Home » , » Δοξάστε "Μακεδονομάχους"!

Δοξάστε "Μακεδονομάχους"!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 | 8:16 μ.μ.


Είναι γνωστή η ρήση του σημαντικού Αμερικάνου συγγραφέα και δημοσιογράφου Χένρι Λούις Μένκεν (12 Σεπτέμβρη 1880 - 29 Γενάρη 1956), που θέλοντας να περιγράψει τις προεκλογικές υποσχέσεις των αστών πολιτικών για να εξαπατήσουν το εκλογικό σώμα και να υφαρπάξουν την ψήφο του είχε πει: «Αν ένας πολιτικός ανακάλυπτε ότι υπήρχαν κανίβαλοι στην περιφέρειά του, θα τους υποσχόταν ιεραπόστολους για δείπνο»,

Το ιστορικό απόφθεγμα αυτό μας ήρθε στην μνήμη μας παρακολουθώντας τα σχετικά δημοσιεύματα που ακολούθησαν μετά την σημερινή συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με "τον ομόλογο του της Βόρειας Μακεδονίας, με θέμα την ανάπτυξη της συνεργασίας (σ.σ έτσι λέγονται διπλωματικά οι μπίζνες) μεταξύ των δύο χωρών επ' ευκαιρία της έλευσής του Ζόραν Ζάεφ στην Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχει στο συνέδριο του Economist".

Να μην μιλήσουμε ξανά ότι την πολιτική απάτη όλοι οι αστοί πολιτικοί την έχουν ανάγει σε μόνιμη τακτική τους. Αυτό είναι δεδομένο. Το διαχρονικό πρόβλημα είναι ότι αυτή η μεθόδευση αποδεικνύεται αποτελεσματική. 
Αρκεί να θυμηθείς τα μπουλούκια των ¨Μακεδονομάχων" στα οποία πρωτοστατούσαν προεκλογικά πρωτοκλασάτα στελέχη της Ν.Δ, και την σημερινή στάση του κυβερνητικού κόμματος και του Μητσοτάκη και τα συμπεράσματα προκύπτουν αβίαστα.
 "Δεν θα συναντήσω ποτέ Μακεδόνα Πρωθυπουργό", δήλωνε τότε ο αρχηγός της Ν.Δ, αλλά όταν ανέλαβε την κυβερνητική εξουσία "μόνο θετικές ενέργειες έχει κάνει για την Βόρειο Μακεδονία", όπως δήλωσε ο Ζόραν Ζάεφ.

Δυστυχώς αν δεν απαλλαγούμε απ' την λογική του κοινοβουλευτικού κρετινισμού, είναι αποκλειστικά δική μας ευθύνη για το ότι έχουν αντίκρισμα τα ψέματα που μας σερβίρει με την σέσουλα το υπηρετικό προσωπικό των αστών  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger