Home » , , » Οι πίτσες μπλε του Χρυσαυγιτίδη

Οι πίτσες μπλε του Χρυσαυγιτίδη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020 | 9:43 μ.μ.

Του Σ.Λ

Συμπληρωματικά με την προηγούμενη ανάρτηση της συντρόφισσας στην οποία σχολίαζε πρόσφατες τοποθετήσεις του υπουργού ΠροΠο να προσθέσω μια "λεπτομέρεια", που φανερώνει το πόσο ψεύτης, πολιτικός απατεώνας και αδίστακτος εξουσιαστής είναι ο Χρυσαυγιτίδης (Πολύ μου άρεσε η "μετονομασία" του και την εντάσσω στο λεξιλόγιο μου).

Κι αυτός ο πειρασμός μου δημιουργήθηκε όταν μπήκα στην διαδικασία να δω ολόκληρο το κείμενο με τα γραφόμενα του Χρυσαυγιτίδης.

Διαβάζω λοιπόν: "Η Αστυνομία ασκεί νόμιμα βία, η οποία προσδιορίζεται και οριοθετείται από το Σύνταγμα και τους νόμους. Το μονοπώλιο άσκησης βίας, όπως κάθε μονοπώλιο, είναι επικίνδυνο σε καταχρήσεις του αποκλειστικού «δικαιώματος». Γι’ αυτό πρέπει να ελέγχεται. Αποτελεσματικά, αδιάλειπτα, εξαντλητικά .... Το φθινόπωρο οι δυνάμεις που εμπλέκονται στην αποκατάσταση τάξης θα φέρουν κάμερες, ώστε να καταγράφεται η δραστηριότητα όλων των συμμετεχόντων".

Μόνο όταν έχει την άποψη, ο Χρυσαυγιτίδης, ότι όλοι μας έχουμε την μνήμη χρυσόψαρου, δικαιολογείτε να γράφει τέτοιες ανοησίες.
Πριν 7 μήνες δεν ήταν ο ίδιος που παρουσιαζόταν σε τηλεοπτικές εκπομπές και έκανε δηλώσεις σε εφημερίδες. ότι όλες οι επιχειρήσεις της αστυνομίας θα βιντεοσκοπούνται και όλοι οι αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι να φέρουν τα διακριτικά τους και μάλιστα "προβλέπεται επιπλέον ειδικός αριθμός, ο οποίος αποτυπώνεται στο κράνος τους";

Ποιο είναι το αποτέλεσμα με την πάροδο πάνω από μισού χρόνου μετά απ' αυτές τις δηλώσεις Χρυσαυγιτίδη;
Μας το είπε πρόσφατα η αγωνίστρια δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη αναφερόμενη στις συλλήψεις τριών παιδιών που έγιναν έξω από την ΑΣΟΕΕ.
Εκεί υπήρξαν μπάτσοι, "χωρίς διακριτικά, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, κατά τρόπο που να μην μπορεί κανένας πολίτης να καταγγείλει την κακουργηματικά παράνομη συμπεριφορά τους, η οποία συνιστά το κακούργημα των βασανιστηρίων, για το οποίο προβλέπεται κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών από τον Ποινικό Κώδικα". 

Σημείωνε σύντροφος σε περασμένο κείμενο του:

Και το πιο προκλητικό είναι ότι η νομική υπεράσπιση των κατηγορουμένων προσκόμισε σε ανακριτή και εισαγγελέα στικάκι με 4 βίντεο, τραβηγμένα από διαφορετικές οπτικές γωνίες και δεκάδες φωτογραφίες. Παρακολούθησαν δηλαδή οι δικαστικοί λειτουργοί αυτό που είδε όλη η Ελλάδα. Πάνοπλους μασκοφόρους και χωρίς διακριτικά αστυνομικούς να ξυλοκοπούν άγρια τους δυο συλληφθέντες. 
Αυτό αποτελεί σοβαρότατη παραβίαση του άρθρου 7 του Συντάγματος η οποία ακολουθείται από το άρθρο 137Α του Ποινικού κώδικα το οποίο αφορά τα βασανιστήρια. 
Αυτά που έκαναν οι αστυνομικοί είναι βαρύτατα κακουργήματα και διώκονται αυτεπάγγελτα. 
Εισαγγελέας και ανακριτής όμως αγνόησαν αυτό το αποδεικτικό υλικό, διέπραξαν πράξεις ποινικά κολάσιμες και συνέταξαν κατηγορίες σε βάρος των συλληφθέντων κατά παράβαση κάθε έννοιας κράτους δικαίου.

Οχι δεν είναι τόσο ανίκανος ο πολιτικός γενίτσαρος Χρυσαυγίδης και δεν μπόρεσε να επιβάλλει στην ένστολη υφιστάμενη αληταρία του, να φέρει διακριτικά.  Απλώς θέλει η ασυδοσία των μπάτσων, στις κτηνωδίες που διαπράττουν, να μην δεχθεί καμιά ρωγμή. Τα υπόλοιπα που λέει για "κάμερες που θα φέρουν" είναι ... πίτσες μπλε 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger