Home » , » Είμαστε η σπορά των νικητών του 1945. Οι στρατιώτες του Στάλιν.

Είμαστε η σπορά των νικητών του 1945. Οι στρατιώτες του Στάλιν.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 | 8:37 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Είμαστε η σπορά των ηττημένων του 1945, οι εθνικιστές, οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες» (αρχηγός εγκληματικής συμμορίας).

Αυτή η ομολογία είναι αφιερωμένη σε κάθε δεξιό απόβρασμα και είναι η απάντηση περί «εθνικής ενότητας», για την οποία μιλάνε τόσο οι υποκριτές δεξιοί. Οι προδότες που παριστάνουν τους πατριώτες.

Οι απόγονοι του Χανς του Γκεσταπίτη δεν μπορούν να κρυφτούν. Πολύ σωστά είπαμε πως οι Κομμουνιστές και η πλειοψηφία αντιστάθηκε στους κατακτητές ενώ οι δεξιοί πήγαν μαζί τους. Έκαναν δουλειές, βρομοδουλειές.

Οι δοσίλογοι πρόδωσαν, σκότωσαν, λεηλάτησαν, έκαναν κάθε αποτρόπαιο έγκλημα εις βάρος του λαού. Οι φυλλάδες τους και οι βολεμένοι κηφήνες πρότειναν υπακοή στους εισβολείς, ενώ τα λούμπεν στοιχεία βασάνιζαν τον κόσμο με τις πλάτες των Γερμανών. Όπως κάνουν τώρα.

Δυστυχώς δεν κερδίσαμε στον Εμφύλιο, χάρη στην ξένη βοήθεια που είχαν οι προδότες, έτσι τα καθάρματα κυβέρνησαν και μετά την ήττα του ναζισμού. Και προσπάθησαν να παρουσιαστούν κάτι που δεν ήταν ποτέ: Πατριώτες!

Η δεξιά όλα αυτά τα χρόνια δεν άλλαξε καθόλου. Έδειξε απίστευτη υποτέλεια που δημιουργούσε αηδία ακόμα και στα αφεντικά της. Γνωστά τα χαστούκια που έτρωγε κατά καιρούς. Μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Από το «Βάστα Ρόμελ» στο «Γέρουν γερά», τα δεξιά παράσιτα ήταν πάντα με τους εχθρούς της Ελλάδας. Πάντα έκαναν κακό στη χώρα. Και πάντοτε με το μανδύα του εθνικιστή. Ένα κόλπο που ανακάλυψαν οι Γερμανοί πράκτορες ήδη από το 1894 με την ίδρυση της «εθνικής εταιρίας», όπου παραλίγο να ξαναγίνουμε βιλαέτι της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Τα μούλικα των ταγματασφαλιτών της Χι (όπως λέμε Χίτλερ), των μαυραγοριτών και των υπολοίπων συνεργατών και δημίων το παίζουν Έλληνες, αλλά ενεργούν πάντα εις βάρος της χώρας.

Οι προδότες της Κύπρου, των Ιμίων, των Μνημονίων, του ΝΑΙ και της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου, δεν δικαιούνται να γιορτάζουν αύριο. Και δεν το κάνουν! Υποκρίνονται. Θεωρούν τη σημαία φερετζέ.

Το έχουμε πει. Πατριώτης αληθινός είναι κείνος που σκέφτεται το συμφέρον της πλειοψηφίας. Των εργαζομένων, των ανέργων, των φτωχών στρωμάτων, που πάντα βγάζουν το φίδι από την τρύπα. Που είναι αυτοί που θα ανοικοδομήσουν τον τόπο μετά από κάθε καταστροφή που φέρνει η δεξιά. Είναι λοιπόν ώρα να το βουλώσουν οι δεξιοί, που βλάπτουν τη χώρα.

Μας λείπει η ΟΠΛΑ. Αυτοί οι άγιοι αγωνιστές που καθάριζαν τα παράσιτα. Επειδή ακριβώς δεν υπάρχει αυτή η εξαιρετική οργάνωση, κάποιοι φασίστες ξεσάλωσαν. Κάποιοι που καπηλεύονται τις θυσίες άλλων και προκαλούν.

Οπωσδήποτε δεν είμαστε ίδιοι. Εμείς τσακίζουμε τους προδότες και φροντίζουμε να μείνουν για πάντα ηττημένοι. Είμαστε η σπορά των νικητών του 1945. Οι στρατιώτες του Στάλιν.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

28 Οκτωβρίου 2020 στις 1:24 π.μ.

Ετσι!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger