Home » , » Σκύψε φιλελέ ευλογημένε

Σκύψε φιλελέ ευλογημένε

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 | 6:36 μ.μ.

Χτες ο υπουργός μπάτσων και καταστολής, με ανάρτησή του στο διαδίκτυο παρουσιάστηκε "τρομαγμένος" από τον "ανορθολογισμό" που  χαρακτηρίζει τις απόψεις του Αντώνη Λιάκου. Κι αυτό γιατί ο πανεπιστημιακός καθηγητής, ένας θεωρούμενος έγκριτος ιστορικός, και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, είπε κάποιες αυτονόητες αλήθειες για τα θύματα του ιμπεριαλισμού και καπιταλισμού, που βρέθηκαν εγκλωβισμένα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Μόριας.

Αν και γνωρίζουμε ότι ο κ. Χρυσοχοϊδης δεν έχει έφεση στο διάβασμα, θα του ζητούσαμε να κάνει μια εξαίρεση και να ανοίξει ένα λεξικό για να συναντήσει το λήμμα "ανορθολογισμός". Ισως από εκεί ενημερωθεί τι σημαίνουν λέξεις που χρησιμοποιεί χωρίς να γνωρίζει το περιεχόμενο τους. 

Και μετά θα παρακαλούσαμε τον υπουργό προστασίας του συστήματος να μας χαρακτηρίσει την πράξη του αναπληρωτή υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Γ. Κουμουτσάκου  ο οποίος "κοινώνησε κανονικά των αχράντων μυστηρίων!", όπως μας ενημερώνει θρησκευτική ιστοσελίδα στην οποία συναντάμε την είδηση. Κι' αυτή η ενέργεια του κυβερνητικού στελέχους, ήταν μια έμπρακτη "απάντηση" στις απόψεις του "Καθηγητής Γενετικής κ. Δερμιτζάκης που δήλωσε ότι ένα από τα μέτρα που έπρεπε να εφαρμοστούν κατά της εξάπλωσης του COVID-19 ήταν να σταματήσει η Θεία Μετάληψη", όπως μας εκτιμάει ο ιστότοπος που μας γνωστοποιεί το γεγονός.

Η ουσία όμως είναι άλλη. Εν μέσω δευτέρου κύματος εξάπλωσης της πανδημίας την μια η νεολαία να παρακολουθεί τον Μπακογιάννη να το "ρίχνει έξω" σε συναυλία της Βίσση χωρίς να λαμβάνει ο ίδιος και η παρέα του κανένα μέτρο προστασίας, την άλλη οι ηλικιωμένοι να βλέπουν έναν "υπεύθυνο" κυβερνητικό άντρα να παίρνει μεταλαβιά απ' το ίδιο κουταλάκι μαζί με δεκάδες ακόμα, τι μήνυμα περνάει στην κοινωνία; Και πώς έχει το θράσος μετά να μιλάει η κυβέρνηση για ατομική ευθύνη; 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger