Home » , » Γνωρίζετε για την "μεγαλοαστική συμπεριφορά" του Κ. Μητσοτάκη ή είστε τίποτα πλεμπαίοι/ες;

Γνωρίζετε για την "μεγαλοαστική συμπεριφορά" του Κ. Μητσοτάκη ή είστε τίποτα πλεμπαίοι/ες;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 11 Αυγούστου 2020 | 9:20 μ.μ.



Το 'χουμε δεδομένο ότι το προλεταριάτο, οι πλεμπαίοι/ες που κατά βάση συχνάζουν στον ιστότοπό μας, έχουν άγνοια το πώς η "μεγαλοαστική συμπεριφορά" του πρωθυπουργού, κ. Κ. Μητσοτάκη "ξεχέζει ανθρωπάκια", όμως είναι οι αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ.

Γι' αυτό, λοιπόν κι εμείς, φροντίζοντας στο να μην είστε απληροφόρητοι και σας παραθέτουμε δυο τουιταρίσματα έμπλεα κόσμιου λόγου, έκανε σήμερα το στέλεχος της Ν.Δ.   Φερονίκη (Νίκη) Τζαβέλλα.

Η κυρία αυτή έχει πολιτογραφηθεί στην πολιτική αγορά ως "υπηρέτης όλων των αφεντάδων". 
Πάντως δεν κατάφερε να υλοποιήσει το όνειρο της, να εκλεγεί ευρωβουλευτής με την Ν.Δ., όπως είχε συμβεί με το κόμμα του Καρατζαφέρη..
Κι αυτό παρά τα Χριστεμπορικά τροπάρια που έψαλε, προς άγρα ψήφων. Ατελέσφορο αποδείχθηκε και το έξοχο ξέπλυμα σε παιδεραστές, φασίστες και ρατσιστές, στοχεύοντας στο ακροδεξιό εκλογικό ακροατήριο/

Ενδιαφέρον πάντως είναι ότι χρησιμοποιεί στα κείμενα της ένα λεξιλόγιο, που παραπέμπει στην οπαδικές τηλεοπτικές εκπομπές του Τάκη Τσουκαλά.

Οσο μας αφορά -πιστεύοντας ότι εκφράζουμε και τους αναγνώστες/ιες μας- το ομολογούμε: Ναι δεν γνωρίζουμε από "μεγαλοαστικές συμπεριφορές. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι απέναντι μας έχουμε "συμπεριφορά" μιας βάρβαρης ταξικής κυβέρνησης, που μας εξαθλιώνει.

Είναι αναμφισβήτητα θετικό όμως το ότι η κ. Νίκη Τζαβέλα προσφέρεται αφιλοκερδώς να εμπλουτίσει τις γνώσεις μας.  

Αγνοούσαμε ότι  "μεγαλοαστική συμπεριφορά", είναι ένας πάμπλουτος πολιτικός, όπως είναι ο κ. Μητσοτάκης -  -άλλη ιστορία το πώς δημιουργήθηκε η τεράστια οικογενειακή περιουσία του- να κάνει αίτηση στον Οργανισμό Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων για να αποζημιωθεί από τον κρατικό προϋπολογισμό για κάποιες ζημιές που προκλήθηκαν σε 50 ελαιόδεντρα του, από τις πλημμύρες τον περασμένο Φλεβάρη στην Κρήτη.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger