Home » , » Κουτόχορτο σε πρωθυπουργική συσκευασία

Κουτόχορτο σε πρωθυπουργική συσκευασία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 | 10:28 μ.μ.

Τόσο σανοφάγους θεωρεί αυτούς στους οποίους απευθύνεται ο πρωθυπουργός; Το ερώτημα φυσικά είναι ρητορικό, αφού η απάντηση είναι προφανώς καταφατική.

Οχι ότι ο Μητσοτάκης αποκλείεται να βιώνει μια εικονική πραγματικότητα, αλλά σε κάθε περίπτωση προκαλεί τουλάχιστον απορία, το πώς ο πολυμελής επικοινωνιακός κυβερνητικός μηχανισμός δεν τον προστατεύει να μην εκτίθεται με αυτό τον τρόπο δημοσίως.

Ποια είναι η "μεθοδικότητα" που υπήρξε στο "άνοιγμα του τουρισμού";
Για ποιο "πρωτοποριακό μηχανισμό ελέγχου και ιχνηλάτησης", εντοπισμού κρουσμάτων κορονοϊού μας μιλάει, την "τεχνογνωσία" μάλιστα την "εξάγουμε και σε άλλες χώρες";

Θα μας τρελάνει εντελώς; Τουλάχιστον ανάγνωση ξέρουμε και τη επικαιρότητα την παρακολουθούμε.

Τα σχετικά στοιχεία δεν επιδέχονται διάψευση.  
Την 1η Ιούλη που άνοιξε ο τουρισμός είχαμε 23 νέα κρούσματα του νέου ιού και οι διασωληνωμένοι συμπολίτες μας που νοσηλευόταν στις ΜΕΘ ήταν 9.
Σήμερα όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΠΥ είχαμε 169 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, και 42 άτομα να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Και αυτή η κατακόρυφη άνοδος των κρουσμάτων της πανδημίας οφείλεται στον "ανεξέλεγκτο τουρισμό", όπως ακούσαμε να μας λέει πρόσφατα ο πρόεδρος εργαζομένων του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, Ηλίας Σιώρας.

Με δυο λόγια κ. πρωθυπουργέ, ο "έξυπνος αλγόριθμος" ιχνηλάτησης εισόδου τουριστών, μας έφτασε στο να εφταπλασιαστούν τα επίσημα καταγεγραμμένα κρούσματα και σχεδόν να πενταπλασιαστούν οι ασθενείς που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ.
Αν τύχαινε αντί για "εξυπνάδα" αυτός ο αλγόριθμος να έχει "βλακεία", πόσα κρούσματα θα είχαμε;

Μήπως αποδέκτες των τουιτ του κ. Μητσοτάκη είναι αποκλειστικά όσοι ενημερώνονται από τα ΜΜΕ του Αλαφούζου; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger