Home » , » Χρυσοχοϊδης: Ποιος συνουσιάζει αστικά κατάλοιπα, όπως το "κράτος δικαίου" ....

Χρυσοχοϊδης: Ποιος συνουσιάζει αστικά κατάλοιπα, όπως το "κράτος δικαίου" ....

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 | 6:33 μ.μ.

Ποιος συνουσιάζει το λεγόμενο "κράτος δικαίου" τους, ποιος έχει την απαίτηση να υπάρχει έστω και μια στοιχειώδη αμερόληπτη κάλυψη της ειδησεογραφίας από τα Πέτσινα καθεστωτικά ΜΜΕ στην εποχή της νεοδημοκρατικής "κανονικότητας"!!! ...

Οταν βιώνουμε διακυβέρνηση του νέου Μωυσή, έχοντας υπουργό προστασίας του συστήματος τον "φυτεμένο" από την Αμερικανική Πρεσβεία στην κυβέρνηση, "πολιτικό γενίτσαρο" Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, είναι να να ψάχνεις γωνία στο ευρώ όταν ζητάς να τηρούνται τα αυτονόητα.
Και αυτονόητο θα έπρεπε να είναι, ότι όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν αυτό που χαρακτηρίζεται "τεκμήριο αθωότητας", σύμφωνα με την δική τους νομολογία.

Δεν θα υπήρχε υποθέτουμε, κράτος, απ' αυτά που χαρακτηρίζουμε πολιτισμένα, στο οποίο κυβερνητικός αξιωματούχος θα παρουσίαζε δημόσια και κατηγορηματικά τους φερόμενους σαν υπαίτιους ενός αδικήματος, ενόχους. 
Δύσκολα θα συναντούσαμε "έγκυρα" ΜΜΕ της Δυτικής χώρας, που θα χρησιμοποιούσαν μια εξωφρενική δήλωση υπουργού, και θα την παρουσίαζαν με πυγαίους τίτλους, χωρίς να στηλιτεύσουν την αστοχία της.

Και τότε κ. Χρυσοχοϊδη, τι χρειαζόμαστε ανακριτές, χρονοβόρες δικαστικές διαδικασίες, αφού υπάρχετε εσείς και σε χρόνο dt κανονίζεται τα πάντα;
Σας είπαν οι μπάτσοι ότι συνέλαβαν τους εμπρηστές, εσείς το αποδεχθήκατε χωρίς δεύτερη κουβέντα, συγχαρήκατε τους ένστολους υφισταμένους τους για την "επιτυχία" τους, και το μόνο που παραλείψaτε ήταν να εκδώσετε δικαστική απόφαση για τους "εμπρηστές"!

Υ.Γ: Δεν είναι στις προθέσεις μας να επαναλάβουμε τις δεκάδες μπατσάδικες σκευωρίες που έχουμε παρακολουθήσει στο παρελθόν και ταλαιπώρησαν αφάνταστα αθώους πολίτες.
Σκοπός μας είναι να υπογραμμίσουμε ότι στον αστερισμό της διακυβέρνησης των "αρίστων" οι φερόμενοι ως υπαίτιοι οποιουδήποτε αδικήματος έχουν μετατραπεί σε ενόχους, και τα μπουκωμένα με δημόσιο χρήμα ΜΜΕ έχασαν κάθε ίχνος αξιοπιστία τους, μετατρεπόμενα σε κυβερνητικά φερέφωνα.

Υ.Γ2: Ακατανόητο μας φαίνεται το ότι αριστερές ενημερωτικές ιστοσελίδες πέρασαν ασχολίαστη μια τέτοια φασιστικής υφής δήλωση, από υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη.     
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger