Home » , » Ενα πρώτο πλήγμα στην ασφαλίτικη σκευωρία με στόχο τον "Ρουβίκωνα"

Ενα πρώτο πλήγμα στην ασφαλίτικη σκευωρία με στόχο τον "Ρουβίκωνα"

Από giorgis , Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 | 2:50 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Με μια μεσοβέζικη απόφαση -ίσως να ήταν και μονόδρομος αφού οι μπάτσοι του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας κατανάλωσαν εκατοντάδες εργατοώρες για να κατασκευάσουν αυτή την κακοστημένοι σκευωρία και ήταν πρόβλημα να τους κάνουν τόσο ρόμπα- ο ανακριτής άφησε ελεύθερους με περιοριστικούς όρους τα δυο μέλη του "Ρουβίκωνα" που προσήλθαν να απολογηθούν στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

"Ενα τέτοιο ασφαλίτικο κατασκεύασμα μόνο σε έκτακτο μετεμφυλιακό δικαστήριο σκοπιμότητας θα μπορούσε να σταθεί", έγραφα πριν μερικές μέρες σχολιάζοντας τις κατηγορίες που αποδίδονται -και στηρίζονται σε κάτι αστείες καταθέσεις- στα μέλη της αναρχικής ομάδας Νίκο Ματαράγκα και Γιώργο Καλαϊτζίδη που πάνε οι ασφαλίτες να τους εμπλέξουν με την εκτέλεση του πρεζέμπορα "Χαμπίμπι" η οποία έγινε στις 7 Ιούνη του 2016 στα Εξάρχεια.

Τελικά οι δικαστές αποφάσισαν να τους αφήσουν ελεύθερους επιβάλλοντας τους περιοριστικούς όρους να εμφανίζονται δυο φορές για να δίνουν το παρόν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μέχρι να αποφασίσουν αν η υπόθεση θα καταλήξει στο αρχείο ή θα παραπεμφθούν σε δίκη. Σε κάθε περίπτωση πάντως η μεθόδευση είναι φανερή. Θέλουν να κρατήσουν σε ομηρία ένα μαχόμενο κομμάτι του κινήματος.

Μπορεί οι δεκάδες συγκεντρωμένοι αλληλέγγυοι στα δικαστήρια να έκαναν δεκτή την απόφαση με πανηγυρισμούς, το γεγονός είναι ότι η μπατσάδικη σκευωρία αν και δέχτηκε ένα πλήγμα δεν κατέρρευσε.
Φυσικά τα μέλη του Ρουβίκωνα έχουν σε βάρος τους μια δικογραφία τόσο γελοία κατασκευασμένη, που λογικά δεν αντέχει σε καμιά δικαστική βάσανο .... αλλά μ' αυτούς που μπλέξαμε ....

Υ.Γ: Οταν αποκαλύπτεται, χωρίς να διαψεύδεται μάλιστα ότι ο πρώην πρωθυπουργός Σαμαράς, παρεμβαίνει σε υπουργό για να καθοριστεί το αποτέλεσμα δικαστικής απόφασης και όταν γνωρίζουμε την "αγάπη" του Μητσοτάκη για τον "Ρουβίκωνα" ...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger