Home » , » Ακόμα ο νόμος δεν ψηφίστηκε και τα "κοράκια" αναγγέλλουν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών!

Ακόμα ο νόμος δεν ψηφίστηκε και τα "κοράκια" αναγγέλλουν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 | 6:58 μ.μ.


Δεν κρατιούνται απ' την χαρά τους τα "κοράκια" που θα θησαυρίσουν με τις τραγωδίες που θα πάρουν τεράστιες διαστάσεις από τις αρχές Σεπτέμβρη όταν χιλιάδες συνάνθρωποι της τάξης μας που έχουν πέσει στα νύχια τραπεζιτών - τοκογλύφων θα πετιούνται από τα σπίτια τους.

Πανευτυχείς οι αιματορουφήχτρες καπιταλιστές που βρήκαν την ευκαιρία με την βοήθεια της ανάλγητης, αδίστακτης κυβέρνησης της δεξιάς, να απογειώσουν τα ήδη παραφουσκωμένα θησαυροφυλάκια τους προβάλουν το έγκλημα στο οποίο είναι συνεργοί.

"Το **** είναι το νέο site εύρεσης ακινήτων σε πλειστηριασμό που περιέχει την πλήρη επίσημη λίστα ακινήτων σε όλη την Ελλάδα και ενημερώνεται καθημερινά. Βρείτε τώρα στο *** όλες τις ευκαιρίες σε ακίνητα προς πλειστηριασμό!", αναφέρει η ιστοσελίδα που έφτιαξαν και ήδη διαφημίζουν.

Εφτιαξαν λοιπόν μια "μονοπρόσωπη ανώνυμη εταιρεία" η οποία παρέχει "χρηματοοικονομικές υπηρεσίες" και ειδικεύεται σε "διαχείριση απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις".
Επί της ουσίας δηλαδή, καθορίζουν το ποσό εκκίνησις που θα βγει το σπίτι στον πλειστηριασμό και συνιστά στους επισκέπτες του ιστότοπου τους να "συμμετέχουν στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών απ' όπου και να βρίσκονται".
Και αν ρίξεις μια ματιά ποιοι συνάνθρωποι μας πρόκειται να βρεθούν άστεγοι, θα διαπιστώσεις ότι πρόκειται να ξεσπιτωθούν φτωχοί συνάνθρωποι μας, που κατοικούν στους Α. Ανάργυρους, στο Πέραμα, στο Περιστέρι κ.α σε σπιτάκια 45-60 τ.μ.

Το πιο δραματικό απ' όλα είναι ότι όπως έγραφε Κυριακάτικη εφημερίδα - Το Παρόν- από τον Σεπτέμβρη "«Τετέλεσται» η προστασία της πρώτης κατοικίας". 
Και απ' ότι διαπιστώσαμε ήδη πριν ψηφιστεί ο σχετικός νόμος, πάρα πολλές μοναδικές πρώτες κατοικίες έχουν αναρτηθεί σαν υποψήφιες για πλειστηριασμό!

"Στο τελευταίο διάβασμα βρίσκεται ο έλεγχος του νέου πτωχευτικού νόμου, ο οποίος κλείνει όλα τα παράθυρα που είχε ο «νόμος Κατσέλη», χάρη στον οποίο δεκάδες χιλιάδες οικογένειες έχουν το σπιτάκι τους μέχρι σήμερα. Το… διάβασμα, στο οποίο μετείχαν όλες οι πλευρές των «τροϊκανών», ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες και πλέον στην τελική διαμόρφωση του νέου πτωχευτικού νόμου είναι παρών και ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ. Στη συνέχεια θα πάρει τον δρόμο προς τη Βουλή, ώστε μέχρι το τέλος Ιουλίου να έχει ψηφισθεί", αναφέρει το δημοσίευμα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger