Home » , » Ο Μπογδάνος ξεπέρασε στις μαλακίες και τον ίδιο του τον εαυτό

Ο Μπογδάνος ξεπέρασε στις μαλακίες και τον ίδιο του τον εαυτό

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 | 4:37 π.μ.


Επισκεφτήκαμε αρχικά την ιστοσελίδα που διαχειρίζεται ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και μετά τον λογαριασμό που διατηρεί στο twitter o βουλευτής της Ν.Δ.
Κι αυτό γιατί θέλαμε να δούμε αν κάτι θα είχε να ψελλίσει σαν δικαιολογία γιατί χτες αποδείχτηκε κότα λυράτη και δεν πήγε να υποστηρίζει την γελοία μήνυση που είχε κάνει σε μέλος του "Ρουβίκωνα".
Αυτό που διαπιστώσαμε ήταν ότι γι' αυτό το θέμα έκανε "μούγκα στην στρούγκα".

Είδαμε όμως να προαναγγέλλει ο Μπογδάνος ότι θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του Νίκου Μπογιόπουλου με αφορμή τουιτάρισμα που έκανε ο δημοσιογράφος του Real fm.

Εμείς δεν θα χαρακτηρίσουμε "ψυχάκια δικομανή" τον νεοδημοκράτη βουλευτή, όπως έκανε χρήστης του twitter. Τηλεγραφικά όμως μπορεί να κάνουμε μια εκτίμηση καθώς και μια επισήμανση.

α) Το τουιτ του Μπογδάνου είναι μια παπαριά και δεν θα έχει καμιά συνέχεια. Ο Μπογδάνος μπορεί να είναι ένα πολιτικά γελοίο άτομο, αλλά είναι και θρασύδειλος. 
Δεν τολμάει να αντιμετωπίσει σε δικαστική αίθουσα ένα άτομο που ξέρει ότι θα τον κάνει ρόμπα. Ακριβώς όπως έγινε και με την αντιπαράθεση του που είχε με τους συντελεστές της ραδιοφωνικής εκπομπής "Ελληνοφρένεια"
Για μέρες ο Μπογδάνος διατυμπάνιζε ότι θα έκανε μήνυση και αγωγή στον Αποστόλη και στο Θύμιο -προεξοφλούσε μάλιστα ότι θα έπαιρνε χρηματικό ποσό αποζημίωση για την "ηθική βλάβη που υπέστη" και τα χρήματα αυτά θα τα διέθετε για "φιλανθρωπικούς σκοπούς"- χωρίς φυσικά να τολμήσει να κάνει το παραμικρό.
Προτίμησε να κάνει γαργάρα με ταβανόπροκες την ατάκα που τον καθιέρωσε σαν "εθνικό ρουφιάνο".


β) Η περίπτωση με τον Ν. Μπογιόπουλος είναι ακόμα πιο εξωφρενική. Ο δημοσιογράφος κάνει ένα τουιτάρισμα χωρίς να κατονομάζει σε ποιον αναφέρεται αλλά ούτε και να τον φωτογραφίζει γράφοντας π.χ το επάγγελμα του ή έστω κάποιο περιστατικό που υπήρξε πρωταγωνιστής. 
Τι ποινική έγκληση θα κάνει δηλαδή ο Μπογδάνος στον δημοσιογράφο; Θα παραδεχθεί δηλαδή ότι αναφέρονται στο πρόσωπο του όλα τα σχόλια που υπάρχουν από χρήστες του διαδικτύου, για "φασίστα", "ρουφιάνο" "γλίτσα" "γελοίο";   

Αν το δούμε κι αυτό θα επικαλεστούμε την γνωστή ρήση για την βλακεία και το σύμπαν...   
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger