Home » , » Η "θεία προφητεία" , ο κορωνοϊός, και η "ακροδεξιά του Κυρίου"

Η "θεία προφητεία" , ο κορωνοϊός, και η "ακροδεξιά του Κυρίου"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 16 Αυγούστου 2020 | 9:09 μ.μ.


Είμαστε σε θέση να σας πληροφορήσουμε για δυο ενδιαφέρουσες ειδήσεις. Η πρώτη είναι ευχάριστη, και απόλυτα έγκυρη, αφού προέρχεται από ραβασάκι που έλαβε, και μάλιστα με την μορφή του κατεπείγοντος, η μαχόμενη ελληνοορθόδοξη εφημερίδα, που θα 'λεγε και ο Ιεράρχης Αμβρόσιος, ¨Ελεύθερη Ωρα".
Σύμφωνα, λοιπόν με το θεόσταλτο μήνυμα, σύντομα, κάποια Παρασκευή, θα "σβήσει ο κορωνοϊός".

Η δεύτερη είδηση την οποία συναντάμε στην αρχική φωτογραφία μας γνωστοποιεί ότι οι ακροδεξιοί όπως είναι ο βουλευτής και πρώην υπουργός της Ν.Δ, Χαράλαμπος Αθανασίου και ο περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης καθώς και οι παπάδες έχουν ανοσία από τον ιό της πανδημίας -δεν είμαστε ειδικοί για να εξηγήσουμε τον λόγο- γι' αυτό θεωρούν περιττό να φέρουν προστατευτική μάσκα.

Συμπληρωματικά να προσθέσουμε ότι αν και ο ιός "λειτουργεί σαν δημόσιος υπάλληλος" (λόγω αργίας-Κυριακής:είχαμε μόνο 3600 τεστ), είχαμε 217 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, 2 νέους θανάτους
(Με απλά μαθηματικά δηλαδή, αν γινόταν 10.600 τεστ όσα χτεςμ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα θα ξεπερνούσαν κατά πολύ τα 600

Δεν ξέρουμε πότε θα υλοποιηθεί η θεία προφητεία που μας αναφέρει το αγαπημένο έντυπο του πρώην Ιεράρχη Καλαβρύτων.
Εμείς επιμένουμε να συστήνουμε στους αναγνώστες/ιες μας να τηρούν απόλυτα τα μέτρα προσωπικής υγιεινής, γιατί από ένα κράτος μπάχαλο στον τομέα της δημόσιας υγείας, δεν μπορεί να περιμένουμε τίποτα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger