Home » , » Η αλήθεια προκαλεί αλλεργικό σοκ στη ΝΔ.

Η αλήθεια προκαλεί αλλεργικό σοκ στη ΝΔ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 15 Αυγούστου 2020 | 11:45 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τουλάχιστο 9 εμβόλια αναπτύσσονται σε διάφορες χώρες για την αντιμετώπιση του ιού. Κάποια από αυτά θα είναι έτοιμα σύντομα το πολύ στις αρχές του 2021. Μπορεί και μέσα στο 2020.

Το θετικό με το Ρωσικό εμβόλιο ήταν πως αφύπνισε τον ανταγωνισμό. Δεν γνωρίζουμε ακόμα, αν είναι επιτυχημένο, αυτό θα φανεί, εντούτοις Ευρωπαίοι και Αμερικανοί επιταχύνουν τους ρυθμούς έρευνας και ανάπτυξης των δικών τους εμβολίων και φαρμάκων.

Δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να τους ξεπεράσουν οι Ρώσοι . Όχι για λόγους γοήτρου, αλλά οικονομικούς. Όποιος κατασκευάσει πρώτος ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο, θα έχει το μονοπώλιο, αφού μόλις ο κόσμος σιγουρευτεί για την αποτελεσματικότητα θα απαιτήσει την άμεση προμήθειά του. Σε όποια τιμή αποφασίσει ο κατασκευαστής. Όποιος αργήσει, έχασε!

Βεβαίως η λογική λέει άλλα. Πως τα κράτη θα έπρεπε να συνεργαστούν όλα μαζί και να διανέμουν το εμβόλιο δωρεάν. Επίσης υπάρχει πάντα ο κίνδυνος των σκανδάλων. Μην ξεχνάμε τα 16.000.000 πειραματικά εμβόλια που αγόρασε ο Αβραμόπουλος και ήταν άχρηστα. Κανείς δεν τιμωρήθηκε. Κανείς δεν πλήρωσε τη ζημιά.

Οπότε προτείνουμε να μην ανοίξουν τα σχολεία ακόμα, τουλάχιστο τα δημοτικά. Είναι κρίμα να πάθουμε τη νίλα του Τουρισμού. Κρύψουν δεν κρύψουν κρούσματα, τα παιδιά θα είναι φορείς του ιού, τα περισσότερα ασυμπτωματικά, αλλά θα την πληρώσουν οι ηλικιωμένοι με υποκείμενα νοσήματα. Ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος στην πλειοψηφία του. Θα το καταλάβει και θα οργιστεί ακόμα περισσότερο.

Η κυβέρνηση παίζει ένα βρόμικο παιχνίδι. Ξέρει πως τα μέτρα που πήρε είναι παράλογα. Όχι όλα αλλά αυτό με τα καταστήματα είναι, πως να το κάνουμε. Ο ιός δεν έχει ωράριο που κολλάει, αν είχε, δεν θα κολλούσαμε, θα κυκλοφορούσαμε όταν δεν θα “εργάζονταν”. Ο λόγος που τα κάνει αυτά είναι για να ανοίξει τα σχολεία. Για να πάνε να δουλέψουν οι σκλάβοι γονείς.

Είναι αισχρό να δίνουν εκατομμύρια σε πέτσινες λίστες, για να λένε ψέματα οι παπαγάλοι και να μη δίνουν λίγα ευρώ, να κάτσουν σπίτι οι γονείς με υποκείμενα νοσήματα, να φυλάξουν τα μικρά.

Αυτό που γίνεται από τη μεριά της ΝΔ είναι σαδισμός, ξεφεύγει του πλιάτσικου που κάνουν συνήθως οι αστικές συμμορίες. Προτιμά να έχει κρούσματα τα οποία θα κρύβει, παρά να δώσει λίγα ψίχουλα.

Κάτι ακόμα. Οι αντιφάσεις της κυβέρνησης κατέστρεψαν τον τουρισμό. Από τη μια έλεγαν “είμαστε έτοιμοι, έχουμε σχέδιο” από την άλλη ο κόσμος έβλεπε ένα μπάχαλο. Κανένα τεστ στους τουρίστες. Αυτό δεν άρεσε ούτε στους ίδιους τους επισκέπτες που θεώρησαν πως δεν ενδιαφερόμαστε για την ασφάλειά τους, αλλά για το πορτοφόλι τους!

Ακόμα και τώρα κρύβουν κρούσματα στα νησιά! Δεν το λέμε εμείς το καταγγέλλουν, οι νοσηλευτές. Κι ο κόσμος βεβαίως δεν έχει IQ ραδικιού, που έχουν οι νεοδημοκράτες. Ξέρει πως δεν φταίνε οι νέοι. Πολύ περισσότερο όταν σήμερα κάποιοι πιστοί συνωστίζονταν για να γλείψουν ένα κουτάλι υπό το βλέμμα του πρωθυπουργού. Ο όποιος έβγαλε τη μάσκα και την κρατούσε όταν μιλούσε με τον παπά που φυσικά δεν φόραγε μάσκα! Όποιος είδε τη φωτογραφία είπε “μας δουλεύουν”!

Αφήνω το γεγονός πως διάφοροι λένε υπέρ της μάσκας στα κανάλια αλλά οι ίδιοι δεν φοράνε σωστά τη μάσκα ή δεν την φοράνε καθόλου! Όπως οι δημοσιογράφοι που κατηγορούν τους νέους αν και αυτοί στον κλειστό χώρο των στούντιο δεν φοράνε μάσκες!

Είμαστε υπέρ του να πάρουμε μέτρα για να προστατευθούμε. Αλλά να είναι τα σωστά.

Παραδέχτηκαν σήμερα πως το Μάρτιο – Απρίλιο έκαναν 6 με 7 φορές λιγότερα τεστ από όσα γίνονται σήμερα! Άρα, αν γίνονταν ο ίδιος αριθμός των τεστ τότε θα είχαμε με το ίδιο ποσοστό ανίχνευσης αντί 2.600 κρουσμάτων, κάπου 16.000 κρούσματα!

Ο κόσμος δεν ανέχεται παραλογισμούς. Και η κυβέρνηση οφείλει να πει την αλήθεια. Αλλά η αλήθεια είναι κάτι που προκαλεί αλλεργικό σοκ στη ΝΔ.

Δεν μπορούμε να ανεχτούμε δικτατορία με αφορμή τον κορονοϊό. Όχι μόνο δεν προφυλασσόμαστε έτσι, αλλά τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Του χρόνου ελπίζουμε να τελειώσει αυτή η ιστορία. 

Αναρωτιόμαστε ποια θα είναι η νέα αφορμή για φασιστικά περιοριστικά μέτρα.

Κάντε τεστ, πείτε την αλήθεια. Την πατήσαμε με τον τουρισμό, μην πάθουμε τα ίδια με τα σχολεία λίγους μήνες πριν απαλλαγούμε από τον ιό.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger