Home » , » Αναμένεται γκάλοπ που θα παρουσιάζει το 80% των ερωτηθέντων να θέλει τα παιδιά του να τα πηδάνε παιδεραστές, φτάνει αυτοί να ανήκουν στη Νέα Διαστροφή.

Αναμένεται γκάλοπ που θα παρουσιάζει το 80% των ερωτηθέντων να θέλει τα παιδιά του να τα πηδάνε παιδεραστές, φτάνει αυτοί να ανήκουν στη Νέα Διαστροφή.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 18 Ιουλίου 2020 | 6:15 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Ο Μητσοτάκης αντάλλαξε τη Novartis για την ΑΟΖ!”
Αυτό θα λέγαμε, αν ήμασταν κάποιοι άλλοι. Κι όχι εντελώς άδικα.
Όπως είναι γνωστό η εταιρεία παραδέχτηκε τις αμαρτίες της και πλήρωσε πρόστιμο, για να μην πάει σε δίκη, όπου και θα πλήρωνε και στελέχη της θα πήγαιναν φυλακή να κάνουν τη γκόμενα του ισοβίτη.

Η ίδια η ΝΔ παραδέχεται το σκάνδαλο, αφού κάποια ΜΜΕ υποστηρίζουν πως το Ελληνικό Δημόσιο σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την εταιρεία!
Όλοι καταλαβαίνουν πως μόνο γιατροί δεν αρκούν για μια τέτοια βρομοδουλειά. Χρειάζονται πλάτες “αξιωματούχων”.

Το θέμα είναι πως οι Αμερικάνοι ξέρουν. Οι μάρτυρες είπαν πάρα πολλά, περισσότερα από όσα ήρθαν στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά, τα αδέρφια μας οι γκάγκστερ των ΗΠΑ, τα κουκούλωσαν!
Δεν θα βγάλουν άπλυτα πολιτικών στη φόρα εφόσον στη ΝΔ είναι φρόνιμα και υπάκουα παιδάκια.
Αν πχ δε δημιουργήσουν προβλήματα με τη “σύμμαχο και φίλη” Τουρκία οι Αμερικάνοι θα αρχειοθετήσουν τα στοιχεία και δεν θα μάθει κανείς τις ζαβολιές των πολιτικών μας.
Αν όμως το παίξουν μάγκες τότε οι ΗΠΑ, που κρατάνε τη συμμορία της ΝΔ από τα αμελέτητα, θα σφίξουν την γροθιά τους και κάποιοι θα πονέσουν πάρα πολύ. Άουτς!

Αλλά το ωραίο είναι πως τέτοια πράγματα δε μένουν κρυφά. Μόνο στην Ελλάδα δεν ασχολούνται γιατί έχουν πιο σοβαρά θέματα όπως τα ενδυματολογικά της Μαρέβα. Το ξέρουν κι οι Γερμανοί. Που με τη σειρά τους θέλουν να κι αυτοί να πηδήξουν. Να μην κάνουν ένα νέο ενισχυμένο Μνημόνιο; Ευκαιρία είναι. Άλλωστε οι νεοφιλελέ ανθρωποφάγοι ζαχαρώνουν τα Μνημόνια, τα λιγουρεύονται.

Έτσι στην περίφημη μυστική συνάντηση που κάρφωσε ο βεζίρης και που δεν ήθελαν να μάθουν εδώ στην Μπανανία, ο Γερμανός άφησε υπονοούμενα. “Κάντε το χατήρι της Τουρκίας, για να μη σας πάρει ο διάολος και σας σηκώσει”. Δεν το είπε έτσι το είπε στα διπλωματικά.
Οι Ρώσοι πήραν χαμπάρι ότι οι πολιτικοί μας είναι απατεώνες και τους άδειασαν μεγαλοπρεπώς.
“Τώρα που δεν έχει εισιτήριο, πάμε Αγιά Σοφιά κι ας είναι τζαμί. Εμείς τα ψώνια μας θα τα κάνουμε”! Να εξηγηθεί έτσι το ξανθό γένος που το χουμε σε υπόληψη; Έτσι! Με αυτούς που μπλέξαμε έτσι και χειρότερα.

Τι έρχεται. Μνημόνιο. Οι Βόρειοι είπαν “δεν χαρίζουμε, δανείζουμε”. Με τοκογλυφικό επιτόκιο φυσικά.

Έρχεται ακόμα μείωση κυριαρχίας. Θα κάνουμε το χατήρι του Σουλτάνου γιατί έτσι λέει ο Τραμπάκουλας. Αλλά και άλλος Πρόεδρος να ήταν πάλι τα ίδια θα έλεγε.

Βέβαια τα ΜΜΕ θα πανηγυρίζουν. Γιατί αφού φάνε τους έντιμους δικαστές (τους ελάχιστους δηλαδή που επιμένουν να υπερασπίζονται τον δικό τους "νομικό πολιτισμό) και τους αντικαταστήσουν με τους δικούς τους θα συνεχίζουν με μεγαλύτερη άνεση το πλιάτσικο. Δε θα ενοχλούνται από φωνές και διαμαρτυρίες. “Ησυχία τρώμε” θα λένε και όλοι θα σωπαίνουν. Κι όποιος δε σωπαίνει θα τρώει ξύλο από τους μπάτσους. Καλέ, τέτοια ακριβώς έκανε ο Παπαδόπουλος. (Τα λέει πολύ παραστατικά η αγωνίστρια δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη σ' αυτό το βίντεο).

Αλλά δε βλέπω να κάνουν επιστράτευση το λάθος δηλαδή των προδοτών της χούντας. Γι αυτό κάποιοι είπαν πως αφού έτσι κι αλλιώς κλέβουν το δημόσιο χρήμα, δε χρειάζεται να πάρουν Γαλλικές Φρεγάτες, που στοιχίζουν 2.500.000.000 ευρώ η μία! Με τόσα φτιάχνουν 10 κομπίνες, όχι μία. Αφού έτσι κι αλλιώς ο Σουλτάνος θα τα πάρει όλα.

Γι αυτό ο Μητσοτάκης είναι χαλαρός. Μόλις έχει το 100% των δικαστών θα βάλει φυλακή όλους τους ηλίθιους ρεφορμιστές, που όσο κυβερνούσαν, τη χάρισαν στα γαλάζια αποβράσματα.

Γι αυτό ξέχασε την Αγιά Σοφιά. Γι αυτό δάκρυσαν τα ψηφιδωτά. Από τα γέλια καθώς ξέρουν τι κουμάσια είναι οι νεογιδοκράτες.

Στο μεταξύ αναμένονται γκάλοπ που θα λένε πως τάχα το 80% θέλει τα παιδιά του να τα πηδάνε παιδεραστές. Φτάνει να είναι της Νέας Διαστροφής.
Εδώ λένε για να βγει το μαγείρεμα πως ο μισός ΣΥΡΙΖΑ θέλει το Μητσοτάκη, εκεί θα κολλήσουν;

Πάνε τώρα να ξεπουλήσουν ό,τι απέμεινε, να τα φάνε κι αυτά. Χάρη στην εχεμύθεια των Αμερικάνων ο Μητσοτάκης μπορεί να ληστεύει την αποικία. Βάλαμε τον Άβερελ Ντάλτον σερίφη. 
Αυτά συμβαίνουν όταν ψηφοφόροι έχουν το IQ του Ρανταπλάν...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger