Home » » Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον σ. Βαγγέλη Μπούτα

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον σ. Βαγγέλη Μπούτα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 | 6:27 π.μ.

Πηγή: 902.gr

Έφυγε από τη ζωή, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο και ταλαιπωρημένος από σοβαρό ατύχημα που είχε στην εργασία του, ο σύντροφος Βαγγέλης Μπούτας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ του ΚΚΕ και εμβληματική μορφή του αγροτικού κινήματος. Ένας αυθεντικός, λαϊκός άνθρωπος, σεμνός, πρωτοπόρος αγωνιστής.

Η κηδεία του θα είναι πολιτική και θα γίνει τη Δευτέρα 21 Σεπτέμβρη στις 15.00, στο χωριό του, τη Μητρόπολη Καρδίτσας.

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, με ανακοίνωσή της, αποχαιρετά τον σ. Βαγγέλη Μπούτα και εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια σε όλη την οικογένειά του, στην σύζυγό του Χριστίνα, στα παιδιά και τα εγγόνια του. «Με την αγωνιστική του δράση για μια καλύτερη ζωή για τη μικρή και τη μεσαία αγροτιά που πνίγεται στα χρέη, πουλώντας ακόμα και κάτω από το κόστος και ένα μέρος της ξεκληρίζεται, αλλά και τη στάση του, τη λαϊκότητα και την αγάπη του για την περιοχή του ενέπνευσε τις νεότερες γενιές αγωνιστών και συνδικαλιστών της μαχόμενης αγροτιάς. Τίμησε μέχρι το τέλος της ζωής του την ιδιότητα του μέλους και του στελέχους του ΚΚΕ», σημειώνει μεταξύ άλλων η ΚΕ του ΚΚΕ.

Το 902.gr με βαθιά θλίψη αποχαιρετά τον σ. Βαγγέλη Μπούτα, θυμίζοντας σε όλους ορισμένες στιγμές από την αγωνιστική του δράση. 

Καλό ταξίδι, σύντροφε Βαγγέλη. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger