Home » , » Ένας Κουμουτσάκος και μισός.

Ένας Κουμουτσάκος και μισός.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020 | 7:21 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο αναπληρωτής υπουργός των στρατοπέδων συγκέντρωσης Γιώργος Κουμουτσάκος πήγε στην Εκκλησία κοινώνησε, κι έβγαλε φωτογραφία δείχνοντας πόσο νεοδημοκράτης είναι. Να δείξει ο υποκριτής στις θεούσες πως τάχα είναι χριστιανός, μη χάσει τις ψήφους.

Παρόμοια είχε κάνει κι ο Χαρδαλιάς, αλλά με εικόνα δίπλα σε ποτά. Γι' αυτό δάκρυσε η εικόνα: Έβλεπε τα ποτά δίπλα της και δεν μπορούσε να βρέξει το λαρύγγι της! Μαρτύριο σκέτο.

Αλλά τον Κουμουτσάκο τον έκραξαν οι πάντες, ακόμα και οι δικοί του. Κι αυτός, απόλυτα γελοίος ψηφοθήρας, μετάνιωσε που κοινώνησε! Ε, φτύσε τη μεταλαβιά, υπουργέ! ‘Έγραψε επί λέξει:

«Λυπάμαι που μια αυθόρμητη ειλικρινής επιθυμία & ανάγκη την ημέρα των γενεθλίων μου, που δημοσιοποιήθηκε ερήμην μου, δημιούργησε θέμα. Προφανώς δεν ενθαρρύνω οποιονδήποτε σε αυτήν τη στάση. Αντίθετα, προτρέπω όλους να τηρήσουν πλήρως τα κυβερνητικά μέτρα υπέρ της δημόσιας υγείας».

Τ’ ακούτε θεούσες; Δεν ενθαρρύνει αυτή τη στάση. Ποια στάση ενθαρρύνει, αν όχι τη χριστιανική, του ιεραποστολικού; Του κομματόσκυλου; Της στάσης για φαγητό; Δεν το ξεκαθαρίζει. Πάντως δεν ξέρει σίγουρα τι σημαίνει «ειλικρινής».

Και να ωρύονται οι μισοί νεοδημοκράτες. «Κοινώνησε χωρίς προφυλάξεις»! «Καλά έκανε» απαντούν κάποιοι άλλοι, πιο ψεκασμένοι. Όντως καλά έκανε! Μάλιστα να κοινωνήσει αμέσως μετά από ένα που είναι στις ΜΕΘ με κορονοϊό. Να γίνει το επιστημονικό πείραμα. Μη φοβάστε, σε γαλάζια γίδια κολλάει μόνο από γλείψιμο πισινού του αφεντικού. Στους ανθρώπους κολλάει με το ίδιο κουτάλι.

Και τι προφύλαξη παίρνεις για να κοινωνήσεις; Φοράς μάσκα, τη βγάζεις για να γλείψεις το κουτάλι που έβαλαν άλλοι στο στόμα τους και την ξαναβάζεις; Πάντως, αν εννοούν να κάνεις πριν το σταυρό σου κι έπειτα να μεταλάβεις, πήρε μέτρα.

«Μας ψεκάζουν, η Μακονία είναι Ελληνική, σκοιλ εληκικού λοιμόχθηκαν, συνωμοσία ο ιός»… Απόψεις δεξιών ψηφοφόρων. Αφού λοιπόν απευθύνεται σε βλάκες, βλακείες θα κάνει, να δείξει πως είναι σαν κι αυτούς, δικός τους. Οι υπόλοιποι, που έχουν μυαλό, ζητάνε την παραίτηση του εμπόρου της θρησκείας. Σοβαρά τώρα, πιστεύει κανείς πως θα αφήσει την καρέκλα; Ο Ιησούς πάντως δε ζήτησε παραίτηση από θεομπαίχτες, πήρε κατευθείαν μαστίγιο και τους άλλαξε τα φώτα!

Άντε τώρα να κόψουν πρόστιμα οι μπάτσοι. Θα κόψουν, δεν χαλάνε οι δουλειές από κάτι τέτοια. Ούτε οι δικτατορίες. Τα παιδιά να στείλετε στο σχολείο, να πάτε να κοινωνήσετε, αλλά μην κυκλοφορήσει άνθρωπος μετά τα μεσάνυχτα. Να δείτε που και στη Κατοχή και στη Χούντα, Κορονοϊό είχαν, γι αυτό απαγόρευαν την κυκλοφορία.

Χρειαζόμασταν το γέλιο. Γιατί, όσον αφορά τα υπόλοιπα, είμαστε για κλάματα.

Υ.Γ: Και εδώ που τα λέμε, τι διαφορετικό έκανε ο Κουμουτσάκος παρά να ακούσει ένα από τα "επίλεκτα" μέλη της "Επιτροπής Λοιμωξιολόγων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού στην Ελλάδα", την κ. Ελένη  Γιαμαρέλλου, που σε όλους τους τόνους μας έχει πει ότι  "Δεν θα κολλήσει κορωνοϊό όποιος κοινωνήσει"; 

Και γιατί δεν μιλάει κανείς ότι η κυβέρνηση διατηρεί στην Επιστημονική Επιτροπή που έχει συστήσει για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού, ένα άτομο με τέτοιες επικίνδυνες  αντιεπιστημονικές απόψεις;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger