Home » , » Να θυμηθούμε έναν απίστευτα θεομπαίχτη καλόγερο

Να θυμηθούμε έναν απίστευτα θεομπαίχτη καλόγερο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 6 Ιουνίου 2020 | 8:56 μ.μ.

Σας λέει κάτι το όνομα "Παπαροκάδες" και ηγούμενος Νεκτάριος Μουλατσιώτης;
Ο καλόγερος αυτός είναι ίσως ο μεγαλύτερος θεομπαίχτης ρασοφόρος που υπάρχει τα τελευταία χρόνια.

Οσο για τους "Παπαροκάδες" ήταν ένα μουσικό συγκρότημα που είχε φτιάξει ο καλόγερος για να υμνήσει, υποτίθεται, με τα τραγούδια του, τον Θεό και την Ορθοδοξία.

Το παρακάτω σχολιάκι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερα ενδιαφέρον αλλά αφού μπήκε στην διαδικασία πιστή μας αναγνώστρια και μας το έστειλε, ας μην το προσπεράσουμε απαρατήρητο.

Ο Παντελεήμων, -κατά κόσμο Γιάννη Παπανικολάου- ήταν ο βασικός τραγουδιστής του συγκροτήματος.
Πριν κάποια χρόνια, λοιπόν, πέταξε τα ράσα, εγκατέλειψε την μουσική κομπανία και το μοναστήρι του Μουλατσιώτη,  και έφτιαξε τη heavy metal μπάντα “Diviner”.

Δίνει, λοιπόν μια συνέντευξη και εξηγεί την απόφασή του. Αναφέρει κατηγορηματικά σ' αυτή: “Οι Παπαροκάδες ήταν μπίζνες”. Και συμπληρώνει ο ίδιος: "Προέκυψε η ιδέα από τον ηγούμενο Μουλατσιώτη ότι όλο αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και οικονομικά. Οπότε άρχισαν να ανοίγουν μαγαζάκια για να αγοράζει ο κόσμος κομποσκοίνια, εστιατόρια για να τρώει και μαγαζί για να πουλάει χυλόπιτες Εκεί κατάλαβα ότι ξεφύγαμε. Έγινε καθαρή μπίζνα".

Προφανώς δεν έχει νόημα να σχολιάσουμε το παραμικρό. Αν έχετε διάθεση και σαν χαλαρό ανάγνωσμα, διαβάστε μια προηγούμενη ανάρτησή μας που τιτλοφορούσαμε: "Γίγαντας Μουλατσιώτης: Απ' την «σωτηρία της ψυχής με ταχυπληρωμή», στο κάλεσμα του διαβόλου να βάλει τις πυρκαγιές"
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

6 Ιουνίου 2020 στις 10:53 μ.μ.

Επαγγελματιες χριστεμποροι. Κσι να εινσι μονο αυτοι??? Και εχουμε κσι τη συνταξη για τα γεραματα. Σαν δεν ντρεπονται λιγακι κσι αυτοι που τους πιστευουν!!!!

7 Ιουνίου 2020 στις 11:52 π.μ.

Οτι απτεται του κληρου και των υποκαταστηματων και μπακαληκων
που αυτος διαθετει για οτι κανει πρεπει να ειναι κανεις καχυπο
πτος και να μην δειχνει την παραμικρη εμπιστοσυνη διοτι παντα
υπαρχει ο δολος και η κερδοσκοπια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger