Home » , » O Σήφης και ο Μητσοτάκης (Βίντεο) - Συνεισφέροντας στα όργανα της τάξεως

O Σήφης και ο Μητσοτάκης (Βίντεο) - Συνεισφέροντας στα όργανα της τάξεως

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 7 Ιουνίου 2020 | 1:24 π.μ.

Πριν κάποιες μέρες και στην ανάρτηση την οποία τιτλοφορούσαμε "Περίεργες" διαρροές από την ΓΑΔΑ σαν ενημερώναμε για ένα "οργανωμένο γιγαντιαίο σχέδιο", που έχουν συντάξει και θέση σε εφαρμογή οι επιτελείς της Κατεχάκη, προφανώς με εντολή του πολιτικού τους προϊστάμενου Μ. Χρυσοχοϊδη ώστε να αποτρέψουν ενδεχόμενες  "εκρηκτικές αντιδράσεις με καταδρομικές επιθέσεις", προφανώς από ταραχοποιά, αντικοινωνικά στοιχεία.

Δυστυχώς υπάρχει και μια μειοψηφία απροσάρμοστων συμπολιτών μας, που δεν διαβάζει τις δημοσκοπήσεις για να αντιληφθεί την την τεράστια αποδοχή που έχει από τον ελληνικό λαό η κυβέρνηση των αρίστων, δεν παρακολουθεί ειδήσεις από τα ΜΜΕ για να κατανοήσει τα πρωτοφανή επιτεύγματα που υπάρχουν σε όλους τους τομείς της οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής ζωής στην εποχή της Μητσοτακικής κανονικότητας.

Σ' αυτή λοιπόν την αντικοινωνική ομάδα πρέπει να υπάρξει εφαρμογή της νομοθεσίας  και όπως μας έλεγε "γλυκά" ο κ. Βορίδης "η επιβολή του νόμου εμπεριέχει στοιχεία αναγκαστικότητας. Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας".
Οπότε πρέπει να βρουν τους παραβάτες του νόμου για να μην δέρνουν οι υπηρέτες της τάξης μόνο τυχαίους πολίτες.
Οπως λοιπόν συμπλήρωνε η είδηση που αναφέραμε αρχικά, "αστυνομικοί σερφάρουν όλο το 24ωρο στο Ιντερνετ" για να εντοπίσουν αυτούς/ες που έχουν παραβατικές προθέσεις.

Διαπιστώνουμε όμως, ότι στους επιφορτισμένους μ' αυτή την υπηρεσία αστυνομικούς, διαφεύγουν κάποιες σημαντικές εγκληματικές παροτρύνσεις, οι οποίες μάλιστα έχουν ανθρωποκτόνα χαρακτηριστικά.

Σαν νομοταγείς πολίτες εμείς, συνεισφέροντας τις σχετικές αστυνομικές υπηρεσίες αποκαλύπτουμε το παρακάτω βίντεο αναμένοντας από τα όργανα της τάξεως να πράξουν τα δέοντα
  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger