Home » , » Ν.Δ: Ψάχνοντας εξιλαστήρια θύματα.για τις δικές της εγκληματικές ευθύνες

Ν.Δ: Ψάχνοντας εξιλαστήρια θύματα.για τις δικές της εγκληματικές ευθύνες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 23 Αυγούστου 2020 | 1:33 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

 Αν ήμασταν σαν τους νεοδημοκράτες, δηλαδή ελεεινοί τυμβωρύχοι, άθλιοι υποκριτές και αδίστακτοι απατεώνες, θα αφήναμε το Μητσοτάκη να φάει τα μούτρα του με το άνοιγμα των σχολείων, όπως ακριβώς έπαθε με τον τουρισμό.

Του είπαν πάρα πολλοί το αυτονόητο: Μην ανοίγεις με αυτό τον τρόπο την τουριστική περίοδο. Να έρθουν οι τουρίστες, αλλά κάνε τεστ. Δεν άκουσε, έκανε του κεφαλιού του και μετά έψαχνε να βρει εξιλαστήρια θύματα.

Τώρα του λένε όλοι ξανά “μην ανοίγεις τα σχολεία, όπως πας να τα ανοίξεις”. Με τους μαθητές να κάνουν μάθημα σε “κοτέτσια” όπως είπε πολιτικός στην Ιταλία, που χτίζουν νέα σχολεία, προσλαμβάνουν προσωπικό, ώστε να μπορέσουν να μειωθούν οι μαθητές στα τμήματα.

Αν ήμασταν δεξιοί, θα ευχόμασταν να κάνει το λάθος να στριμώξει τα παιδιά και να λουστεί το πολιτικό κόστος, που θα έχει αυτή του η εγκληματική ενέργεια. Γιατί κανένας δεν πρόκειται να πεισθεί πως ένα παιδάκι έχει ατομική ευθύνη και πως φταίει το ίδιο που κόλλησε ο παππούς κι η γιαγιά του.
Κι όσοι το πουν, το φτύσιμο θα γίνει τσουνάμι και θα τους πνίξει.

Όμως δεξιοί, δηλαδή αποβράσματα να χαίρονται με νεκρούς και καταστροφές, γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς αντιπολίτευση, δεν είμαστε. Γι αυτό όχι μόνο είμαστε αντίθετοι στο έγκλημα που πάνε να κάνουν στα σχολεία, αλλά προτείνουμε λύσεις.
Λύσεις που βέβαια προϋποθέτουν χρήματα για Υγεία – Παιδεία, κι όχι για κουμπάρους και βαφτιστήρια του Μητσοτάκη.

Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο μια παρένθεση. Αν η γαλάζια συμμορία ήθελε εξαρχής να δώσει μάσκες δωρεάν δε θα έβαζε τα γίδια της να λένε βλακείες προκαλώντας την οργή του κόσμου.
Τα δε εμβόλια πάντα τα προμηθεύεται το κράτος και τα κάνουν δωρεάν. Αρκεί να μη γίνονται λοβιτούρες τύπου Αβραμόπουλου.

Λέμε λοιπόν πως πρέπει να γίνουν προσλήψεις προσωπικού. Μόνιμες. Ας μην πάρουν άλλα οι παπαγάλοι των ΜΜΕ, έφαγαν αρκετά.

Χρειάζεται επίσης να υπάρχουν αρκετές αίθουσες, ώστε να μειωθεί ο αριθμός των μαθητών με σκοπό να αυξηθεί η απόσταση μεταξύ τους στα 2 μέτρα.

Οι κλειστές αίθουσες που κάνουν μάθημα τα παιδιά για ώρες είναι εκκολαπτήρια ιών, όπως η γρίπη και ο κορονοϊός. Οι μάσκες δεν προστατεύουν 100%. Χρειάζονται πρόσθετα μέτρα και βέβαια να τηρείται η απόσταση των 2 μέτρων. Οι ίδιοι το λένε στις χρυσοπληρωμένες διαφημίσεις. Γιατί δεν ισχύει στα σχολεία κάτι τέτοιο;

Επίσης χρειάζονται ΤΕΣΤ. Οι περισσότεροι μαθητές με Κορονοϊό θα είναι ασυμπτωματικοί, όποτε, όταν καταλάβουμε τι συμβαίνει, θα είναι πολύ αργά.

Οι πραγματικοί επιστήμονες και οι εκπαιδευτικοί προτείνουν πολλές ακόμα λύσεις.

Όμως ο Μητσοτάκης αποφάσισε να πάνε να δουλέψουν οι σκλάβοι.

Ξέρει πως όλο αυτό τον καιρό δεν έκανε τίποτα για την Παιδεία. Εδώ δεν έκανε για την Υγεία! Γνωρίζει επίσης το νόμο. Κανείς δικαστής δεν δέχεται τέτοιου είδους ευθύνες σε ανήλικα.
Είναι 100% υπεύθυνος για οτιδήποτε συμβεί, όπως ακριβώς είναι υπεύθυνος για την καταστροφή στον τουρισμό.

Να είναι σίγουρος πως θα αναζητηθούν ευθύνες και θα υπάρξει απαίτηση να τιμωρηθούν οι ένοχοι.
Ίσως οι σκλάβοι γονείς ξυπνήσουν από αυτό και στείλουν τη γαλάζια λαίλαπα μια ώρα αρχύτερα στο διάολο.

Εμείς θέλουμε να ανοίξουν τα σχολεία, αλλά σωστά. Να είναι ασφαλή τα παιδιά μας.

Οι δεξιοί βάζουν πάνω από όλα το χρήμα, εμείς τον άνθρωπο.

Μητσοτάκη, μην ανοίξεις ακόμα τα σχολεία. Δεν είναι έτοιμα.

Δεν πρόκειται περί αντιπολίτευσης, πρόκειται για λογική.

Ξέρουμε πως πάλι θα κάνεις του κεφαλιού σου. Πως για να μη δώσεις ένα ψίχουλο στους εργαζόμενους και τους άνεργους γονείς, ή χρήματα στη Παιδεία, θα πάρεις πολλούς στο λαιμό σου.

Γιατί είσαι αδίστακτος σαν τον πατέρα σου.

Τότε θα ξαναπούμε και ναι, τότε θα κάνουμε σκληρή αντιπολίτευση. Και θα απαιτήσουμε να τιμωρηθείς.

Προχώρα λοιπόν στο γκρεμό. Εμείς οφείλουμε να προειδοποιήσουμε για τον κίνδυνο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger