Home » , » Απίστευτοι τύποι, που τις δηλώσεις τους δύσκολα θα μπορούσαν να φανταστούν σεναριογράφοι κωμικών παραστάσεων.

Απίστευτοι τύποι, που τις δηλώσεις τους δύσκολα θα μπορούσαν να φανταστούν σεναριογράφοι κωμικών παραστάσεων.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 | 10:44 μ.μ.


Μετά την κωμική σκηνή που παρακολουθήσαμε και στην οποία ο (Μαρ)Κουλάκης καθήλωσε τους θεατές χαρίζοντας άφθονο γέλιο, στο κυβερνητικό Δελφινάριο συνεχίστηκε η παράσταση με πρωταγωνιστές αυτή την φορά τον αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης  Γ. Κουμουτσάκο και τον Νίκο Χαρδαλιά.

Μετά το κράξιμο που δέχτηκε ο Κουμουτσάκος, από τον ομοϊδεάτη του υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, ψελλίζει κάποια ηλίθια συγνώμη. Αυτό όμως ήταν αναμενόμενο και δευτερεύον. Τα λεγόμενα όμως του Χαρδαλιά, δεν μας προκάλεσαν απλώς μειδίαμα, αλλά τρανταχτό γέλιο.

 "Ολοι Χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας", μας είπε και μάλιστα με σοβαρό ύφος ο Χαρδαλιάς. Κι εμείς αυθόρμητα θυμηθήκαμε μα ανάρτηση μας στην οποία υπήρχε μια εικόνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας να απολαμβάνει το ποτό και την παρέα του, χωρίς να κρατούν κανένα μέτρο προστασίας, αρκούμενοι στην "θεϊκή" βοήθεια που τους πρόσφερε μια εικονίτσα της Παναγίας που είχαν στο τραπέζι.

Αυτό φυσικά -όπως και άλλες σχετικές φωτογραφίες- δεν είναι "επίδειξη πίστης" αλλά κάτι άλλο που εμείς δεν μπορεί να προσδιορίσουμε τον ορισμό του. 

Απίστευτοι τύποι, που τις δηλώσεις τους δύσκολα θα μπορούσαν να φανταστούν σεναριογράφοι κωμικών παραστάσεων. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger