Home » , » Φίλα κι άλλο τον παπά.

Φίλα κι άλλο τον παπά.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 | 9:18 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πως είχε πει κάποιος άχρηστος; “Όλοι είμαστε χριστιανοί αλλά δεν το επιδεικνύουμε - Οι υπουργοί πρέπει να δίνουν το παράδειγμα”! Αφού το είπε ο υποκριτής Χαρδαλιάς, έσκυψε και φίλησε το χέρι του παπά.

Βρε σεις το έκανε για να γίνει θαύμα και να απεγκλωβιστούν στην Καρδίτσα. Οπως είπε και ο παπάς που δέχτηκε το χειροφίλημα "Τον συγχαίρω τον Υπουργό γιατί φίλησε το χέρι ιερέα, διότι οι χάρες του Θεού είναι πάνω από όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας". Αφού ο θεός δημιούργησε νεκρούς και κατέστρεψε μια πόλη ας κάνει και μια "χάρη".

Αν δεν ήταν τόσο τραγική η κατάσταση θα έπρεπε να κάνουμε καινούριο συκώτι. από τα γέλια.

“Σαν τον Κουμουτσάκο κι ο Χαρδαλιάς. Εκεί που προχωρούσε αμέριμνος (χωρίς μάσκα), ξαφνικά βρίσκει μπροστά του ένα χέρι παπά. Τι να κάνει. το φίλησε”!

Πόσες φορές θα το πω; Τα γκάλοπ λένε ψέματα. Η ΝΔ καταποντίζεται κι έτσι άρχισαν να μαζεύουν ψήφους. Γιατί τι νομίζετε πως του είπε ο παπάς; Πως έχει 50 ψήφους συγγενών, φίλων και ενοριτών! Όχι χειροφίλημα θα του κάνει ο πολιτικός, γλωσσόφιλο θα του δώσει. Μη σας πω, πως, αν δεν ήταν οι κάμερες μπροστά, θα του κάθονταν κιόλας!

“Κατά τα άλλα θα βγει ο Χαρδαλιάς το απόγευμα να μας πει ότι φταίνε οι νέοι και οι μετανάστες για την μετάδοση του κορωνοϊού. Η πιο γελοία και μοιραία κυβέρνηση όλων των εποχών”.

ΦΙΛΗΣΑ ΤΟ ΡΑΣΟ" θα μας πει ο Χαρδαλιάς. Δεν κολλάς με το ράσο, όπως δεν κολλάς με το κουταλάκι. Γενικά αν δεν πιστεύεις στο κορονοϊό δεν κολλάς .Και αν πιστεύεις σε κάτι πιο μεγάλο από τον κορονοϊό, επίσης δεν κολλάς. Γενικά μπορείς να αποφασίζεις εσύ που κολλάει...”

Κι όμως κολλάει υπουργέ. Ιδιαιτέρα γουστάρει τους ρασοφόρους ο ιός. Ίσως είναι ο ναός, το κουταλάκι στη Θεία Κοινωνία, ο ψεκασμός από το θυμίαμα...

“Ο Κουμουτσάκος κοινώνησε, ο Χαρδαλιάς φίλησε το χέρι του παπά, εντάξει, πουλάνε στο κόσμο θρησκεία γιατί φέρνει ψήφους, αλλά για τα σημερινά μας χάλια και την τρομακτική εξάπλωση της πανδημίας δεν φταίνε ούτε οι νέοι, ούτε οι πρόσφυγες, ούτε κανείς. Φταίει η κυβέρνηση Μητσοτάκη”.

Νομίζουν πως φέρνει ψήφους η θρησκεία. Τα πράγματα έχουν αλλάξει και θα το καταλάβουν όταν ψηφίσει ο κόσμος πραγματικά και όχι σε πέτσινα γκάλοπ.

“Το λαμόγιο ο Χαρδαλιάς σκύβει να φιλήσει το χέρι και κάνει αεροφιλημα στο μανίκι. On camera

Αυτά παθαίνεις όταν προσπαθείς να βάλεις στο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Εννοείται κανείς με μάσκα...”

Λοιπόν αυτό με μάσκα έχει παρεξηγηθεί. Η μάσκα προστατεύει εφόσον χρησιμοποιηθεί σωστά. Πχ αν τη φοράς στο λαιμό αντί στο πρόσωπο, δεν έχει νόημα να την έχεις. Καλύτερα βγάλε τη, μην πάει χαμένη.

Κι όταν φιλάς τον άλλο, προφανώς δε φοράς μάσκα. Εξαίρεση κάτι τσόντες που έχω δει, αλλά δεν νομίζω πως είναι σχετικό με την επιδημία κορονοϊού.

Πολύ σωστά τα λέει ο κόσμος που είναι εξοργισμένος. Εκείνο που παρατηρούμε είναι πως έχει αλλάξει εντελώς το κλίμα από το Μάρτιο. Ο κόσμος όχι μόνο δεν ακούει πια τους πολιτικούς απατεώνες της ΝΔ, είναι πολύ θυμωμένος. Όχι μόνο με τους αγύρτες πολιτικούς αλλά και τους ΑΡΔ

“Προσπάθησαν πάντως στον ΣΚΑΙ διασώσουν επικοινωνιακά τον αγροίκο που φιλάει χέρι παπά και δεν φοράει μάσκα, αλλά δε σώζεται. Ναι, είναι ο ίδιος που στο Lockdown2 θα μας σηκώνει το δάχτυλο και θα μιλάει για ατομική ευθύνη”.

Ατομική ευθύνη υπήρχε στις εκλογές. Εκεί χρειάζονταν προσοχή, μην βγουν ανθρωποφάγοι. Άπαξ και βγήκαν... τρέξτε μη σας πιάσουν!

Δεν είναι μόνο το Sskai που κάνει αθλιότητες. Το Sstar πχ ασχολούνταν όχι με τον κόσμο που υπέφερε, αλλά έκανε διασαφήνιση στη Βαρδινογιάννη! Τουλάχιστο κι αυτοί φιλάν τα χέρια που τους ταΐζουν.

1. Ο Κουμουτσάκος κοινωνεί. 2. Ο Χαρδαλιάς νευριάζει μαζί του. 3. Ο Γεωργιάδης υπερασπίζεται Κουμουτσάκο. 4. Ο Χαρδαλιάς φιλάει το χέρι παπά. Κατά τ’ άλλα, εσύ φταις. Υποκρισία και ανευθυνότητα σε όλο τους το μεγαλείο”.

Όπως είπαμε, τα πράγματα άλλαξαν. Δεν μπορεί τώρα η ΝΔ να λέει κουταμάρες και να μην αντιδράν οι περισσότεροι. Τα σκάνδαλα που έκανε στην καραντίνα ξύπνησαν πολλούς, πάρα πολλούς. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει εδώ και καιρό για τον ιό της Αποστασίας και της Διαφοράς...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger