Home » , , » Ομολογία παραδοχής από την πολιτική ηγεσία ότι το παπαδαρικό είναι "κράτος εν κράτει" (Βίντεο)

Ομολογία παραδοχής από την πολιτική ηγεσία ότι το παπαδαρικό είναι "κράτος εν κράτει" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 | 8:33 μ.μ.


Απροκάλυπτη ομολογία παραδοχής από την ανώτατη πολιτική ηγεσία του Ελληνικού κράτους, ότι οι ντόπιοι "θρησκευτικοί ποιμένες", έχουν την δυνατότητα να γράφουν κάτω από τα ράσα τους, νόμους και διατάγματα, είχαμε σήμερα με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων.

Αλήθεια, πώς οι μπάτσοι θα επιβάλλουν πρόστιμο σε έναν πολίτη, επειδή δεν θα φοράει μάσκα; όταν η ίδια η Πρόεδρος της Δημοκρατίας (σχετικά πρόσφατα μας είχε κάνει άλλη μια επίδειξη πατριωτικοταλιμπανισμού), καθώς και τον πρωθυπουργό να παρακολουθούν συγκαταβατικά τους "δικούς" μας μουλάδες οι οποίοι αδιαφορούν εντελώς για τις κυβερνητικές υποδείξεις που αφορούν την ανακοπή της εξάπλωσης της πανδημίας;
Δεν φανταζόμαστε ότι είναι τόσο άσχετοι και δεν αντιλαμβάνονται το μήνυμα που περνάει στον κόσμο.

Και αυτή είναι μόνο η μια παράμετρος της υπόθεσης, Η άλλη και εξ' ίσου σημαντική είναι ότι παπάδες κάνοντας σήμερα "αγιασμό" στα σχολεία έκαναν γύρο ένα σταυρό για να τον φιλήσουν όλα τα παιδάκια, πριν τους χορηγηθούν μάσκες.

Δεν γνωρίζουμε πόσο μαζικό ήταν αυτό το εγκληματικό φαινόμενο.
Είναι αυτονόητο ότι κάτι τέτοιο παραβιάζει κατάφωρα το σχετικό πρωτόκολλο υγιεινής που υπάρχει στα σχολεία. 
 Ακατανόητο επίσης θεωρούμε ότι δεν υπήρξε εκπαιδευτικός του σχολείου, για να αντιδράσει σ' αυτή την προβληματική ενέργεια του παπά. 

Το παρακάτω βίντεο που αλιεύσαμε από το διαδίκτυο -πιστεύουμε ότι είναι αληθινό και όχι προϊόν μοντάζ- μας δείχνει μια τέτοια εγκληματική ενέργεια.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

16 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11:42 π.μ.

Καλα οι αυτοι ζουνε σε αλλο κοσμο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger