Home » , , » Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Λίγα λόγια, αισιόδοξα, χαμογελαστά, γεμάτα λαϊκή σοφία (Βίντεο)

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Λίγα λόγια, αισιόδοξα, χαμογελαστά, γεμάτα λαϊκή σοφία (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 | 1:28 π.μ.

Ενα τηλεοπτικό ρεπορτάζ όπως αυτό που παραθέτουμε σε βίντεο παρακάτω, δεν έχει θέση στους εγχώριους τηλεοπτικούς δίαυλους. 

Είναι περιττό για τα "δικά" μας ΜΜΕ να φιλοξενήσουν τις απόψεις και κύρια τις πράξεις ενός Ανθρώπου, το Μεγαλείο. τον αλτρουισμό και την εσωτερική ομορφιά του opo;ioy δύσκολα θα συναντήσεις. 

Μιλάμε για έναν υπέροχο άνθρωπο της τάξης μας, που βρίσκεται πάντα δίπλα στους κατατρεγμένους και απόκληρους αυτού του κόσμου, χωρίς να τον ενδιαφέρουν φυλές, χρώματα, θρησκείες. Αναφερόμαστε σε ένα άτομο με τόση διάθεση προσφορά για τον συνάνθρωπο, που μόνο η εργατική τάξη μπορεί να γεννήσει. 

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος πάλεψε για μέρες να δώσει μια ανάσα στους κολασμένους πρόσφυγες και μετανάστες στην Μόρια. Τώρα ξεκινάει να πάει στην Καρδίτσα για να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που  λόγω της ανυπαρξία υποδομών, μια δυνατή βροχή τους προκάλεσε σοβαρές καταστροφές.  

Ακούστε παρακάτω πόση δύναμη και τι αισιόδοξα μνήματα περνούν κάποια λιτά, χαμογελαστά γεμάτα λαϊκή σοφία όμως λόγια του Κωνσταντίνου.  Υποκλινόμαστε ... 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger