Home » , , » Αηδιάζεις με την συμπεριφορά του παιδεραστή - εκπαιδευτικού, εξοργίζεσαι από την αλητοδημοσιογραφία ορισμένων

Αηδιάζεις με την συμπεριφορά του παιδεραστή - εκπαιδευτικού, εξοργίζεσαι από την αλητοδημοσιογραφία ορισμένων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 | 10:59 μ.μ.

Του Σ. Λ

Αν πηγή της είδησης ήταν το χαμαιτυπείο του Skai πιθανόν να μην την σχολιάζαμε καθόλου. Η ιστοσελίδα όπως που γνωστοποίησε το γεγονός και στην συνέχεια έκανε το γύρο του διαδικτύου είναι του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Και μην σπεύσετε σύντροφοι να μου αποδώσετε ότι ασχολούμαι με ανθυπολεπτομέρειες. Το πώς παρουσιάζεται αυτή η είδηση δείχνει ολόκληρη την αντίληψη που επικρατεί στους απόφοιτους σχολών αλητοδημοσιογραφίας.

Προσέξτε δημοσίευμα απ' το Αθηναϊκό πρακτορείο

Σύλληψη 44χρονου καθηγητή, για σχέσεις με 15χρονη μαθήτριά του

Συνελήφθη 44χρονος καθηγητής γυμνασίου σε περιοχή των νοτίων προαστίων, ο οποίος φέρεται να είχε σχέσεις με 15χρονη μαθήτριά του. Προηγήθηκε καταγγελία της μητέρας της 15χρονης στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία ανέφερε ότι είδε την κόρη της να συναντά τον καθηγητή της εκτός σχολείου.

Στη συνέχεια συνελήφθη ο 44χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πατέρας δύο.


Προσέξτε τώρα απατεωνιά δημοσιογρaαφίσκου του Skai. 
Αναπαράγει αυτούσια την είδηση του ΑΠΕ με μια "μικρή" παρέμβασή του. Προσθέτει στον τίτλο της είδησης την λέξη "φέρεται" και έτσι αποδυναμώνει εντελώς την βαρύτητα της πράξης του εγκληματία εκπαιδευτικού.

Το κάθαρμα αυτό ονομάζεται "44χρονος εκπαιδευτικός", η αποπλάνηση της μικρής μαθήτριας του βαφτίζεται "σχέση" και λίγο ακόμα θα μας έγραφαν ότι το 15χρονο κοριτσάκι την "έπεσε" στον καθηγητή του και αυτός δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην πρόκληση!

Και αν ψάξεις για περισσότερες πληροφορίες θα βρεις δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν ότι ο παιδεραστής εκπαιδευτικός, "μετά από επίμονο φλερτ" που είχε προηγηθεί πριν ένα χρόνο, στην μαθήτρια του, όταν το κοριτσάκι ήταν στα 14 του δηλαδή, το "έπεισε να συνάψουν σχέση".

Αηδιάζεις με την συμπεριφορά του εγκληματία εκπαιδευτικού, εξοργίζεται με την αλητοδημοσιογραφία ορισμένων
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

7 Ιουλίου 2020 στις 11:40 μ.μ.

Μία φορά έκαναν σωστά τη δουλειά τους, από άποψη δεοντολογίας και τεκμηρίου αθωότητας, και έπεσες να τους γδάρεις. Αν τα " φούσκωνε" ο δημοσιογράφος για να ευχαριστηθεί το πόπολο που ζητάει αίμα θα ήταν καλά;

8 Ιουλίου 2020 στις 12:40 π.μ.

Ποια δεοντολογία και τεκμήριο αθωότητας; Ο παιδεραστής ομολόγησε την πράξη του και δήλωσε μετανιωμένος. Αυτά λέει το ρεπορτάζ και οι αλητοδημοσιογράφοι τα αποκρύπτουν. Εκείς ότι γράφουμε εδώ το τεκμηριώνουμε

Σ.Λ

8 Ιουλίου 2020 στις 2:30 π.μ.

Δεν ξέρω εάν και τί ομολόγησε ο καθηγητής. Αυτά τα γράφουν οι κωλοδημοσιογράφοι που βρίζεις εσύ ο ίδιος, και σε πάμπολλες περιπτώσεις οι "αποκαλύψεις" τους έχουν στείλει αθώους ανθρώπους στη φυλακή. Πολλοί, όχι μόνο παιδόφιλοι αλλά και σε άλλα λιγότερο απεχθή αδικήματα, προφυλακίζονται άδικα επειδή "διαμορφώνουν" κλίμα οι βρωμοφυλλάδες και τα κανάλια.

8 Ιουλίου 2020 στις 4:26 π.μ.

Εσύ δεν ξέρεις "τι ομολόγησε ο καθηγητής", εμείς ξέρουμε τι παραδέχτηκε στην κατάθεση του ο παιδεραστής. Δεν είναι κάποια αποκάλυψη, έχει κυκλοφορήσει σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία. Δεν μ'απασχολεί τι "γράφουν οι κωλοδημοσιογράφοι". ξέρω τι λέει το δικό μου ρεπορτάζ.

Σ.Λ

8 Ιουλίου 2020 στις 2:51 μ.μ.

Χειρότεροι από παιδεραστές.

Οι παιδεραστές είναι εκμεταλλευτές, ουσιαστικά βιαστές, ανηλίκων. Γι αυτό ασκούμε αυστηρότατη κριτική.
Υπάρχει όμως κάτι χειρότερο: Ο φασίστας. Που είναι ο μεγαλύτερος εγκληματίας.
Χειρότερος όμως όλων είναι ο συνδυασμός βλάκα και ακροδεξιού καθάρματος. Ο “φασιστομαλάκας”.
Οι δηλώσεις τέτοιων παρασίτων είναι τόσο - μα τόσο προκλητικές, που δεν μπορείς να τις σχολιάσεις ήρεμα, παρά να τους σιχτιρίσεις, να τους βρίσεις. Κι αν τους δεις στο δρόμο, να τους φτύσεις, κι όχι για να μην τους ματιάσεις.
Υπουργάρα ΝΔ για παιδεραστή βουλευτή πρώην υπουργό ΝΔ: Είναι ιδιωτικό θέμα!!!
Σοβαρά, ρε Άδωνι; Αν ήταν θύματα τα παιδιά σου, θα ήταν “ιδιωτικό θέμα”;
Όταν υπάρχει έγκλημα εις βάρος άλλου - και μάλιστα παιδιού, παύει το θέμα να είναι ιδιωτικό. Γίνεται ποινικό.
Αν σταμάταγε εκεί που είπε πως, “αν υπάρχει κάτι τέτοιο δεν έχει θέση στη Νέα Δημοκρατία”, δεν θα σχολίαζα.
Παρόλο που στη ΝΔ οι παιδεραστές κυβερνάν μαζί με άλλους εγκληματίες: Ο Γεωργιάδης, όχι ο Άδωνις, αυτός που βίαζε αγοράκια, λύνει και δένει στο κόμμα, ως φίλος του Μητσοτάκη και το ξέρουν οι πάντες.
Άλλωστε κανείς δεν πιστεύει τον Μπουμπούκο, όταν λέει πως δεν γνωρίζει. Ξέρει τις πολιτικές πεποιθήσεις όλων και λέει τι ψηφίζει ο καθένας που μιλά μαζί του. Το να μην είναι ενημερωμένος σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, φαίνεται απίθανο.
Άδωνι, οι πολιτικοί είναι δημόσια πρόσωπα. Αυτά τα περί ιδιωτικής ζωής είναι κουραφέξαλα, όταν μάλιστα η ΝΔ παραβιάζει την ιδιωτική ζωή όχι μόνο των πολιτικών της αντιπάλων αλλά των απλών πολιτών.
Να θυμίσω τα ψέματα για τον πατέρα του Τσίπρα και τον ίδιο τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Ψέματα που η ΝΔ όχι μόνο δεν καταδίκασε, αλλά τα διέδωσε, αν δεν τα κατασκεύασε κιόλας.
Η παιδεραστία είναι χειρότερη από οποιοδήποτε οικονομικό σκάνδαλο. Γιατί έχει σχέση με τη ζωή ενός παιδιού.
Οφείλουν λοιπόν να κάνουν για τον υπουργό της ΝΔ ό,τι προβλέπεται από το νόμο για τα παλιοτόμαρα που καταστρέφουν παιδικές ψυχές.
Αλλιώς είναι συνένοχοι. Συγκαλύπτουν ένα από τα χειρότερα εγκλήματα.
Η ΝΔ η ίδια οφείλει όχι απλά να διαγράψει τον παιδεραστή ή τους παιδεραστές, γιατί δεν είναι ένας, όχι απλά να άρει την ασυλία τους, αλλά να τους οδηγήσει στο Δικαστήριο.
Αντ' αυτού βλέπουμε πως τα ΜΜΕ κουκουλώνουν το ειδεχθές έγκλημα, ενώ ο υπουργός της ΝΔ προσπαθεί να αποπροσανατολίσει.
Για πολύ σοβαρά εγκλήματα η ΝΔ έχει ασυλία.
Για πέταγμα φυλλαδίων που ενοχλούν την κυβέρνηση στέλνει αγωνιστές στα δικαστήρια.
Την επόμενη φορά που οι πουλημένοι βόθροι βγάλουν κοντάρια και κράνη σε κτήρια καταλήψεων να απαιτήσουμε να βγάλουν τη φάτσα του παιδεραστή υπουργού της ΝΔ, που όλοι οι κόλακες τον ξέρουν και κανείς δεν τον λέει.
Πιάστηκε ακόμα ένα παλιοτόμαρο που ασέλγησε σε ένα κοριτσάκι 14 χρονών. Είναι “εκπαιδευτικός”. Βλέπουμε πως κάποιοι εκμεταλλεύονται τη θέση τους για να ικανοποιήσουν τα αρρωστημένα πάθη.
Ο “καθηγητής” έκανε τα ίδια ακριβώς με τον υπουργό. Ίσως γι αυτό τα ΜΜΕ θέλησαν να υποτιμήσουν το βαρύτατο αδίκημα της παιδεραστίας. Πράγμα που σωστά παρατηρήσαμε και ασκήσαμε κριτική. http://tsak-giorgis.blogspot.com/2020/07/blog-post_87.html
Απαιτούμε Ισονομία. Για τα ίδια εγκλήματα, ίδια αντιμετώπιση.
Η ΝΔ όσο καλύπτει τον παιδεραστή, είναι εξίσου ένοχη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger