Home » , , » Στον αστερισμό διακυβέρνησης από τον (Μαρ)Κουλάκη

Στον αστερισμό διακυβέρνησης από τον (Μαρ)Κουλάκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 | 8:00 μ.μ.


Αρχικά θεωρήσαμε ότι πρόκειται για μια τρολιά απ' τις εκατοντάδες που γράφονται καθημερινά απ' τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 

Εχουμε αντιληφθεί ότι βρισκόμαστε σε εποχές υπέρλαμπρης διακυβέρνησης Μωυσή, αλλά το συγκεκριμένο για το οποίο θα αναφερθούμε ξεπερνούσε τις διανοητικές ικανότητες μας ώστε να μπορέσουμε να συλλάβουμε ότι πρόκειται για πραγματικό γεγονός.

Με τις ανακοινώσεις όμως των νέων μέτρων που έκανε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας  Νίκος Χαρδαλιάς, διαπιστώνουμε ότι αυτή η ανεκδιήγητη κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός της έχουν ξεπεράσει κάθε όριο επικίνδυνης ηλιθιότητας και εκεί που πιστεύαμε ότι καμιά ενέργεια της δεν θα μας εντυπωσιάσει, διαψευστήκαμε.

Ανάμεσα, λοιπόν στα νέα περιοριστικά μέτρα για την εξάπλωση του κορονοϊού, που ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς, διαβάζουμε: "Αναστέλλονται οι προβολές σε κλειστούς κινηματογράφους". Κλείνουν, λοιπόν τους κινηματογράφους, αλλά παραμένουν ανοιχτά τα θέατρα! 

Επιβεβαιώνεται, λοιπόν αυτό που θεωρήσαμε τρολιά! Οτι σηλαδή, τις αποφάσεις για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να περιοριστεί διασπορά του κορονοϊού, δεν τα λαμβάνει καμιά επιστημονική επιτροπή, αλλά ο Πρωθυπουργός κατόπιν εισηγήσεως ... του Μαρκουλάκη.

Κατόπιν τούτου, δηλώνουμε την αδυναμία μας για οποιοδήποτε σχόλιο και αιτούμαστε "ακρόαση θεού και αλλαγή πλανήτη" που τραγουδούσε και ο Στράτος ...  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger