Home » , » Ασεβής ερώτηση

Ασεβής ερώτηση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 | 10:01 μ.μ.

 

Δεν θα έπρεπε να υπάρχει ένας νόμος που να στέφεται σε όσους προσβάλουν την νοημοσύνη μας και δημιουργούν κατάγματα στα εγκεφαλικά μας κύτταρα; 

Και καλά με το θρησκόληπτο ποίμνιο και τους "ποιμενάρχες" του. Αυτοί είναι εκτός συναγωνισμού. Το να σου λέει π.χ ο δεσπότης Πάτρας, Χρυσόστομος, ότι «η Πάτρα δεν έπαθε ζημιά από τον Ιανό επειδή την προστάτεψε ο Αγιος Ανδρέας», μπορεί και να υποθέσεις ότι οι άλλοι "άγιοι" "προστάτες" πόλεων, που υπέστησαν τεράστιες υλικές καταστροφές, είχαν "ρεπό" και άφησαν τρεις ανθρώπους να πεθάνουν και εκατοντάδες άλλους να καταστραφούν οικονομικά.

Υπάρχει και η πιθανότητα σύμφωνα με τον "άγιο" Πάτρας, οι νεκροί και οι πληγέντες από "Ιανό" να ήταν όργανα "τοῦ μισοκάλου διαβόλου καί τῶν μιαρῶν ὀργάνων του" και να μην κοινώνησαν την "Θεία Εὐχαριστία" η οποία "εἶναι ὁ Ἲδιος ὁ Ἰησοῦς Χριστός, ὁ ὁποῖος θεραπεύει ἀπό τά δήγματα τοῦ διαβόλου, ἀπό τήν φθορά καί τήν ἀσθένεια καί χαρίζει, ὂχι ἃπλῶς αὐτή τήν ζωή, ἀλλά τήν αἰώνια ζωή". 

Να σχολιάσουμε και την αρχική εικόνα. Να κάνεις τον συλλογισμό επίσης ότι η ιεραρχία στα επουράνια έθεσε σαν προτεραιότητα να κάνει το "θαύμα" της και να γιατρέψει ένα παιδάκι που έπασχε από ανορεξία. 

Αν όμως είσαι κάπως ασεβής, όπως είμαστε εμείς γίνεται να μην αναρωτηθείς γιατί δεν κάνει ένα "θαύμα" τρίτης κατηγορίας και να δημιουργήσει ανοσία στους "λειτουργούς" του Υψίστου" -από Πατριάρχες μέχρι καλόγερους- στους οποίους η πανδημία κάνει θραύση;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger