Home » , , » Π. Παπανικολάου: Η ανεπάρκεια και η ταξική κυβερνητική αντιμετώπιση στο θέμα της πανδημίας (Ηχητικό)

Π. Παπανικολάου: Η ανεπάρκεια και η ταξική κυβερνητική αντιμετώπιση στο θέμα της πανδημίας (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 | 9:39 μ.μ.

Αρκετά ξεκάθαρες απαντήσεις έδωσε ο ταξικός συνδικαλιστής γιατρός Παπανικολάου Πάνος, σχετικά με την κυβερνητική πολιτική στην αντιμετώπιση της επέλασης της φονικής πανδημίας, με παρέμβαση του στην ραδιοφωνική εκπομπή των Μπογιόπουλου - Κοττάκη.

Εχει ιδιαίτερη βαρύτητα η τοποθέτηση του νευροχειρούργου γιατρού, επειδή γίνεται σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο κατά την οποία τίποτα δεν δείχνει ότι ανακόπτονται τα κρούσματα του κορονοϊού, και με δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μία ημέρα μόλις μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων κατά της διασποράς, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιβολής νέου lockdown στην Αττική.

Εξίσου σημαντικό είναι ότι ο κ. Παπανικολάου, με τα λεγόμενα του, μας βοηθάει να ξεκαθαρίσουμε τι ακριβώς συμβαίνει με τις ΜΕΘ που υπάρχουν αφού οι αλληλοσυγκρουόμενες απόψεις αρμοδίων επιστημόνων και κυβερνητικών στελεχών έχουν δημιουργήσει ένα μπάχαλο.
(Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων με βάση τα νοσοκομειακά κρεβάτια θα έπρεπε να λειτουργούν 3.500 κλίνες ΜΕΘ, ενώ είναι σε λειτουργία μόνο  607).

Κατά την άποψη μας το πιο σημαντικό από τις δηλώσεις του νευροχειρούργου είναι ότι προσεγγίζει το θέμα και από ταξική σκοπιά, κάτι που απουσιάζει από τις σχετικές απόψεις που παρουσιάζονται στα ΜΜΕ.

Παρακολουθήστε το ηχητικό με την συνέντευξη του Πάνου Παπανικολάου:

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger