Home » , » Big Κορόιδα.

Big Κορόιδα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020 | 10:46 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Δεν μου αρέσει να βλέπω σκουπίδια. Αν σε μερικούς αρέσει, περί ορέξεως ουδείς λόγος. Και η κοπρολαγνεία δικαίωμα είναι, όσο κι αν με αηδιάζει. Επομένως όσοι θέλουν να βλέπουν Big Brother, ας βλέπουν, δε μας νοιάζει.

Είχαμε και στα χωρία μας τέτοια. Γι αυτό πολλοί αποχωρήσαμε. Εδώ θα πουν κάποιοι, “δεν είχαμε”. Ελάτε τώρα! Μη μου πείτε πως δεν είχαμε περίεργους, που κοίταγαν να δουν, τι γίνεται σε κάθε σπίτι, κουτσομπόληδες, που δεν ασχολούνταν με τα χάλια τους, αλλά παρακολουθούσαν τι κάνουν οι άλλοι; Είχαμε - κι όπως είπα - ένας από τους λόγους για τον οποίο χάρηκα που έφυγα από το χωριό, ήταν πως ένιωσα, να λύνεται μια θηλιά, που είχα κι εγώ και πολλοί άλλοι νέες και νέοι στο λαιμό.

Στην πόλη κανείς δεν κοίταγε (όπως τουλάχιστο στο χωριό) τι κάνει ο γείτονας μέσα στο σπίτι του. Η ειρωνεία είναι πως στα χωριά τα σπίτια ήταν πολύ μακρύτερα το ένα από το άλλο σε σχέση με τις πόλεις.
Επομένως ξέρω πως υπάρχει μια τάση κουτσομπολιού και μπανίσματος σε μια μικρή μερίδα ανθρώπων. Κι ακόμα μικρότερη, αλλά πιο αηδιαστική τάση ρουφιανιάς Κάποιοι (υποθέτω) βρίσκουν πιο ενδιαφέρουσα τη ζωή των άλλων από τη δικιά τους.

Στα ριάλιτι αυτά, όσοι συμμετέχουν, είναι κορόιδα.
Ο ένας λόγος είναι πως μόνοι τους απεμπολούν ένα σπουδαίο δικαίωμα: Αυτό της ιδιωτικής ζωής. Το οποίο προσωπικά θεωρώ ανεκτίμητο. Δεν θα αναλύσω τους λόγους, αν είναι οικονομικοί ή ψυχολογικοί. Ας μας πουν οι ειδικοί.

Άλλος λόγος είναι πως μοιραία ρεζιλεύονται. Ξεφτιλίζονται! Πολλές φορές επίτηδες για να αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον το σόου. Αλλιώς τι να δεις; Τον άλλο να κάθεται να ξύνεται;
Ο τρίτος λόγος είναι οικονομικός. Είναι Big Κορόιδα, γιατί τα κανάλια βγάζουν απίστευτα χρήματα από τις διαφημίσεις που έχουν σχέση με το μπανιστήρι. Έχουν του κόσμου τα έσοδα και τι δίνουν στους παίχτες; Σε σύγκριση με όσα κερδίζουν, ψίχουλα!

Δεν ξέρω, αν παίρνουν όλοι κάποιο ποσό, αν δεν παίρνουν, είναι εντελώς ηλίθιοι! Σίγουρα πάντως τα περισσότερα τα κερδίζει το κανάλι.
Αν είχαν μυαλό, θα υπολόγιζαν τουλάχιστο τα ποσοστά τους. Και θα ζητούσαν παραπάνω.
Αλλά όλο αυτό γίνεται για να τσακωθούν για ένα βραβείο. Αυτό φυσικά θυμίζει κοκορομαχία, δεν είναι όμως καθόλου κολακευτικό για ανθρώπους.
Γι αυτούς και άλλους λόγους βλέπω άλλα, πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα.

Δικαίωμα σας να δείτε ό,τι θέλετε.
Αλλά μην τύχει να παραβιάσουν την ιδιωτική σας ζωή, γιατί πιστεύω πως στους περισσότερους δεν θα τους αρέσει καθόλου.
Και κάτι τέτοια σκουπίδια τα βάζουν για να συνηθίσουμε τη μπόχα.
Για την τηλεθέαση των καναλιών και κατ' επέκταση των εκπομπών αμφιβάλλω. Πόσοι είναι οι μετρητές που καταγράφουν τι παρακολουθούν; Είδα κάπου πως το 2010 ήταν 1.300 νοικοκυριά, 2500 τηλεοράσεις. Πόσα νοικοκυριά υπάρχουν στη Ελλάδα; 4.124.095 Χωρίς άλλο σχόλιο.

Επίσης κάνουν δημοσκοπήσεις! Μια φορά το χρόνο (διάβασα) ρωτάνε 11.500 άτομα! Τη γνώμη μας για τις εταιρείες δημοσκοπήσεων τις ξέρετε.
Ξέρω πως, όσοι έχουν ίντερνετ, βλέπουν ό,τι θέλουν από κει. Ότι ώρα θέλουν, ό,τι γουστάρουν. Πάρα πολλά τα πλεονεκτήματα σε σχέση με το χαζοκούτι.

Είναι από τις ελάχιστες φορές που ασχολούμαι και το έκανα μόνο και μόνο για να πω, πως δεν τσιμπάμε, όταν λένε πως αυτά τα σκουπίδια δήθεν έχουν πέραση. Έχουν πει χειρότερα ψέματα.
Ό,τι κι αν πουν οι κοπρολάγνοι των καναλιών, η κοπριά παραμένει κοπριά και εμείς δεν την τρώμε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger