Home » , » Στήνω, στήνεις, στήνει...

Στήνω, στήνεις, στήνει...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 | 9:20 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175  

Στημένα λεμόνια καταντήσαμε, καλέ μου ψηφοφόρε. Μας την έστησαν!

Στημένα παιχνίδια, στημένες ειδήσεις.

Δεν θα πω τίποτε για το ποδόσφαιρο. Εκεί όλοι είναι αθώοι, λευκές περιστερές. Ειδικά αν είναι κουμπάροι πρωθυπουργού. Αλλά επειδή είμαστε δίκαιοι, αν τιμωρούνταν μια δυο ομάδες για τα στημένα παιχνίδια, θα ήταν μεγαλύτερη αδικία από το να μην τιμωρηθεί κανείς, αφού σήμερα τι δεν είναι στημένο κι από ποιον; Βλέπετε οι ομάδες είναι σαν το μέλι. Γλυκές, αλλά τραβάνε μύγες.

Πιο στημένο από ποδοσφαιρική παράγκα είναι το χαζοκούτι. Στημένα και ψεύτικα τα "νέα", οι δημοσκοπήσεις, και βέβαια οι διαφημίσεις και τα ριάλιτι.

Δύο ακόμα εκατομμύρια στα γαλάζια παιδιά. Μόνο για τα κανάλια της TV, που είναι γραφεία ρύπου της Νέας Δημοπρασίας. Έχουν φάει τον αγλέουρα και τώρα τρώνε το καταπέτασμα.

Κάτσε εσύ πλημμυροπαθή να περιμένεις αποζημίωση.

Τράβα τα βυζιά σου συνταξιούχε, που θα δεις αναδρομικά στην άλλη ζωή.

Περίμενε καλέ μου μαθητή, να διοριστεί πρώτα καθηγητής να πας να κολλήσεις στο κλουβί με άλλους 25.

Κι αρρωστήσει κανείς μην ψάχνει ΜΕΘ, ζάπινγκ να κάνει.

Γιατρέ, καλέ μου γιατρέ,
γιατρέ, θα τρελαθώ,
ορέ αν τύχει ν' αρρωστήσω,
μέσα στο υπουργείο τους
θα πάω να τους φτύσω.
Παλαμάκια σα χτυπάτε,
το κεφάλι να βαράτε,
το κεφάλι να βαράτε,
παλαμάκια σα χτυπάτε...

Στημένες συνεντεύξεις, διαγγέλματα... Το ματς είναι από πριν στημένο και ξεπουλημένο.

Εσύ φταις καλέ μου ψηφοφόρε. Γιατί σου αρέσουν τα στημένα και πρέπει να το παραδεχθείς. Όταν ζητάς ρουσφέτι, πλάγιο τρόπο για να γίνει η δουλειά σου, να βολευτείς, στήνεις αγώνα εις βάρος άλλου, που έχει πιο πολλά προσόντα.

Αλλά έτσι γίνεται: Στήνεις εσύ, σε στήνουν μετά στο τοίχο οι μεγάλοι απατεώνες.

Στα γραφεία της ΝΔ είναι ο μεγάλος συνωστισμός. Τυχαίο που όλα τα γνωστά στελέχη με Κορονοϊό είναι νεογιδοκράτες; Ορδές από γαλάζια αιγοπρόβατα περιμένουν να φιλήσουν κατουρημένες ποδιές για μια θέση έστω και προσωρινή. Γιατί ξέρουμε καλά πως στην Ελλάδα ουδέν μονιμότερο του προσωρινού. Έτσι την πατήσαμε και με τα Μνημόνια, από τα οποία δήθεν βγήκαμε.

Δημοσκόπηση του Sskai. Ελλάς + Τουρκία = love for ever. Κι επειδή αγαπάμε τους γείτονες, θα τους πάμε στη Χάγη στο συμβολαιογράφο, να τους γράψουμε μερικά νησιά. Να τα πάρει ο Σουλτάνος προίκα που τόσα καλά έχει κάνει για το Μητσοτάκη. Στημένα όλα. Θέατρο για να φάνε το σανό τα ζωντανά.

Οι πρόσφυγες είναι οι εχθροί. Οι δεξιοί λένε τόσο χοντρά ψέματα, που έπρεπε να επέμβει όχι απλά εισαγγελέας, ο κόσμος να πάρει τους φασίστες στο κυνήγι.

Μετά τον πρόσφυγα θα στήσουν στον τοίχο για εκτέλεση τον εργάτη.

Ήδη ξεκίνησε το ξύλο στους μαθητές.  (Στο υπό κατάληψη 5ο Γυμνάσιο Αλίμου παρουσιάστηκε τραμπούκος μαχαιροβγάλτης και απειλούσε μαθητές, ενώ όπως  καταγγέλλεται ότι οι διάδοχοι των δεξιών "Κενταύρων", ξυλοκόπησαν μια κοπέλα με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ενώ μια μαθήτρια δέχτηκε χτύπημα από αιχμηρό αντικείμενο και χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο πόδι).   

Κι αναρωτιέμαι ποιος γονιός θα αφήσει να δείρουν οι ναζί το παιδί του; Εγώ πάντως θα έστελνα τους φασίστες να βρουν τον Αδόλφο και τον Ηρώση που τόσο θαυμάζουν.

Είμαι κατά της βίας. Αν κάποιοι όμως είναι υπέρ και πάνε γυρεύοντας, μην τους χαλάσω το χατίρι. Κάτω τα ξερά από τα παιδιά. Θα σας τα κόψουμε.

Στημένοι και οι διαγωνισμοί στο δημόσιο. 100% καταλληλότερος δήμαρχος ο Μπακογιάννης στις κάμπιες. Ιέ της Ντόρας και της Συμφοράς για να φτιάξεις το δρόμο όπως πριν, θα χαρτζιλικώσεις την ίδια εταιρεία, ή κάποιο άλλο βαφτιστήρι; Τι δεν είναι στημένο σε αυτή την αυθαίρετη μπανανία;

Αλλά το στημένο της εβδομάδας λέγεται Βαρδινογιάννη. Ο Όμιλος παίρνει 2,2 εκατομμύρια φράγκα από τον Πέτσα, η Μαριάννα λιβανίζεται από τα κανάλια της για δήθεν δωρεές!

Ε αθώος ο Μαρινάκης! Μπροστά σε άλλους, αγγελούδι είναι!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger