Home » , , » Μήπως έχει την εντύπωση ότι μας δουλεύει όλους ο Μπογδάνος; (Δεν μπορεί να είναι τόσο βλάκας!!!)

Μήπως έχει την εντύπωση ότι μας δουλεύει όλους ο Μπογδάνος; (Δεν μπορεί να είναι τόσο βλάκας!!!)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 | 10:47 μ.μ.


Του Σ. Λ.

Οχι δεν θα συμφωνήσω με το ΚΚΕ ότι στην περίπτωση του Κ. Μπογδάνου έχουμε έναν "γραφικό φανατικό αντικομμουνιστή".
Αυτή είναι μια πολιτική προσέγγιση, εν μέρει σωστή κατά την άποψη μου.

Η περίπτωση του ανθρώπου είναι πιο σοβαρή γι' αυτό απευθύνω μια έκκληση προς  τους  νεοδημοκράτες: Δεν υπάρχει κανείς σας, με στοιχειώδη ανθρωπισμό; Εδώ δεν απαιτείται ιδιαίτερες ιατρικές γνώσεις για να κάνετε διάγνωση και να καταλήξετε ότι το στέλεχος και βουλευτής σας αντιμετωπίζει μεγάλο, πιθανόν, ψυχολογικό, πρόβλημα.

Εμείς στερούμαστε τις απαραίτητες γνώσεις για οποιαδήποτε προσέγγιση. Η άποψη μας είναι επιφανειακή και χωρίς καμιά βαρύτητα.
Και αυτή καταλήγει ότι μόνο ένα άτομο που πάσχει από εγκεφαλικές διαταραχές θα μπορούσε να χαρακτήριζε "αριστεριστές", τα άτομα που αποτελούν την πλειοψηφία στο Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ, εκλεγμένα με το ψηφοδέλτιο “Ενωμένοι Δημοσιογράφοι” της Μαρίας Αντωνιάδου.

Κάθε άλλη εξήγηση (και μήνυση φυσικά) δεκτή  (Ενα φιλαράκι εδώ μου λέει ότι μας έχει πάρει όλους στο "ψιλό", ο νεοδημοκράτης βουλευτής. Δεν μπορεί να είναι τόσο βλάκας. Είναι κι αυτό μια άποψη).

Δείτε κι αυτό: "ΕΣΗΕΑ ακούς; Πέρα απ' τις αθλιότητες του Γ. Λιάγκα συμβαίνουν πολύ πιο σημαντικά στον δημοσιογραφικό χώρο"
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger