Home » , » Τα "κολλήματα" του Τζήμερου

Τα "κολλήματα" του Τζήμερου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020 | 10:40 μ.μ.


Εχοντας πήξει στις μελαγχολικές, προβληματικές ειδήσεις, παρουσιάστηκε ο ονθυποΚασιδιάρης, αυτό το γνωστό εμετικό υποκείμενο  εκπρόσωπος της κοινωνικής ακροδεξιάς και του λούμπεν νεοφιλελευθερισμού, που ονομάζεται Θάνος Τζήμερος,για να μας χαρίσει ένα μειδίαμα.

Του έκατσε βαριά και δεν μπορεί να χωνέψει  την προαναγγελία της άτακτης κυβερνητικής υποχώρησης που έκανε σήμερα η εφημερίδα "Καθημερινή", με την γνωστοποίηση της είδησης ότι η κυβέρνηση δεν θα δώσει επίσημη κάλυψη στις φιέστες πατριδοκαπηλίας και μίσους που οργανώνουν οι ομοϊδεάτες του Τζήμερου σε Γραμμο Βίτσι.
Ετσι, λοιπόν αυτό το ελεεινό απόβρασμα ξαναανακάλυψε την "Ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς".

Προφανώς εμείς, εφαρμόζοντας την γνωστή αραβική παροιμία που λέει «Μην προσπαθείς σε ένα γουρούνι να του μάθεις να μιλάει ανθρώπινα. Και τον καιρό σου χάνεις και το γουρούνι το απολαμβάνει», δεν πρόκειται να ανοίξουμε διάλογο, μ' αυτόν τον άθλιο τύπο.
Μπορεί να έχει καταγραφεί ως γραφικός διασκεδαστής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και έτσι να τον αντιμετωπίζουν οι χρήστες του διαδικτύου, δεν παύει όμως να είναι ένας ακραιφνής φασίστας.

Το μόνο που αναλογιστήκαμε είναι αν οι γροθιές που δέχτηκε πριν κάποια χρόνια από έναν «κομμουνιστή τραμπούκο ακούων στο όνομα Μανουσογιαννάκης» και όπως έγραφε, επιδείνωσαν την ήδη ανίατη κατάσταση στην οποία βρισκόταν.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger