Home » , » Βάλτε επιτέλους λουκέτο στα "ιερά" μπακάλικα

Βάλτε επιτέλους λουκέτο στα "ιερά" μπακάλικα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 | 9:58 μ.μ.


Τι άλλο πρέπει να συμβεί, ώστε να υπάρξει μια κυβερνητική απόφαση η οποία θα υποχρεώνει τα "ιερά μπακάλικα" να βάλουν λουκέτο;

Πέρα απ' το ότι δεν βρέθηκε κανένας απ' τους "αρμόδιους" να παραιτηθεί ή έστω να ζητήσει μια συγνώμη, αφού με τις εγκληματικές τους πολιτικές -μην επαναλαμβάνουμε αυτά που έχουμε γράψει τόσες φορές- δεν υπήρξε ούτε ένας πολιτικάντης να καταδικάσει τα επικίνδυνα παπαδίστικα τροπάρια που συμβάλουν στην εξάπλωση της φονικής πανδημίας.

Απ' την πια έχουμε τους θεομπαίχτες ρασοφόρους να ανεβαίνουν στους άμβωνες του και να ψέλνουν τις εγκληματικές ηλιθιότητες τους,, και από την άλλη "υπεύθυνους" υπουργούς -σαν τον Χάρη Θεοχάρη ένα πράγμα- που για να εξυπηρετηθούν οι εφοπλιστές δηλώνει ότι ο συνωστισμός για 2-3 ώρες στα πλοία δεν είναι πρόβλημα.
Την ίδια στιγμή έχουμε  νέο κύμα επέλασης του κορονοϊού με δυο νέους θανάτους και τον μεγαλύτερο επιβεβαιωμένο ημερήσιο αριθμό κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας στη χώρα μας. Και οι προοπτικές που διαφαίνονται για την εξάπλωση του ιού γίνονται όλο και πιο τραγικές.

Η Μαρέβα όμως είναι υπέρλαμπρη και ο γκόμενος Κούλης νέος Μωυσής.  Να τα λέμε κι αυτά. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger