Home » , » Στη μόδα το Γκρι του Αιγαίου.

Στη μόδα το Γκρι του Αιγαίου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 | 10:46 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τι ξέρω από μόδα; Μόνο ότι είναι κάτι μαγικό: Μετατρέπει τα μηδενικά σε νούμερα. Από ότι ακούω στα κανάλια όμως, το χρώμα που θα έρθει στη μόδα είναι το γκρι. Το γκρι της στάχτης στην Οικονομία και το γκρι του Αιγαίου.

Επιμένει το γεράκι: Έλληνες και Τούρκοι κάνουν διάλογο. Διαψεύδουν τα γαλάζια τρολλ.
Τα ίδια τρολλ που έλεγαν, πως η Συμφωνία των Πρεσπών θα καταργηθεί, θα σχιστεί με αγανάκτηση, από τους γαλάζιους τσοπάνηδες μόλις πάρουν την εξουσία.

Η αφέντρα από το Ράιχ έλεγε πως ο υποτακτικός Κυριάκος κάνει ό,τι τον διατάξει, όπως ο προηγούμενος δούλος της, ο Αλέξης. Αλλά τα γαλάζια γίδια έπαιρναν τις σάρισες και ήταν έτοιμα για γιούρια!
Βγήκε ο Μητσοτάκης, κι έβαλαν τις σάρισες βαθιά στην πρωκτική τους περιοχή. Και το ευχαριστήθηκαν γιατί “όσο πιο βαθιά τόσο πιο καλά”! Κι η σάρισα δεν είναι το μυαλό του νεοδημοκράτη, που είναι αόρατο.

Διάλογος” λοιπόν. Οι αφέντες μιλάν, εμείς συμφωνούμε. Αλλά να μην το μάθει η γειτονιά. “Αν μας δουν μαζί, τι θα πουν”; Ρωτά η σιγανοπαπαδιά. Το αυτονόητο, πως βγάζεις τα μάτια σου. Βασικά τα δικά μας θα βγάλει η ΝΔ. Δικά μας θα δώσει κατ' εντολή του ξανθού γένους. Όχι των Ρώσων. Ξεχνάμε πως ξανθοί είναι κι άλλοι. Και ροδαλοί.

“Ξανθό πουλί, τρελό μεθύσι”. Και τι πουλί! Γερμανικός ή Αμερικανικός αετός. Κι αυτό έχει καλό μέγεθος. Θα το ευχαριστεί η Ελλαδίτσα. Και το πόπολο θα ευχαριστηθεί κουτόχορτο. Κάθε φορά κάτι μας ταΐζουν ή μας ποτίζουν, μας βάζουν μετά για ύπνο, κι αυτοί αλωνίζουν. Εμείς κοιμόμαστε κι η γκαντεμιά μας δουλεύει.

Μεθύσαμε από τις επιτυχίες του νέου Μωυσή, που θα μας βγει Ιούδας, λίγο πριν τη Σταύρωση.

Εθνικισμός και βλακεία: Δυο ποτά που δεν πρέπει να αναμιγνύονται κι όμως πάνε πάντα μαζί στο κοκτέιλ της συμφοράς.

“Καλέ δεν κάνουμε διάολο”. Σωστό! Διάλογος είναι, όταν λες την άποψη σου, όχι όταν εκτελείς εντολές. “Χάγη, Χάγη είσαι εδώ; - Βγάζω το βρακί μου και σε κυνηγώ”!
Όλα συμφωνημένα, αλλά να γίνει στα κρυφά το έγκλημα. Απόλυτα κατανοητό. Έτσι οι γίνονται οι προδοσίες, στα κρυφά.

Η χούντα πχ ήθελε να δώσει την Κύπρο στους Τούρκους. Έκανε το πραξικόπημα, και αυτό ήταν!
Που λέτε, λίγο πριν την εισβολή έλεγαν. “Δεν θα εισβάλουν οι Τούρκοι, μπλοφάρουν, μας φοβούνται, γιατί είμαστε απόγονοι του Λεωνίδα”.
Απογόνοι του Χανς του Γκεσταπίτη είναι. Που για μια κονσέρβα κανόνιζε τη γιαγιά τους στην Κατοχή. Κι ο άντρας της, ο μαυραγορίτης, έπαιρνε μάτι και φτιάχνονταν.
Γιαυτό τόσο κόμπλεξ πως είναι του Λεωνίδα, του Αλέξανδρου, του Περικλή κι όχι του Χανς, του Φριτς και του Ουίλιαμ του Εγγλέζου, όταν φύγαν οι Γερμανοί.

“Τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά”; Ο Κυριάκος πάντως είναι του Μητσοτάκη. Μίλησε το DNA του γκαντέμη ανθρωποφάγου.

Στο διάλογο θα φοράμε γκρίζα. Γιατί όχι μαύρα που θα είναι πιο ταιριαστό; Γιατί το γκρι είναι συνδυασμός: Το μαύρο χάλι της πραγματικότητας με το άσπρο που θα την κάνουν τα πετσωμένα ΜΜΕ.

15% Ύφεση αλλά “υπάρχουν και χειρότερα”! Ναι, να εμφανιστεί κανονική μαύρη τρύπα, να μας ρουφήξει, να ησυχάσουμε.

Χωρίς συντάξεις, μισθό, δουλειά, αλλά θα πάρουμε Γαλλικά αεροπλάνα. 3 Δις 1,5+1,5. Πάνω από 10 δις το σύνολο. Ίσως 17! Κι οι συντάξεις; “Τι τα θέλετε ρε τα αναδρομικά; 300 κιλά θα γίνετε”. Που λέει κι ένας με πιθανό κορονοϊό.

Πάντως μπορεί να είναι αλήθεια, μπορεί να το κάνει και για να ασχοληθούν τα κανάλια μαζί του! Αυτός αν σου πει “καλημέρα”, είναι στάνταρ μεσάνυχτα και ρίχνει καρεκλοπόδαρα.

Υπουργάρα, 15,2% η ύφεση! Τόσο χάνει κι η ΝΔ. Μας σώσατε πάλι, που να μη σώσετε.

Γκρι ή Μαύρο στη χλωρίνη; Με τόση πλύση εγκεφάλου...
Μαύρο πάντως, κατάμαυρο, θα φορέσει η ΝΔ μετά τις εκλογές. Όποτε κι αν γίνουν. Κι ας λένε οι μαϊμούδες των δημοκόπων παραμύθια.

“Άντρες προσοχή! Έχετε το παγουρίνο σας; Τη μάσκα; Ωραία! Πάμε τώρα να πάρουμε την Πόλη”! Ή τον πούλο, ότι μας δώσει το ξανθό πουλί...
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger