Home » , , » Εμείς δεν έχουμε κυβέρνηση! Τον Αλή Μπαμπά με τους 40 κλέφτες, διαθέτουμε

Εμείς δεν έχουμε κυβέρνηση! Τον Αλή Μπαμπά με τους 40 κλέφτες, διαθέτουμε

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 29 Αυγούστου 2020 | 12:35 π.μ.

Τι είναι ετούτοι ωρέ; Εμείς δεν έχουμε κυβέρνηση! Τον Αλή Μπαμπά με τους 40 κλέφτες, διαθέτουμε για να παριστάνουν τον εκλεγμένο κυβερνητικό θίασο!  
(Οχι ότι έχουμε τίποτα γενικά με τους κλέφτες. Στην λαϊκή μας παράδοση θα συναντήσεις "κλέφτες των ορέων" που έδρασαν πριν την επανάσταση του '21 που λήστευαν τους πλούσιους και βοηθούσαν τους φτωχούς, 
Στην γειτονική μας χώρα υπάρχει έντονος ο μύθος του  Τσακιτζή (Τσακίρτζαλη Μεχμέτ Εφέ), που έδρασε στην Ανατολία κατά τις αρχές του 20ου αιώνα. εναντίον της οθωμανικής εξουσίας και των πλουσίων και βοηθούσε τους απλούς ανθρώπους, κάτι που τον έχει αναδείξει σε θρυλικό λαϊκό ήρωα).

Οι σημερινοί όμως λήσταρχοι του Μητσοτάκη, γδέρνουν συνεχώς την φτωχολογιά, λεηλατώντας το δημόσιο χρήμα με μίζες και "νόμιμες" λαμογιές.

Και το γράφουμε πάλι αυτό με αφορμή μια ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Πολάκης, βάζοντας στο κάδρο και αφήνοντας ξεκάθαρα υπονοούμενα για τον Μ. Χρυσοχοϊδη.
Για τον πρώην αν. υπουργός Υγείας έχουμε εκφράσει την άποψη μας.  Το παρακάτω όμως τεκμηριωμένο κείμενο του -το οποίο δεν χαρακτηρίζεται από "αστική ευγένεια" κι αυτό δεν είναι κατ' ανάγκη κακό- .είναι πολύ χαρακτηριστικό για μια περίπτωση απ' τις δεκάδες σχετικές που συμβαίνουν καθημερινά. Χωρίς καν να κρατάνε τα προσχήματα, δηλαδή, οι γαλάζιοι αετονύχηδες  ληστεύουν τα λεφτά του Ελληνικού λαού:  

«Καλομαθε η γραι  στα σύκα» λένε στο χωριό μου....

Μετά την ενοικίαση ξενοδοχείων για πρόσφυγες μετανάστες την περίοδο που ήταν υπεύθυνος στο προσφυγικό σε τιμές 230% πάνω από αυτές που νοικιάζονταν έπη ΣΥΡΙΖΑ,

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ από το Υπ .Προστασιας του Πολίτη επι Χρυσοχοΐδη :

570.000 ευρώ για αγορά πολυμηχανημάτων για τις ανάγκες της ελληνικής αστυνομίας!!!!(περίπου 2350 ευρώ το ένα)

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪ́ΔΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ (1) ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ;;;;;;;;;;;;;;;
(Η ανάθεση έγινε στις 27/8 και η προθεσμία για απευθείας αναθεσεις λήγει σήμερα 28/8)

Είπαμε: ΜΟΝΟ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ (που δυστυχώς τους αφήσαμε,μην τα ξαναλέω.....)
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger