Home » , , » «Λεφτόδεντρα» με κρατικό χρήμα για τα «γαλάζια παιδιά»

«Λεφτόδεντρα» με κρατικό χρήμα για τα «γαλάζια παιδιά»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 | 8:24 μ.μ.

Πηγή: Documento  

Εγκληματική αδιαφορία απέναντι στους πολίτες και στη ζωή τους με μετάθεση ευθυνών και μάλιστα με εκβιαστικά και εκφοβιστικά διλήμματα διά στόματος του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αδιαφάνεια και «λεφτόδεντρα» για καναλάρχες και κλινικάρχες. 

Η επικίνδυνα δόλια, όπως αποδεικνύεται περίτρανα πλέον, κυβέρνηση Μητσοτάκη παραδίδει μαθήματα πολιτικού νεο- μακιαβελισμού όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας, του κρατικού χρήματος αλλά και των ευθυνών της.

Κρατικό χρήμα για τα «γαλάζια παιδιά»

Στη χώρα όπου ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα λεφτά υπάρχουν όχι μόνο για τους ισχυρούς αλλά και για τα «γαλάζια παιδιά»

Οπως αποκαλύπτει σήμερα το Documento, συμβάσεις έργων συνολικής αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ καρπώνεται τους τελευταίους μήνες η εταιρεία του γιατρού Αρμόδιου Δρίκου, κουμπάρου του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, κυρίως από το Ιδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, επικεφαλής του οποίου είναι ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος. 

Επίσης, ο «γαλάζιος» περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης με τη βοήθεια φιλικών ΜΜΕ χρηματοδοτεί προκλητικά με κρατικό χρήμα τη διαφήμιση του κυβερνητικού έργου μέσω διοργάνωσης του «γαλάζιου» υποψήφιου ευρωβουλευτή Λεύτερη Βαρουξή.

Αλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η περίπτωση του υποψηφίου στις εκλογές του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Γεωργίου Φωλιά, την οποία κατήγγειλε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Παύλος Πολάκης.  Οπως προκύπτει από το επίσημο έγγραφο, αν και ιδιοκτήτης κρεοπωλείου - παντοπωλείου στην Αμφιλοχία εντούτοις του ανατέθηκε η προμήθεια υγειονομικού υλικού σε διάφορες αστυνομικές διευθύνσεις συνολικής αξίας περίπου 90.0Θ0 ευρώ. Οπως αποδεικνύεται όμως από τα σχετικά έγγραφα στη Διαύγεια και στο ΓΕΜΗ, η εταιρεία του εν λόγω κρεοπώλη αναλάμβανε αυτές τις συμβάσεις παρανόμους καθώς δεν είχε τέτοια δραστηριότητα αλλά την πρόσθεσε ως δευτερεύουσα στην επιχείρησή του με δήλωση στο ΓΕΜΗ μήνες μετά, στις 2 Σεπτεμβρίου 2020.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger