Home » , » Πολεμοκάπηλη αρθρογραφία για να δικαιολογηθεί η αφορά νέου γύρου πολεμικών εξοπλισμών

Πολεμοκάπηλη αρθρογραφία για να δικαιολογηθεί η αφορά νέου γύρου πολεμικών εξοπλισμών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 15 Αυγούστου 2020 | 7:27 μ.μ.


Το ότι θα ξεκινούσε ένα νέο πάρτι για τους εμπόρους όπλων και φυσικά για τους μιζαδόρους που συμμετέχουν σ' αυτή την λεηλασία του Ελληνικού λαού, το αναμέναμε.

Είχαν προηγηθεί δεκάδες σχετικά δημοσιεύματα σε μιλιταριστικές ιστοσελίδες, ενώ το χθεσινό κείμενο του γνωστού Θανάση Μαυρίδη που μας έλεγε ότι ότι "το σίγουρο είναι ότι η χώρα χρειάζεται χρήματα για την Άμυνα", δεν άφηνε σε κανέναν αμφιβολία ότι επίκειται νέες αγορές από το Ελληνικό κράτος πολεμικών εξοπλισμών.

Αυτό, λοιπόν που το είχαμε σαν δεδομένο, έρχεται σήμερα η φυλλάδα "Πρώτο Θέμα" -γνωστή για την ανοιχτή γραμμή που έχει με το Μέγαρο Μαξίμου να μας το επιβεβαιώσει.

Σε μια απίστευτα υπαγορευμένη πολυσέλιδη πολεμοκάπηλη αρθρογραφία που σαν πυρήνα της έχει την εκτίμησή της για τα "νεο-οθωµανικά σχέδια Ερντογάν", και αφού μας παραθέτει μυθοπλασίες και εγκεφαλικά κατασκευασμένα σενάρια, καταλήγει στην ταμπακιέρα: "Εκτακτο πρόγραµµα. 1,5 δισ. ενίσχυσης των Ενόπλων∆υνάµεων στα τέλη Αυγούστου".

"Ο χειρισµός της κρίσης µε την Τουρκία είναι 95% µε διπλωµατικά µέσα και µόνο 5% µε στρατιωτικά, τονίζει κορυφαίος παράγοντας, επισηµαίνοντας ότι απαιτείται η άµεση υλοποίηση ενός εξοπλιστικού προγράµµατος για την ενδυνάµωση των Ενόπλων ∆υνάµεων µε αγορά βληµάτων και ανταλλακτικών ώστε να µεγαλώσει η διαθεσιµότητα των υπαρχόντων οπλικών συστηµάτων. 
«Το αξιόµαχο των Ενόπλων ∆υνάµεων οφείλουµε να το κρατάµε ψηλά, οφείλουµε όµως και να το χρηµατοδοτούµε, ειδικά σε περιόδους όπως αυτές που διανύουµε», είπε στις 29 Ιουλίου στη Βουλή ο
πρωθυπουργός Κυριάκος", τονίζει μεταξύ άλλον το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Δώστε μας επιτέλους μια απάντηση: Είμαστε σύμμαχες χώρες με την Τουρκία ανήκοντας στον ίδιο στρατιωτικό σχηματισμό, το ΝΑΤΟ, ή έχουμε τόσες διαφορές που πιθανόν να μας οδηγήσουν σε πολεμική σύρραξη;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger