Home » , » Τόση δημοσιογραφική καφρίλα δεν αντέχεται.

Τόση δημοσιογραφική καφρίλα δεν αντέχεται.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 | 3:07 π.μ.


Του Σ.Λ.

Διαβάζω το σχόλιο που μας έστειλε η "πλεμπαία" και γελάω γιατί το θεωρώ έξυπνο και με καυστικό χιούμορ. Υπάρξουν όμως τόσες σεξιστικές αναφορές για τους δημοσιογράφους που επιμελούνται τις αναρτήσεις στην ιστοσελίδα parapolitika που το κάνουν "ακατάλληλο" για δημοσίευση.

Εγραφα και χτες για την επαγγελματική επάρκεια των δημοσιογράφων που δουλεύουν στον όμιλο ΜΜΕ του Κουρτάκη. Δεν μπορώ όμως να αντιληφθώ κάτι: Θεωρούν ότι είναι στα πλαίσια του "λειτουργήματός" τους να παρακολουθούν σε σελίδες "επωνύμων" τα σχόλια των διαδικτυακών φίλων τους, και ορισμένα να αποτελούν θέμα σχολιασμούς τους; Αυτό με ξεπερνάει και δεν μπορώ να κάνω την παραμικρή τοποθέτηση.

 "Με ένα απαράδεκτο σχόλιο που ξεπερνά κάθε κανονική σκέψη σχολιάζει ανάρτηση του Παύλου Πολάκη σε σχέση με την δίωξη της εισαγγελέως διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, διαδικτυακή φίλη της πολιτικής βιτρίνας του ΣΥΡΙΖΑ" αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας "Παραπολιτικα" και παρουσιάζει μια ανάρτηση κάποιας ανώνυμης γυναίκας που γράφει: "ΠΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΗ ΗΤΑΝ Η 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ... ΤΕΤΟΙΑ ΒΡΩΜΙΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ..".

Όντως τόση δημοσιογραφική καφρίλα δεν αντέχεται.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger