Home » , , » "Περίεργες" διαρροές από την ΓΑΔΑ

"Περίεργες" διαρροές από την ΓΑΔΑ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020 | 9:54 μ.μ.

Απ' ότι ακούσαμε να λέει δημοσιοκαφρικό ασφαλίτικο παπαγαλάκι σε δελτίο ειδήσεων "αξιωματικοί της ΓΑΔΑ εκφράζουν τους φόβους τους ότι θα υπάρξει αντανάκλαση στην Ελλάδα των επεισοδίων που συμβαίνουν την άλλη άκρη του Ατλαντικού μετά την δολοφονία του αφροαμερικάνου Τζορτζ Φλόιντ". 

Αυτό που εντείνει την ανησυχία τους, σύμφωνα πάντα με τα όσα διοχετεύουν οι αξιωματούχοι της Κατεχάκη, είναι ότι χτες στα επεισόδια μετά την πορεία στην Αμερικανική πρεσβεία  υπήρξαν "πέντε συλλήψεις "αχαρτογράφητων" ατόμων τα οποία δεν είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές".
Μας λένε δηλαδή έμμεσα, ότι υπάρχουν νεολαίοι που δεν τους έχουν στοχοποιήσει για να τους παρακολουθούν κι αυτό τους δημιουργεί προβληματισμό.

Σε κάθε περίπτωση, είναι αξιοσημείωτο ότι το υπουργείο του Χρυσοχοϊδη πάει να αναβιώσει ένα κλίμα τρομοϋστερίας. Αυτά που ισχυρίζονται οι μπάτσοι ότι αναμένουν "εκρηκτικές αντιδράσεις με καταδρομικές επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα και υπηρεσίες", γι' αυτό έθεσαν σε εφαρμογή ένα "οργανωμένο γιγαντιαίο σχέδιο", για να αποτραπούν αυτά που φαντάζονται, ίσως να μην είναι τυχαία.
Μπορεί κανείς τα παραπάνω να τα εκτιμήσει σαν αστειότητες αφού αυτό το "γιγάντιο σχέδιο" το προσδιορίζει το δημοσιογραφικό παπαγαλάκι τους, στο ότι "αστυνομικοί σερφάρουν όλο το 24ωρο στο Ιντερνετ και βάζουν στο μικροσκόπιο τους καλέσματα συμπαράστασης ομάδων του αναρχικού χώρου αλλά και οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς", όμως αυτές οι "ειδήσεις" μπορεί να κρύβουν σκοπιμότητες.  

 Αν έχει κάποιο νόημα αυτή η ανάρτηση είναι γιατί όσα ακούμε να διοχετεύουν οι μπάτσοι έχουν οσμή ότι ετοιμάζουν κάποια προβοκάτσια.. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger