Home » , » Περίπτερα και εκκλησιές

Περίπτερα και εκκλησιές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 | 10:43 μ.μ.


Είναι γνήσιος τύπος μάγκα με ατόφιο λαϊκό λακιρντί και με εκφραστικότητα στα λεγόμενα του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Περιπτερούχων Θοδωρής Μάλλιος. 
Οταν, λοιπόν, οι υπεύθυνοι σύνταξης του δελτίου ειδήσεων του Mega έκαναν το λάθος να τον βγάλουν "ζωντανά" για να σχολιάσει την ηλίθια (;) κυβερνητική απόφαση να κλείνουν τα περίπτερα στις 12 το βράδυ, βρέθηκαν σε αμηχανία. Δεν περίμεναν να ακούσουν τέτοια "τσεκουράτα" λόγια τα οποία δεν άφησαν στο απυρόβλητο και τα επικοινωνιακά φερέφωνα της κυβέρνησης.

«Ετοχοποιήσαμε τις πλατείες, κυνηγάμε την πλατεία Βαρνάβα και λέγαμε ιστορίες. Και τα Μέσα διαμόρφωσαν μια κατάσταση. Αστεία πράγματα, άκρα γελοιότητα», ακούσαμε τον κ. Μάλλιο να μας λέει μεταξύ άλλων, δημιουργώντας ταραχή στους υπεύθυνους του δελτίου. 

Αδικα πήγε η προσπάθεια της "ταλαίπωρης" παρουσιάστριας να προσαρμόσει την συζήτηση στο κυβερνητικό αφήγημα περί "συνωστισμού" και ότι το κλείσιμο περιπτέρων και ψιλικατζίδικων, είναι ένα μέτρο που αποβλέπει στον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού. Η απάντηση που έλαβε όμως ήταν καταπέλτης Ο πρόεδρος των περιπτερούχων της απέδωσε ότι παρουσιάζει εικόνες που δεν υπάρχουν και χαρακτήρισε την κυβερνητική απόφαση «απόλυτo παραλογισμό». Μετά απ' αυτό λογικό ήταν να διακόψουν απότομα την σύνδεση.

Και το δούλεμα πάει σύννεφο. Στην Κέρκυρα ένα τσούρμο παπάδες και "πιστοί" γιορτάζουν τον τοπικό άγιο τους, χωρίς να κρατούν κανένα μέτρο προστασίας. Αλλωστε άνα έχεις νταλαβέρια με τα "θεία" και τους εκπροσώπους τους, ο θανατηφόρος ιός δεν κολλάει. Μας το επιβεβαίωσε η πρόεδρος της Δημοκρατίας φιλώντας εικόνες, ο Κουμουτσάκος που μετάλαβε,ο Χαρδαλιάς που έκανε χειροφίλημα σε παπά...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger