Home » , , » Απολογούμαστε. Δεν γνωρίζαμε πόσο σημαντικό είναι να προβάλλεται το lifestyle της συζύγου του πρωθυπουργού

Απολογούμαστε. Δεν γνωρίζαμε πόσο σημαντικό είναι να προβάλλεται το lifestyle της συζύγου του πρωθυπουργού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 8 Αυγούστου 2020 | 4:20 μ.μ.


Ηρθε η στιγμή να κάνουμε δημόσια την αυτοκριτική μας. Πραγματικά δεν μπορούσαμε να συλλάβουμε πόσο αποτελεσματική και ουσιαστική δουλειά θα μπορούσε να κάνει ένας δημοσιογράφος -συνεπικουρούμενος από την Πέτσινη λίστα- στο να προβάλλει την λαμπρή, ακτινοβολούσα προσωπικότητα που έχει δίπλα του ο πρωθυπουργός.

Χωρίς να διαθέτουμε το πολιτικό υπόβαθρο για να μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε το πόσο σημαντικό είναι να προβάλλεται η ακαταμάχητη παρουσία της κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, βιαστήκαμε να σχολιάσουμε με σκωπτικό τρόπο ότι ο κρατικός προϋπολογισμός επιβαρύνεται και με την μισθοδοσία ενός δημοσιογράφου, στον οποίον έχει ανατεθεί το υπεύθυνο καθήκον να μας κάνει κοινωνούς των εν γένει διαθέσεων -ενδυματολογικών προτιμήσεων  ψυχολογικών καταστάσεων κλπ- της κυρίας πρωθυπουργού.

Και απολογούμαστε για την ανάρτησή μας στην οποία σχολιάζαμε το γεγονός ότι ένας κύριος, ο οποίος υπήρξε και υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., θα σιτίζεται από τον δημόσιο κορβανά, έχοντας να μας προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ένα αντικείμενο, που τουλάχιστον τότε το θεωρούμε αδιανόητο.

Γράφαμε τότε, ανάμεσα στα άλλα:

Το Μέγαρο Μαξίμου ανάμεσα στους δεκάδες δημοσιογράφους που έχει προσλάβει και τους πληρώνει ο ελληνικός λαός - με ένα πρόχειρο υπολογισμό το επιτελικό κράτος του Κυρ. Μητσοτάκη μόνο για τους δημοσιογράφους που απασχολεί θα πρέπει να πληρώνει 4.500.000 ευρώ κατ' έτος (!)- συγκαταλέγεται και ο Φώτης Καρύδας.
Και τι έργο θα επιτελεί; Μας το λέει δημοσίευμα εφημερίδας: "Αρμοδιότητα του θα είναι να προωθεί στα μέσα ενημέρωσης ειδήσεις και παραπολιτικά που αφορούν το lifestyle της συζύγου του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη".

Εχετε ξανακούσει εσείς ποτέ για δημοσιογράφο ο οποίος να αναλαμβάνει τόσο "επικίνδυνες" αποστολές; Οπότε, λογικά αξίζει που τον πληρώνουμε όλοι/ες μας. 

Φυσικά δεν θα μιλήσουμε ότι και στην περίπτωση του Φ. Καρύδα, έχουμε άλλο ένα δείγμα ότι οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι απαξιώνουν το επάγγελμά τους. Μήπως όμως αυτά τα γελοία δημοσιεύματα που προς το παρόν προκαλούν μειδιάματα, η συνεχή επανάληψή τους θα προκαλέσει αηδία η οποία ακολούθως θα μετατραπεί σε αγανάκτηση για τους συντάκτες τους και τα μέσα που τα φιλοξενούν; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger