Home » , , » Ο Μπέος, ο "Ρουβίκωνας" και το παρασκήνιο της πολιτικής του δημάρχου Βόλου

Ο Μπέος, ο "Ρουβίκωνας" και το παρασκήνιο της πολιτικής του δημάρχου Βόλου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 | 1:46 π.μ.


Είχαμε σχολιάσει την εισβολή του Μπέου στο αυτοδιαχειριζόμενο σχολείο, στις Σταγιάτες. Η αλήτικη -  τραμπουκική συμπεριφορά του δημάρχου Βόλου προκάλεσε την διαδικτυακή παρέμβαση του μέλους του "Ρουβίνωνα" του μέλους του "Ρουβίκωνα" με το κείμενο που υπάρχει στην διπλανή φωτογραφία.

Στην χθεσινή, λοιπόν συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Βόλου, ο Μπέος θεώρησε ότι βρήκε ευκαιρία να επιτεθεί στις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης υπονοώντας ότι "υποστηρίζουν λογικές και νοοτροπίες" της αναρχικής ομάδας.
Φυσικά όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της ΕΡΤ Βόλου, απέκρουσαν τις αιτιάσεις Μπέου και του ζήτησαν να ανακαλέσει τους ισχυρισμούς του. Αυτά ως προς την ειδησεογραφική κάλυψη του θέματος.

Εμείς τώρα θα επικεντρωθούμε αλλού. Θα παραβλέψουμε να κάνουμε αναφορά στα "κατορθώματά" του Μπέου από τότε που βρέθηκε στην δημαρχική καρέκλα- σεξιστικές συμπεριφορές, τραμπουκισμός απέναντι σε εργαζομένους, ήθη και πρακτικές της «παράγκας» του ποδοσφαίρου που μετέφερε και στο δημαρχιλίκι του, μπραβιλίκια που του έμειναν από την τότε που ήταν ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου ...

Πώς όμως κατόρθωσε αυτός ο τύπος να γίνει πρώτος πολίτης της πόλης; Την απάντηση σ' αυτό το ερώτημα θα την δώσει ο σύντροφος Νίκος από τον Βόλο:

Τον Μπέο στο Βόλο τον προώθησαν από κοινού τα 3/4 των ψηφοφόρων της δεξιάς, σύμπασα η ακροδεξιά, εθνικιστική και ναζιστική, και από κοντά ένας αχταρμάς αμοραλιστών καιροσκόπων από άλλα αστικά κόμματα, που στόχευαν στην εξυπηρέτηση ατομικών τους συμφερόντων. 

Ο χουντικός στην ιδεολογία βολιώτης αλευροβιομήχανος, πρώην εκδότης της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία αστικής τοπικής εφημερίδας, και άνθρωπος με σημαντικές προσβάσεις στο κύκλωμα του παπαδαριού, ο Κ. Λούλης, λειτούργησε ως συντονιστής και συνδετικός κρίκος μεταξύ της μητσοτακικής ηγεσίας,της τοπικής ΝΔ, των παπαδοκυκλωμάτων επηρεασμού του "ποίμνιου", της ακροδεξιάς και του ίδιου του Μπέου.

Αναδείχτηκε ο Λούλης πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος Μπέου. Χιλιάδες ψηφοφόροι της δεξιάς ωθήθηκαν από τα κύρια τοπικά στελέχη της ΝΔ Μαγνησίας στην κάλπη του Μπέου, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού και των χυδαίων ύβρεων της παράταξης των "μπέηδων"την υποτιθέμενη επίσημη υποψήφια της ΝΔ, Νάνσυ Καπούλα, μια γυναίκα αξιόλογη, μορφωμένη, πολιτική μηχανικό και σίγουρα τελείως διαφορετικής πάστας άνθρωπο σε σχέση με το Μπέο και τους παρατρεχάμενους.

.(Πρέπει να λέμε την αλήθεια, προς πάσα κατεύθυνση, για κάθε άνθρωπο πέρα από ιδεολογικές διαφορές. Η Νάνσυ ήταν η μέρα με τη νύχτα, συγκρινόμενη με τους Μπέο, Λούλη, Μουλά και το βουλευτή Μπουκώρο...).

Σκοπός του Μπέου σε σχέση με τα νερά του Πηλίου είναι σαφέστατα η προώθηση της ιδιωτικοποίησής τους και της εμφιάλωσης από επιχειρηματία, με σκοπό την πώληση στην αγορά.
Όπως κάνει και στο θέμα των σκουπιδιών, που θέλει να τα φτιάχνει φτηνή καύσιμη ύλη για πώληση στα εργοστάσια, έτσι και στο θέμα των νερών η προπαγάνδα του Μπέου κινείται με φτηνό "πραγματισμό":αφού ο κόσμος ήδη πίνει εμφιαλωμένο αγοραστό νερό, γιατί να μην πίνει αυτό που θα του πουλάει μια τοπική εταιρεία, όπου ο δήμος θα έχει λόγο;

Στα αφτιά του "ποίμνιου" αυτό ακούγεται "ρεαλιστικό", αφού ποτέ τους δε σκέφτηκαν ότι το νερό έπρεπε και μπορούσε νάναι άριστης ποιότητας και δημόσιο αγαθό, κι όχι εμφιαλωμένο εμπόρευμα. 

Οι κάτοικοι των Σταγιατών του χάλασαν τα σχέδια, τουλάχιστον για την ώρα. Το κακό είναι πως η πολιτική Μπέου ταυτίζεται απόλυτα με της μητσοτακικής κλίκας, η οποία ήδη έβαλε στο στόχαστρο της ιδιωτικοποίησης το υδάτινο δυναμικό της χώρας και πρωτίστως την υδροδότηση της ίδιας της Αθήνας.

Θα χρειαστεί σκληρή πάλη για να συντριβούν τα σχέδια αυτά, πανελλαδικά και στη Μαγνησία.
Πρέπει πρωτίστως να αφυπνιστεί όλο αυτό το πλήθος που πήγε σαν τα πρόβατα στη στάνη πολιτικάντηδων της συμφοράς, σαν τον Μητσοτάκη, το Μπέο και τον Λούλη, σαν τα πιο προβεβλημένα μεγαλοστελέχη της δεξιάς του Βόλου.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

11 Ιουνίου 2020 στις 10:48 π.μ.

Ο Μπεος είναι διακομματικός νταβατζής.Η πολιτικη του προελευση ειναι κεντροαριστερή.Ο Πατερας του εργατης και κκε εσωτερικου στη νεα σμυρνη.Ο ίδιος στην περιοχή στηριξε τον δημαρχο του Συνασπισμου τον Κουτελάκη.Επισης στην αρχη είχε γραφειο τυπου στον Πανιωνιο τον υποψηφιο βουλευτη του συριζα , Μακη Διογο.

11 Ιουνίου 2020 στις 4:44 μ.μ.

Αυτό που προσθέτει ο Λώλος Δροσινός για τις πολιτικές καταβολές του Αχιλλέα Μπέου, πρέπει απλώς να αποτελέσει ένα ακόμη στοιχείο που επιβαρύνει την τωρινή θέση του συγκεκριμένου δημάρχου για τη συγκεκριμένη πολιτική του, και όχι βεβαίως τον ... πατέρα του! Γιατί βεβαίως δεν είναι υπεύθυνος ο πατέρας του καθενός για την πολιτική πορεία του απογόνου του! Ουαί κι αλίμονο αν ψάχναμε να αποδώσουμε ευθύνες συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων στους γονείς τους!! Αν όντως ο Αχιλλέας Μπέος προέρχεται από μια αριστερή οικογένεια κι αν όντως ο ίδιος κάποτε στη Νέα Σμύρνη Αττικής υποστήριζε κάποιον ρεφορμιστή για δήμαρχο,ή είχε παρτίδες με τη λεγόμενη αριστερά του Σύριζα, αυτό δείχνει απλώς πόσο καιροσκόπος και συμφεροντολόγος, χωρίς καμιά αρχή και ιδεολογία εκτός της πάρτης του είναι ο ίδιος ο κ. Αχιλλέας και κανένας άλλος από την οικογένειά του! Ο Αχιλλέας Μπέος, και κανένας άλλος Μπέος, είναι αυτός που για προσωπικούς πολιτικούς-επιχειρηματικούς του λόγους (αφού σαφώς βλέπει την πολιτική ως μπίζνες) συμμάχησε με τη δεξιά και την ακροδεξιά, γιατί από αυτή την πολιτική μαφία που δυναστεύει έναν αιώνα την Ελλάδα,ο κ.Αχιλλεας οσμίστηκε καλύτερη πρόσβαση στο ψητό της εξουσίας, μέσω δήμου Βόλου. Θα παρακαλούσα λοιπόν τον Λώλο κι όλους τους φίλους αναγνώστες να μην ανακατεύουν στην ιστορία αυτή ούτε τους γονείς ούτε κανέναν άλλο συγγενή του νυν δημάρχου Βόλου. Η κριτική είναι συγκεκριμένη υπόθεση, για συγκεκριμένους λόγους στο συγκεκριμένο δήμαρχο. Να αποφεύγονται αναφορές σε άλλα πρόσωπα που μπορεί να δώσουν λαβές στον Αχιλλέα Μπέο να κατηγορεί την αντιπολίτευση για προσωπική εμπάθεια και ισοπέδωση.

12 Ιουνίου 2020 στις 8:11 π.μ.

Όπως η Θεσσαλονίκη ονομάζεται φασιστούπολη για ευνόητους λόγους, το ίδιο είναι και ο Βόλος οι κάτοικοι του οποίου ψήφισαν αυτό το φασιστικό υποπροϊόν για 2η φορά. Ό,τι είναι ο Μπέος και το συνάφι του στον υπόκοσμο και στους επιχειρηματίες είναι και η μεγάλη πλειοψηφία των Βολιωτών,τέλος οι δικαιολογίες κούρασαν πολύ

12 Ιουνίου 2020 στις 10:35 π.μ.

Αγαπητε Νικο οτι έγραψα αληθεύει.Οτι έγραψα για τον πατερα του Μπεου το εγραψα οχι γιατι ευθυνεται η οικογένεια αλλά για να δείξω οτι η διαφθορα δεν είναι θεμα αριστερας- δεξιας δυστυχως όπως πολλα κειμενα του μπλογκ υποστηριζουν.Πχ στη Νεα σμυρνη τα σκανδαλα του διδυμου Κουτελακη- Μπεου κανενας δεξιος δεν τα φτανει οσο και να προσπαθει.Ηθικη διαφθορα απο το easy money του καπιταλισμου υπαρχει και στην αριστερα δες το ΚΚΕ το 89 με Τσιμες Δαμανακηδες Καλογριτσες κλπ.Ειχαμε το φαινομενο συριζα.Είχαμε τον εκμαυλισμο αρκετων ( ακρο) αριστερων απο συριζα.Εχουμε φαινομενα στον Α/ Α χωρο που δεν υπηρχαν παλαιοτερα.Για να μην μας παρει μαζι του στον κατηφορο ο
σαπισμενος καπιταλισμος δεν αρκει να ξορκιζουμε την " δεξια" .Χρειαζεται το οποιο κινημα ανατροπης να εχει σα πρωτο μελημα την ηθικη ακεραιοτητα,αυτή που είχαν οι παππουδες μας που ηταν ανθρωποι υπόδειγμα στην κοινωνια για αυτο επαιρναν τον κοσμο μαζι τους και οχι γιατι ο απλος λαος καταλαβαινε απο Μαρξ και Λενιν.Αυτα και συγνωμη αν σε επρηξα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger