Home » , » Από το «σωτήρα» ποιος θα μας σώσει;

Από το «σωτήρα» ποιος θα μας σώσει;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 | 5:32 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Αν ο κυκλώνας δεν λέγεται «Κυριάκος», «Ντόρα», «Επίτιμος», ή κάτι τέτοιο, είναι κατηγορία ερασιτεχνική. Με Μητσοτάκη έχουμε όλα τα κακά. Τώρα και κυκλώνα, έστω μικρό.

Κάποιοι λένε φταίει το φαινόμενο του θερμοκηπίου, που άλλαξε τα φώτα στο κλίμα της Γης, κάποιοι άλλοι πως φταίει ο ψηφοφόρος που ψήφισε το μεγαλύτερο γκαντέμη όλων των εποχών. Ξεπέρασε και το μπαμπά του, αφού όταν μίλαγε ο Μητσοτάκης, ο Επίτιμος των βρικολάκων, έριχνε καρεκλοπόδαρα.

Προς το παρόν λίγος αέρας είναι, κι ακόμα λιγότερη βροχή. Όμως, επειδή ζούμε στην Ελλάδα, σωστά λέμε να προετοιμαστούμε. Ο Χαρδαλιάς το είπε καθαρά. «Ο κρατικός μηχανισμός είναι έτοιμος». Οπότε ό,τι κάνουμε μόνοι μας. Ατομική ευθύνη, ιδιωτική προβατοβουλία κλπ. Αφού πνιγόμαστε με μια ψιχάλα κάθε χειμώνα, ας προμηθευτούμε φέτος σωσίβια.

Τα ΜΜΕ είναι ακόμα πιο έτοιμα. «Θα γίνει χαμός, καταστροφή, όλεθρος, Αρμαγεδδών! Αλλά θα μας σώσει η Κυβέρνηση»! Μητσοτάκη έχουμε, έχουμε ήδη καταστραφεί. Φοβάται ο βρεγμένος τη βροχή; Ας αντιμετωπίσουμε αυτό το καιρικό φαινόμενο με αισιοδοξία. Άλλωστε στα επόμενα χρόνια τα πράγματα θα είναι χειρότερα. Περισσότεροι και μεγαλύτεροι κυκλώνες, τυφώνες και σκάνδαλα. Με τα τελευταία να προκαλούν τις περισσότερες απώλειες στην Οικονομία.

Άνοιξαν τα σχολεία για να κλείσουν τα μισά είτε από το κορονοϊό, είτε από τον κακό τους τον καιρό. Προσοχή στα παιδιά! Οι μάσκες - σεντόνια μπορεί να γίνουν επικίνδυνες με τον αέρα. Να τα πάρει ο τυφώνας να τα πάει στη χώρα του ΟΖ.

Δεν μας έφτανε η κακοκαιρία, ο ιός, πλάκωσε κι ο Μακεδόνας. Όχι ο τραγουδιστής, ο άλλος, ο Βόρειος. Και έριξε ένα καρφί στον Κυριάκο, ΝΑ! (με το συμπάθιο). Έκανε ό,τι μπορούσε, για να μας βάλει στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Ζάεφ, το ξέρουμε πως είναι καθίκι, εμάς να δεις τι μας έκανε. Μας ρήμαξε! Και η λεηλασία συνεχίζεται.

«Δηλαδή δεν είναι προδοτική η συμφωνία των Πρεσπών»; Ερώτηση γαλάζιου γιδιού πού είναι σε κώμα. Στο κόμμα της ΝΔ. Τα έχουμε πει: Είναι ζάχαρη η συμφωνία, μέλι, λουκούμι! Καλύτερη δεν γίνεται. Γλυκιά, σαν την σάρισα βαθιά στον πρωκτό εθνικιστή ούγκανου. Αλήθεια που χάθηκαν αυτοί; Δεν μιλάνε, γιατί τρώνε Δημόσιο χρήμα. Σκοτίστηκαν για τα εθνικά θέματα οι δεξιοί τυμβωρύχοι. Να αρπάξουν κάνα κοψίδι ενδιαφέρονται.

70% κακή η Συμφωνία πριν αρπάξει την κουτάλα η ΝΔ, 70% καλή τώρα η Συμφωνία! Σύνολο 140%. Ή το 40% στα γκάλοπ έχει σχιζοφρένεια. Πάντως, όσο γελάνε οι του ΣΥΡΙΖΑ, οι νεοδημοκράτες λεηλατούν. Χωρίς αντιπολίτευση θα βγει ξινό το γέλιο. Αναρωτιούνται πολλοί γιατί δεν Επαναστατήσαμε ακόμα. Μια λέξη θα πω: Ρεφορμισμός! Χάρη στο ΣΥΡΙΖΑ είναι η ΝΔ κυβέρνηση κι ο Κούλης πρωθυπουργός παρά το Μαρινάκη, ελέω Μέρκελ.

Πάλι θα μας σώσει ο Κυριάκος. «Κλειστείτε στα σπίτια σας». Όσο τα έχετε. Γιατί το 2021 αρχίζουν οι μαζικοί πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας. Και τότε τέρμα οι κυκλώνες και οι επιδημίες. Θα μας σώζει από άλλα πράγματα. Από το «σωτήρα» ποιος θα μας σώσει; Εμείς οι ίδιοι, όταν ξυπνήσουμε…

«Ντύσου πρόχειρα και παρ’ το ρόπαλο σου

Δείρε το φασίστα που ζει στον όροφό σου»…

Κάποιοι ενοχλούνται με το συγκεκριμένο τραγούδι. Άμουσοι…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger