Home » , » "Μασκέ" πανηγύρι στο twitter

"Μασκέ" πανηγύρι στο twitter

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 | 7:32 μ.μ.

Δεν είναι δυνατόν, οι κυβερνώντες να είναι τόσο τραγικά ανίκανοι και γελοίοι και επιλέγουν αυτό να το γνωστοποιούν με κάθε ευκαιρία. Κάτι άλλο συμβαίνει που αδυνατούμε να εντοπίσουμε.

Το τι υποδοχή είχε από τους χρήστες του διαδικτύου το γεγονός ότι μοιράστηκαν σήμερα μάσκες στους μαθητές στα σχολεία δεν περιγράφεται. (Σας παραθέτουμε ένα μικρό δείγμα από σχετικές τοποθετήσεις χρηστών του twitter).

Αρκετά μπορείς να σχολιάσεις μ' αυτή την περίπτωση. Αυτό που κάνει σίγουρα εντύπωση, είναι ότι όλα τα γαλάζια τρολ έχουν εξαφανιστεί και κανείς δεν προσπαθεί να υπερασπιστεί τις τραγελαφικές κυβερνητικές ενέργειες.
Το σημαντικό είναι επίσης η απουσία σοβαρής αντιπολιτευτικής κριτικής. Σχεδόν όλοι οι θαμώνες του Ιντερνέτ μόνο με ειρωνικά και σκωπτικά σχόλια αντιμετωπίζουν αυτή την περίπτωση με την χορήγηση  μασκών σε εκπαιδευτικών και μαθητές.

Εμείς πάντως εξακολουθούμε να επιμένουμε. Δεν υπάρχει κανένα λογικό σκεπτικό για να αιτιολογήσεις τέτοιες τραγελαφικές κυβερνητικές πράξεις. Ισως και γι' αυτό οι χρήστες του διαδικτύου επιλέγουν τις χαβαλετζίδικες αναρτήσεις όπως βλέπουμε παρακάτω.















Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger