Home » , » Ο νεοδημοκράτης βουλευτής Κυρανάκης, μας παρουσιάζει τις διδαχές που πήρε από τον παππού του!

Ο νεοδημοκράτης βουλευτής Κυρανάκης, μας παρουσιάζει τις διδαχές που πήρε από τον παππού του!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020 | 9:57 μ.μ.

Τι απίθανοι τύποι είναι αυτοί με τους οποίος μπλέξαμε! Αν θέλαμε να λαϊκίσουμε θα λέγαμε: "Τι πίνουν και δεν μας δίνουν"!

Πιθανόν κάποια στιγμή να έχετε ακούσει τις απόψεις του αγαπημένου των τηλεοπτικών καναλιών, τιτανομέγιστου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κυρανάκη.
Οπως ας πούμε τότε που αυτός ο "διανοούμενος" μας ανέλυε τι είναι ο κομμουνισμός.

Μπορεί επίσης να έχετε συναντήσει την  δραστηριότητα του πολυσχιδούς αυτού νεοδημοκράτη πολιτικού, στην έντονη παρουσία που έχει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Εκεί ανάμεσα στα άλλα μας προσφέρει δωρεάν τις οικονομικές του γνώσεις όπως στην περίπτωση που μας πληροφορούσε τον τρόπο που διαμορφώνεται η τιμή της βενζίνης.

Σήμερα επικαλούμενος την πολύτιμη εμπειρία που έχει απ' τις οικογενειακές του καταβολές και συγκεκριμένα αυτή που του κληρονόμησε ο "παππούς του Σταύρος Κυριανάκης ο οποίος είχε επιχείρηση με είδη ένδυσης στο Βόλο"μας έκανε κοινωνούς για τα αίτια της ανεργίας.
Μας είπε, δηλαδή, ότι ουσιαστικά φταίνε οι ίδιοι οι άνεργοι, που δεν βρίσκονται στην αγορά εργασίας καθώς πολλοί από αυτούς «δεν ψάχνουν στο ίντερνετ για δουλειά» ενώ ορισμένοι στερούνται την δυνατότητα «να κάνουν σωστή δόμηση βιογραφικού», και έτσι στελεχώνουν τις στρατιές ανέργων.

Βρε διδαχές που έδωσε στον νεοδημοκράτη βουλευτή ο παππούς του! Μήπως ήρθε και στο όνειρο του για να του επιβεβαιώσει ότι η Μαρέβα είναι υπέρκομψη; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger