί άνθρωποι, ίσως καλοπροαίρετα και αφελώς, το 2015 ως τον Ιούλιο, να κάναμε το λάθος και να πιστέψαμε ότι ο Καμμένος κι η Μακρή μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ συγκρότησαν μια δημοκρατική αντιμνημονιακή συμμαχία. Ελλείψει βέβαια κι ενός γνήσιου λαϊκού μετώπου υπό την καθοδήγηση του Κομμουνιστικού Κόμματος, που θα έπρεπε να συγκροτηθεί τότε από κάθε πραγματικά αριστερή δύναμη... Γρήγορα όμως καταλάβαμε πλήρως περί τίνος ακριβώς επρόκειτο. Σήμερα είναι γνωστές οι ήδη από το 2014 ανειλημμένες υποσχέσεις και υποχρεώσεις των Τσίπρα και Καμμένου απέναντι στους ιμπεριαλιστές επικυρίαρχους και τη ντόπια πλουτοκρατία, υποσχέσεις που έγιναν πράξη μετά τον Ιούλιο του 2015, αφού η δημαγωγία κι η αγυρτεία αφόπλισε το λαϊκό παράγοντα και πέταξε και στα αζήτητα το Λαφαζάνη, που σίγουρα δεν ήταν Τσίπρας! Συνεπώς, κάποια φωτογραφία της Μακρή με τους Πάνο και Αλέξη, των αρχών του 2015, αν υπήρχε στο αρχείο, ίσως να ήταν ακόμη πιο δηκτική και ακόμη πιο αντιπροσωπευτική Αλλά έστω κι έτσι,με αυτή τη φωτογραφία, το λάθος των "αφελών αριστερών" του 2015, να συστρατευθούν με τους ψεκασμένους κατακαμμένους ακροδεξιούς, και να περιμένουν από τους Τσίπρα-Καμμένο να τσακίσουν την ιμπεριαλιστική εξάρτηση, επισημαίνεται σωστά από τους επιμελητές ύλης του ιστοτόπου μας.

6 Ιουνίου 2020 στις 12:29 μ.μ.

Επειδή "είναι καλό κάποια πράγματα να μην τα ξεχνάμε", με τις υγείες σας:
http://vathikokkino.gr/archives/96472
http://tsak-giorgis.blogspot.com/2014/09/blog-post_204.html

ΥΓ: Μπορεί να διαφωνώ με τις πολιτικές επιλογές του Λαφαζάνη, αλλά δεν μπορώ να παραγνωρίσω το γεγονός ότι τον έχω δει στο δρόμο να διαδηλώνει δεκάδες φορές και ότι διώκεται από την αστική δικαιοσύνη για την πολιτική του δράση. Γι' αυτό καλό θα ήταν να μην κουνάμε το δάχτυλο, όταν δεν είμαστε κι εμείς "αναμάρτητοι"...

6 Ιουνίου 2020 στις 8:10 μ.μ.

Εξαπατηθείς από τον τρισκατάρατο όφι του ΣΥΡΙΖΑ; Μέχρι τον Ιούλιο 2015; Γιατί ρε άνθρωπε; Μέχρι τον Ιούλιο 2015 δεν συγκυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ με τους φασίστες των ΑΝΕΛΛ ή μήπως αυτοί έγιναν μετά τον Ιούλιο 2015 φασίστες; Το μνημόνιο - γέφυρα δεν το ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ το Φεβρουάριο του 2015; Είχες διαχωρίσει τη θέση σου τότε ή τον στήριζες " κριτικά"; Τα αποθεματικά των Δήμων, των Πανεπιστημίων, των Νοσοκομείων κλπ στους δανειστές δεν τα είχε δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο πρώτο εξάμηνο; Δεν διαφοροποιήθηκες ούτε σε αυτό; Και τολμάς να μας κάνεις αντΚΚΕ διδαχές από το Βόλο αντί να κάνεις αυτοκριτική; Πόσα θέλεις να μας τρελάνεις άνθρωπέ μου;

6 Ιουνίου 2020 στις 8:22 μ.μ.

Πού είσαι μαοϊκέ συριζοτέτοιε: Εξήγησέ μας σε παρακαλώ, το Φεβρουάριο - Μάρτιο 2015 όταν ο Βαρουφάκης έλεγε ότι το 70% του μνημονίου είναι θετικό τί άποψη είχες; Περίμενες να δεις την κωλοτούμπα στο δημοψήφισμα του Ιουλίου 2015 για να αποφασίσεις ποιά θέση θα πάρεις;
Πώς το λένε αυτό; Και από πού ως πού δυσφημεί και αδικεί τον Λαφαζάνη η παραπάνω φωτογραφία του με τη Ραχήλ Μακρή όταν αυτοί οι δύο συγκυβερνούσαν επί 6μήνες; Πόσα θες να μας τρελάνεις πες μας. Χαχαχαχαχ

6 Ιουνίου 2020 στις 10:39 μ.μ.

.-

6 Ιουνίου 2020 στις 11:02 μ.μ.

Τι λετε ρε ετσι θα μεινεται στο 8%.δεν εχεται καμισ ελπιδα με τετοια επιθετικοτητα. Το λαφαζανη ρε βρηκατε. Δε σας εμπιστευεται κανενας γιατι απλα εχεται μεινει σταλινικοι. Και το κκκυπρου σκατα τα εκανε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger